1
Enquiry period
with 26.12.2019 10:18
to 07.01.2020 10:00
2
Bidding period
with 07.01.2020 10:00
to 15.01.2020 10:30
3
Auction
with 16.01.2020 14:00
to 16.01.2020 15:00
4
Evaluation

5
Contract

Status Evaluation
Estimated value without VAT 1 978 000 MDL
Period of clarifications: 26 Dec 2019, 10:18 - 7 Jan 2020, 10:00
Submission of proposals: 7 Jan 2020, 10:00 - 15 Jan 2020, 10:30

Supplier technical support:

(+373) 79999801

Carne pentru anul 2020 conform necesității instituției
Information about customer
Fiscal code/IDNO
Address
2072, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, bd.Dacia 50/7
Web site
---
The contact person
Full name
Pîslari Tatiana
Contact phone
079967367
Purchase data
Date created
26 Dec 2019, 10:18
Date modified
26 Dec 2019, 12:33
Achizitii.md ID
21017138
CPV
15110000-2 - Carne
Type of procedure
Open tender
Award criteria
The lowest price
Funding sources
List of lots
Carne de bovine
Budget: 702000.0 MDL
Active
Carne de găină
Budget: 180000.0 MDL
Active
Carne de cabaline
Budget: 1096000.0 MDL
Active
Documents of the procurement procedure
documentatia_standard_carne.docx
Bidding Documents
26.12.19 12:33
duae.doc
Bidding Documents
26.12.19 12:33
Carne de găină
Date:
26 Dec 2019, 10:37
Question's name:
Denumirea pozitiei "carne de pasare"
Question:
Compania Floreni SRL va folosi denumirea "carcase de pui broiler,eviscerat,cal I" Denumirea data este in conformitate cu HG.nr.773 din 03.10.2013 Stimați parteneri, Prin prezenta Vă comunicăm că denumirea de „Carcase de pui broiler eviscerate categoria 1” este în conformitate legislația în vigoare a Republicii Moldova, și anume: I. Hotărârea Guvernului nr. 773 din 03.10.2013 cu privire la aprobarea Normei sanitar-veterinare de stabilire a cerințelor de comercializare a cărnii de pasăre. În Capitolul 1 Dispoziții Generale, pct. 2 sunt date noțiuni: 1) carne de pasăre – toate părțile proprii consumului uman obținute de la păsările domestice (de curte) abatorizate, care includ sau pot include țesuturile musculare, osoase, conjunctive și adipoase, din speciile galinacee: Cocoși, găini și claponi, precum și curcani, rațe, gâște și bibilici ce se definesc după cum urmează; 20) carcasă – corpul întreg al unei păsări din speciile menționate la punctul 2 din prezenta Normă sanitar-veterinară după sîngerare, jumulire și eviscerare, îndepărtarea rinichilor este însă oportună, o carcasă eviscerată poate fi prezentată la vânzare cu sau fără organe interne, și anume inimă, ficat, pipotă și gât, introduse în cavitatea abdominală. II. Hotărârea Guvernului nr. 696 din 04.08.2010 cu privire la aprobarea Reglementării tehnice „Carne – materie primă. Producerea, importul și comercializarea”. În Capitolul 1 Dispoziții Generale, pct. 3 sunt date noțiuni: 5) carcasa – corpul animalului sacrificat, fără sânge, fără organele reproductive, eviscerat şi jupuit (cu excepția porcului și păsării care pot fi prelucrate și cu șorici și piele); În Capitolul III Cerințe Esențiale, 41. Carcasele de păsări după starea de îngrășare se clasifică după cum urmează: 1) categoria I – musculatura bine dezvoltată, forma pieptului rotunjită, se observă depunerile de grăsime subcutanată în regiunea abdomenului, osul pectoral nu este proeminent; 2) categoria II – musculatura suficient dezvoltată, osul pectoral împreună cu musculatura pectorală formează ușor un unghi, depunerile de grăsime subcutanată nu sunt observate. Carcasele de pui broiler sunt fabricate conform SF 00819906-001:2018, care este coordonat de către ANSA și Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova. Administrator „FLORENI” SRL Odiseea BÎTA-BUBUIOC
Answer (26 Dec 2019, 12:40):
Buna ziua. procedura a fost redactată. Toate documentele necesare sunt anexate pe pagina procedurii
Date:
26 Dec 2019, 11:30
Question's name:
Documentația Standard
Question:
Atașați Documentația Standard și Anunțul de Participare conform Legii AP 131/15
Answer (26 Dec 2019, 12:40):
Buna ziua. procedura a fost redactată. Toate documentele necesare sunt anexate pe pagina procedurii
Only authorized platform users may ask questions during the clarification period.