1
Enquiry period
with 26.12.2019 10:18
to 07.01.2020 10:00
2
Bidding period
with 07.01.2020 10:00
to 15.01.2020 10:30
3
Auction
with 16.01.2020 14:37
to 16.01.2020 15:00
4
Evaluation
5
Bids have been evaluated
Status Bids have been evaluated
Estimated value without VAT 180 000 MDL
Period of clarifications: 26 Dec 2019, 10:18 - 7 Jan 2020, 10:00
Submission of proposals: 7 Jan 2020, 10:00 - 15 Jan 2020, 10:30
Auction start date: 16 Jan 2020, 14:37

Supplier technical support:

(+373) 79999801

HG Nr. 773 din  03.10.2013 carcase de pui broiler eviscerate, calitatea superioară, cu o greutate medie 1,7-2,5 kg/bucată, fără miros străin, ambalate și marcate cu data fabricării (ziua, luna, anul) și termenul de valibilitate, în pachete individuale, congelate, standard de referință și cerințele:HG nr.696 din 04.08.2010; PTMD 67-00400053-033:2006
Information about customer
Fiscal code/IDNO
Address
2072, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, bd.Dacia 50/7
Web site
---
The contact person
Full name
Pîslari Tatiana
Contact phone
079967367
Purchase data
Date created
26 Dec 2019, 10:15
Date modified
26 Dec 2019, 12:33
Estimated value (without VAT)
180 000 MDL
The minimum downward of the price
720 MDL
Achizitii.md ID
21017138
Type of procedure
Open tender
Award criteria
The lowest price
Delivery address
2072, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, bd.Dacia 50/7
Contract period
17 Jan 2020 10:17 - 20 Dec 2020 08:00
List of positions
1)
Title
Carne de găină CPV: 15112000-6 - Poultry
Quantity: 6000.0
Unit of measurement: Kilogram
Documents of the procurement procedure
documentatia_standard_carne.docx
Bidding Documents
26.12.19 12:33
duae.doc
Bidding Documents
26.12.19 12:33

The offers of the participants are available below, you can view the documents for the offers by clicking on the folder icon.

Based on the Working Group Decision, the selection of a winner requires:

1) Choose winner by clicking the button.

2) Отправить в течении 3 дней на почту AAP bap@tender.gov.md отсканированное решение рабочей группы.

4) After choosing the winner, press the button: "Confirm"..

Qualification
Participant(s) name(s)
Normalized price
Status
1
Participant(s) name(s):

SRL "Lovis Angro"

Normalized price: 157 499 MDL
Status: Winner
Reason: prețul mic, corespunderea cerințelor
Qualification documents
Documents folder missing
Documents provided with the proposal
2
Participant(s) name(s):

Produse de Familie

Normalized price: 157 500 MDL
Status: Awaiting
3
Participant(s) name(s):

Floreni

Normalized price: 166 980 MDL
Status: Awaiting

Documents such as "Qualification Documentation", "financial proposal" and "Illustration" will be browseable for all only after your offer has been placed in "pending" status.

Reason: Not indicated
Qualification documents
Documents folder missing
Documents provided with the proposal
4
Participant(s) name(s):

SA "Augur Perla"

Normalized price: 177 600 MDL
Status: Awaiting

Documents such as "Qualification Documentation", "financial proposal" and "Illustration" will be browseable for all only after your offer has been placed in "pending" status.

Reason: Not indicated
Qualification documents
Documents folder missing
Documents provided with the proposal
5
Participant(s) name(s):

AVT LUX COM

Normalized price: 184 800 MDL
Status: Awaiting
The history of the auction
View auction
Litigation
File an appeal
Carne de găină
Date:
26 Dec 2019, 10:37
Question's name:
Denumirea pozitiei "carne de pasare"
Question:
Compania Floreni SRL va folosi denumirea "carcase de pui broiler,eviscerat,cal I" Denumirea data este in conformitate cu HG.nr.773 din 03.10.2013 Stimați parteneri, Prin prezenta Vă comunicăm că denumirea de „Carcase de pui broiler eviscerate categoria 1” este în conformitate legislația în vigoare a Republicii Moldova, și anume: I. Hotărârea Guvernului nr. 773 din 03.10.2013 cu privire la aprobarea Normei sanitar-veterinare de stabilire a cerințelor de comercializare a cărnii de pasăre. În Capitolul 1 Dispoziții Generale, pct. 2 sunt date noțiuni: 1) carne de pasăre – toate părțile proprii consumului uman obținute de la păsările domestice (de curte) abatorizate, care includ sau pot include țesuturile musculare, osoase, conjunctive și adipoase, din speciile galinacee: Cocoși, găini și claponi, precum și curcani, rațe, gâște și bibilici ce se definesc după cum urmează; 20) carcasă – corpul întreg al unei păsări din speciile menționate la punctul 2 din prezenta Normă sanitar-veterinară după sîngerare, jumulire și eviscerare, îndepărtarea rinichilor este însă oportună, o carcasă eviscerată poate fi prezentată la vânzare cu sau fără organe interne, și anume inimă, ficat, pipotă și gât, introduse în cavitatea abdominală. II. Hotărârea Guvernului nr. 696 din 04.08.2010 cu privire la aprobarea Reglementării tehnice „Carne – materie primă. Producerea, importul și comercializarea”. În Capitolul 1 Dispoziții Generale, pct. 3 sunt date noțiuni: 5) carcasa – corpul animalului sacrificat, fără sânge, fără organele reproductive, eviscerat şi jupuit (cu excepția porcului și păsării care pot fi prelucrate și cu șorici și piele); În Capitolul III Cerințe Esențiale, 41. Carcasele de păsări după starea de îngrășare se clasifică după cum urmează: 1) categoria I – musculatura bine dezvoltată, forma pieptului rotunjită, se observă depunerile de grăsime subcutanată în regiunea abdomenului, osul pectoral nu este proeminent; 2) categoria II – musculatura suficient dezvoltată, osul pectoral împreună cu musculatura pectorală formează ușor un unghi, depunerile de grăsime subcutanată nu sunt observate. Carcasele de pui broiler sunt fabricate conform SF 00819906-001:2018, care este coordonat de către ANSA și Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova. Administrator „FLORENI” SRL Odiseea BÎTA-BUBUIOC
Answer (26 Dec 2019, 12:40):
Buna ziua. procedura a fost redactată. Toate documentele necesare sunt anexate pe pagina procedurii
Unfortunately, questions can be asked only during the "Active" period.
Clarifications