Государственная закупка
21450973
Rația alimentară individuală
1
Период разъяснений
с 11.07.2025 13:19
по 21.07.2025 14:00
по 21.07.2025 14:00
2
Подача предложений
с 21.07.2025 14:00
по 31.07.2025 15:00
по 31.07.2025 15:00
3
Аукцион
01.08.2025 15:00
4
Оценка
5
Предложения рассмотрены
Статус
Предложения рассмотрены
Оценочная стоимость без НДС
2 083 333,33 MDL
Период уточнений:
11 июл 2025, 13:19 - 21 июл 2025, 14:00
Подача предложений:
21 июл 2025, 14:00 - 31 июл 2025, 15:00
Начало аукциона:
1 авг 2025, 15:00
Техническая служба поддержки для поставщиков:
(+373) 79999801
Rația alimentară individuală
1. Condiții tehnice de calitate
Conform cerinţelor: Legea nr.306/2018, Legea nr.221/2007, Legea nr.296/2017, HG nr.938/2018 Certificat ISO 9001, ISO 22000
Structura “Rația alimentară individuală” pentru personalul care execută misiuni este următoarea:
Alimente – Carbohidrați 40-60%; Lipide - 25-35%; Proteine - 10-20%; Total calorii om/masă – 1300-1450.
Materiale pentru servirea hranei - 1 pachet/zi;
Surse de încălzire - 1 buc./zi;
Meniu 1 - felul principal cu carne de porc – 3500 buc.;
Meniu 2 - felul principal cu carne de vită – 3500 buc.;
Meniu 3 - felul principal cu carne de pasăre – 3000 buc.
Notă: produsele vegetale diferă la toate 3 meniuri
a) ALIMENTE
Alimentele care compun Rația alimentară individuală trebuie să asigure hrana adecvată unei persoane pentru o masă, cu un aport caloric 1300-1450 calorii (40-60% carbohidrați, 25-35% lipide şi 10-20% proteine).
Structura unui meniu:
- un fe1 principal de tipul MRE (meal ready to eat);
- biscuiți (crackers);
- băuturi reci sau calde;
- gustări;
- dulciuri.
Meniu nr. 1/2/3 (alimente):
Felul principal (mâncare gătită) - MRE (meal ready to eat );
Biscuiți - Se consumă ca atare;
Băuturi reci sau calde - Se prepară cu apă rece sau caldă;
Produse de tip *:
Gustări - Se consumă ca atare;
Dulciuri- Se consumă ca atare;
Produse alimentare tartinabile- Se consumă ca atare.
TOTAL CALORII: 1300-1450.
Notă:
*În compunerea meniului produsele de tip (gustări, dulciuri, produse alimentare tartinabile) se pot regăsi individual/câte două/ trei tipuri de produse.
Mâncare gătită de tipul MRE (meal ready to eat) - felul principal:
Produsul trebuie să fie obținut prin prelucrarea cărnii de porc, pui și vită sau preparate din carne obținute prin procesarea cărnii de porc, vită și pui (tipul cărnii și produsele vegetale diferă la toate 3 meniuri).
Nu se admite utilizarea cărnii separate mecanic.
Conținutul de carne sau de preparate din carne trebuie să fie de minim 60 g din greutatea totală.
Greutatea pe unitatea individuală de ambalare trebuie să fie de 300-400 grame.
Produsul trebuie să aibă un ambalaj termosudat, care să nu sufere modificări în timpul procesului de încălzire a conținutului cu sursa de încălzire (pe bază de reacție chimică).
Termenul de valabilitate: minim 24 de luni de la data livrării.
Biscuiți (crackeri):
Produsul „biscuit” se referă la „biscuiți – crackers” şi sunt de tip „biscuiți aperitiv”. Modul de ambalare a biscuiților trebuie să prevină spargerea acestora.
Termenul de valabilitate: minim 24 de luni de la data livrării.
Băuturi reci sau calde: produse cum ar fi cafea, ceai, ciocolată caldă, băuturi energizante, etc.
Termenul de valabilitate de la data livrării: minim 24 de luni.
Produsele „cafea” sau „derivate de cafea”, „ceai”, „băuturi energizante” etc. trebuie să se prepare cu apă rece sau cu apă caldă.
Termenul de valabilitate: minim 24 de luni de la data livrării.
În situația preparării direct cu apa caldă trebuie să se asigure un ambalaj special pentru încălzirea apei, cu posibilitatea încălzirii apei cu aceeaşi sursă de încălzire utilizată pentru încălzirea felului principal.
Dacă băuturile calde se prepară direct în ambalajul lor prin adăugarea apei reci peste conținut, atunci trebuie să prezinte posibilitatea încălzirii cu aceeaşi sursă de încălzire a felului principal MRE (meal ready to eat).
Dacă nu se consuma direct din ambalajul original se va asigura modalitatea de a fi consumat.
Gustări: produse cum ar fi cereale, batoane energizante, carne uscată, nuci, pișcoturi, arahide etc., care să aibă un termen de valabilitate de minim 24 de luni de la data livrării.
Dulciuri: produse cum ar fi ciocolată, caramel, prăjituri etc., care să aibă un termen de valabilitate de minim 24 de luni de la data livrării.
Produse alimentare tartinabile: produse cum ar fi brânză topită, unt de arahide, miere, gem de fructe/dulceață etc., care să aibă un termen de valabilitate de minim: 24 de luni de la data livrării.
Produsele alimentare care se consumă după o prealabilă rehidratare trebuie să utilizeze apă rece pentru prepararea lor sau asigurarea posibilității încălzirii apei cu aceeaşi sursă de încălzire a felului principal.
b) MATERIALE PENTRU SERVIREA HRANEI ȘI COLECTAREA DEȘEURILOR
Rația alimentară individuală conține pachete cu materiale pentru servirea hranei, cu următoarea componență:
1) Lingură/ furculiță de unică folosință cu lungime de 170-210 mm., realizată dintr-un material care respectă cerințele actelor normative și de reglementare privind reducerea impactului anumitor produse de plastic asupra mediului -1bucată;
2) Șervețelul uscat/umed trebuie să fie ambalat individual minim 2 bucăți;
3) Sarea trebuie să fie ambalată în plicuri din hârtie, care să asigure integritatea produsului;
4) Piperul măcinat trebuie să fie obținut prin măcinarea separată a boabelor de piper negru;
5) Produsul „gumă de mestecat” este obținut prin prelucrarea bazei de gumă, cu îndulcitori (xilitol, sorbitol, aspartam etc), agent de îngroșare (guma arabică), agent de umezire (glicerol), arome.
Drajeurile trebuie să fie de formă regulată, lucioase, nelipicioase cu gust plăcut, specific aromei înglobate;
6) Pungă pentru resturi.
Sursa de încălzire
Rația alimentară individuală conține surse de încălzire fără flacără (să fie prevăzute cu instrucțiuni clare de utilizare), utilizând o reacție chimică exotermă, fiind potrivită pentru a asigura încălzirea felului principal de mâncare și a băuturilor calde.
Reguli pentru verificarea calității
Verificarea calității se face pe loturi, în perioada de valabilitate a produsului, când se consideră necesar.
La fiecare lot se verifică:
- ambalarea;
- marcarea;
- proprietățile organoleptice, proprietățile fizico-chimice, proprietățile microbiologice, verificându-se astfel conformitatea cu fișele tehnice întocmite de către producător (care conțin parametrii organoleptici, fizico-chimici și microbiologici), care însoțesc toate produsele alimentare ce intră în alcătuirea rației individuale.
Furnizorul trebuie să asigure înlocuirea produselor neconforme în perioada de valabilitate în termen de maxim 60 de zile de la notificarea beneficiarului.
Ambalarea
Rația alimentară individuală trebuie să fie împachetată unitar într-un ambalaj rezistent, opac, termosudat/zip lock, confecționat dintr-un material a cărui grosime asigură protecția, stabilitatea și valabilitatea elementelor componente în condițiile mediului operațional, a1 lanțului de aprovizionare și depozitare.
Ambalajul final conține componentele alimentare ale mesei împreună cu pachetul cu „materiale pentru servirea hranei și colectarea deşeurilor” și sursa de încălzire sunt ambalate unitar, în ambalaje termosudate/zip lock, rezistente la apă.
Rația alimentară individuală va fi ambalată astfel încât prin compactarea elementelor componente să fie obținut un volum cât mai redus și să asigure menținerea termenului de valabilitate de minim 24 de luni de la data livrării în condiții standard de depozitare la o temperatură cuprinsă între 5ºC și 25ºC.
Greutatea finală a pachetului cu Rația alimentară individuală trebuie să nu depășească 1kg. (ambalate în cutii de carton sau pungi (material) utilizate ca ambalaj să permită depozitarea în stivă şi transportarea în siguranţă).
Marcarea
Ambalaje interioare, vor fi inscripționate cu: produsele componente, greutatea fiecărui produs, materialele pentru servirea hranei și sursa de încălzire.
Fiecare produs alimentar, parte componentă a rației individuale, se marchează în conformitate cu legislația în vigoare cu minim următoarele mențiuni (în limba română):
- denumirea produsului;
- lista cuprinzând ingredientele;
- data durabilității minimale/data limită de consum; data durabilității minimale se înscrie sub forma „a se consuma, de preferință, înainte de...” cu menționarea zilei, lunii și anului;
- greutatea netă;
- valoarea nutrițională;
- denumirea/ denumirea comercială și sediul producătorului/ambalatorului sau a distribuitorului;
- o mențiune care să permită identificarea lotului.
Componentele nealimentare (surse de încălzire) trebuie etichetate cu atenționări vizibile și instrucțiuni de folosire clare (în limba română).
Ambalajul final va fi marcat cu elementele de identificare național (Emblema Armatei Naționale și inscripția ”ARMATA NAȚIONALĂ – RAȚIE ALIMENTARĂ INDIVIDUALĂ MENIU 1/2/3”) conform modelului.
Recepția:
Constă în recepția cantitativă și calitativă.
Recepția cantitativă se face la sediul beneficiarului, de către comisia de recepție.
Recepția cantitativă se face la sediul beneficiarului, de către comisia de recepție.
Recepția cantitativă se efectuează prin verificarea documentelor care însoțesc fiecare produs în parte (individual) din componența rației:
- produsele de origine animalieră: certificat sanitar – veterinar /certificat de calitate;
- produsele de origine vegetală: certificat de calitate sau după caz documentația de calitate similară eliberată în țara de origine – producător.
La recepția calitativă se verifică conformitatea cu prezenta specificație tehnică (respectarea structurii unui meniu zilnic, modul de ambalare, analize de laborator efectuate la cererea autorității contractante etc).
Condiții specifice:
- pentru transportare, manipulare și depozitare se va face pe paleți (curați, fără urme de mucegai sau umeziți) cu greutatea pînă la 1500,00 kg. fiind fixați cu fire speciale: sfori, funii, frînghii, etc.
Condiţii de livrare a mărfii:
- livrarea se va efectua cu transportul (Legea nr.296/2017) furnizorului la Centrul alimentar al AN, str. Vasile Lupu 37, mun. Chişinău, în zilele de marţi, miercuri şi joi, de la ora 09:00 până la ora 15:00.
Termen de livrare:
pînă în luna noiembrie, anul 2025.
Ofertanţii pentru prezenta poziţie, în decurs de 5 zile de la solicitarea autorității contractante vor prezenta mostre și dovezi documentare privind conformitatea produsului, identificat prin referire la specificații sau standarde relevante.
1. Condiții tehnice de calitate
Conform cerinţelor: Legea nr.306/2018, Legea nr.221/2007, Legea nr.296/2017, HG nr.938/2018 Certificat ISO 9001, ISO 22000
Structura “Rația alimentară individuală” pentru personalul care execută misiuni este următoarea:
Alimente – Carbohidrați 40-60%; Lipide - 25-35%; Proteine - 10-20%; Total calorii om/masă – 1300-1450.
Materiale pentru servirea hranei - 1 pachet/zi;
Surse de încălzire - 1 buc./zi;
Meniu 1 - felul principal cu carne de porc – 3500 buc.;
Meniu 2 - felul principal cu carne de vită – 3500 buc.;
Meniu 3 - felul principal cu carne de pasăre – 3000 buc.
Notă: produsele vegetale diferă la toate 3 meniuri
a) ALIMENTE
Alimentele care compun Rația alimentară individuală trebuie să asigure hrana adecvată unei persoane pentru o masă, cu un aport caloric 1300-1450 calorii (40-60% carbohidrați, 25-35% lipide şi 10-20% proteine).
Structura unui meniu:
- un fe1 principal de tipul MRE (meal ready to eat);
- biscuiți (crackers);
- băuturi reci sau calde;
- gustări;
- dulciuri.
Meniu nr. 1/2/3 (alimente):
Felul principal (mâncare gătită) - MRE (meal ready to eat );
Biscuiți - Se consumă ca atare;
Băuturi reci sau calde - Se prepară cu apă rece sau caldă;
Produse de tip *:
Gustări - Se consumă ca atare;
Dulciuri- Se consumă ca atare;
Produse alimentare tartinabile- Se consumă ca atare.
TOTAL CALORII: 1300-1450.
Notă:
*În compunerea meniului produsele de tip (gustări, dulciuri, produse alimentare tartinabile) se pot regăsi individual/câte două/ trei tipuri de produse.
Mâncare gătită de tipul MRE (meal ready to eat) - felul principal:
Produsul trebuie să fie obținut prin prelucrarea cărnii de porc, pui și vită sau preparate din carne obținute prin procesarea cărnii de porc, vită și pui (tipul cărnii și produsele vegetale diferă la toate 3 meniuri).
Nu se admite utilizarea cărnii separate mecanic.
Conținutul de carne sau de preparate din carne trebuie să fie de minim 60 g din greutatea totală.
Greutatea pe unitatea individuală de ambalare trebuie să fie de 300-400 grame.
Produsul trebuie să aibă un ambalaj termosudat, care să nu sufere modificări în timpul procesului de încălzire a conținutului cu sursa de încălzire (pe bază de reacție chimică).
Termenul de valabilitate: minim 24 de luni de la data livrării.
Biscuiți (crackeri):
Produsul „biscuit” se referă la „biscuiți – crackers” şi sunt de tip „biscuiți aperitiv”. Modul de ambalare a biscuiților trebuie să prevină spargerea acestora.
Termenul de valabilitate: minim 24 de luni de la data livrării.
Băuturi reci sau calde: produse cum ar fi cafea, ceai, ciocolată caldă, băuturi energizante, etc.
Termenul de valabilitate de la data livrării: minim 24 de luni.
Produsele „cafea” sau „derivate de cafea”, „ceai”, „băuturi energizante” etc. trebuie să se prepare cu apă rece sau cu apă caldă.
Termenul de valabilitate: minim 24 de luni de la data livrării.
În situația preparării direct cu apa caldă trebuie să se asigure un ambalaj special pentru încălzirea apei, cu posibilitatea încălzirii apei cu aceeaşi sursă de încălzire utilizată pentru încălzirea felului principal.
Dacă băuturile calde se prepară direct în ambalajul lor prin adăugarea apei reci peste conținut, atunci trebuie să prezinte posibilitatea încălzirii cu aceeaşi sursă de încălzire a felului principal MRE (meal ready to eat).
Dacă nu se consuma direct din ambalajul original se va asigura modalitatea de a fi consumat.
Gustări: produse cum ar fi cereale, batoane energizante, carne uscată, nuci, pișcoturi, arahide etc., care să aibă un termen de valabilitate de minim 24 de luni de la data livrării.
Dulciuri: produse cum ar fi ciocolată, caramel, prăjituri etc., care să aibă un termen de valabilitate de minim 24 de luni de la data livrării.
Produse alimentare tartinabile: produse cum ar fi brânză topită, unt de arahide, miere, gem de fructe/dulceață etc., care să aibă un termen de valabilitate de minim: 24 de luni de la data livrării.
Produsele alimentare care se consumă după o prealabilă rehidratare trebuie să utilizeze apă rece pentru prepararea lor sau asigurarea posibilității încălzirii apei cu aceeaşi sursă de încălzire a felului principal.
b) MATERIALE PENTRU SERVIREA HRANEI ȘI COLECTAREA DEȘEURILOR
Rația alimentară individuală conține pachete cu materiale pentru servirea hranei, cu următoarea componență:
1) Lingură/ furculiță de unică folosință cu lungime de 170-210 mm., realizată dintr-un material care respectă cerințele actelor normative și de reglementare privind reducerea impactului anumitor produse de plastic asupra mediului -1bucată;
2) Șervețelul uscat/umed trebuie să fie ambalat individual minim 2 bucăți;
3) Sarea trebuie să fie ambalată în plicuri din hârtie, care să asigure integritatea produsului;
4) Piperul măcinat trebuie să fie obținut prin măcinarea separată a boabelor de piper negru;
5) Produsul „gumă de mestecat” este obținut prin prelucrarea bazei de gumă, cu îndulcitori (xilitol, sorbitol, aspartam etc), agent de îngroșare (guma arabică), agent de umezire (glicerol), arome.
Drajeurile trebuie să fie de formă regulată, lucioase, nelipicioase cu gust plăcut, specific aromei înglobate;
6) Pungă pentru resturi.
Sursa de încălzire
Rația alimentară individuală conține surse de încălzire fără flacără (să fie prevăzute cu instrucțiuni clare de utilizare), utilizând o reacție chimică exotermă, fiind potrivită pentru a asigura încălzirea felului principal de mâncare și a băuturilor calde.
Reguli pentru verificarea calității
Verificarea calității se face pe loturi, în perioada de valabilitate a produsului, când se consideră necesar.
La fiecare lot se verifică:
- ambalarea;
- marcarea;
- proprietățile organoleptice, proprietățile fizico-chimice, proprietățile microbiologice, verificându-se astfel conformitatea cu fișele tehnice întocmite de către producător (care conțin parametrii organoleptici, fizico-chimici și microbiologici), care însoțesc toate produsele alimentare ce intră în alcătuirea rației individuale.
Furnizorul trebuie să asigure înlocuirea produselor neconforme în perioada de valabilitate în termen de maxim 60 de zile de la notificarea beneficiarului.
Ambalarea
Rația alimentară individuală trebuie să fie împachetată unitar într-un ambalaj rezistent, opac, termosudat/zip lock, confecționat dintr-un material a cărui grosime asigură protecția, stabilitatea și valabilitatea elementelor componente în condițiile mediului operațional, a1 lanțului de aprovizionare și depozitare.
Ambalajul final conține componentele alimentare ale mesei împreună cu pachetul cu „materiale pentru servirea hranei și colectarea deşeurilor” și sursa de încălzire sunt ambalate unitar, în ambalaje termosudate/zip lock, rezistente la apă.
Rația alimentară individuală va fi ambalată astfel încât prin compactarea elementelor componente să fie obținut un volum cât mai redus și să asigure menținerea termenului de valabilitate de minim 24 de luni de la data livrării în condiții standard de depozitare la o temperatură cuprinsă între 5ºC și 25ºC.
Greutatea finală a pachetului cu Rația alimentară individuală trebuie să nu depășească 1kg. (ambalate în cutii de carton sau pungi (material) utilizate ca ambalaj să permită depozitarea în stivă şi transportarea în siguranţă).
Marcarea
Ambalaje interioare, vor fi inscripționate cu: produsele componente, greutatea fiecărui produs, materialele pentru servirea hranei și sursa de încălzire.
Fiecare produs alimentar, parte componentă a rației individuale, se marchează în conformitate cu legislația în vigoare cu minim următoarele mențiuni (în limba română):
- denumirea produsului;
- lista cuprinzând ingredientele;
- data durabilității minimale/data limită de consum; data durabilității minimale se înscrie sub forma „a se consuma, de preferință, înainte de...” cu menționarea zilei, lunii și anului;
- greutatea netă;
- valoarea nutrițională;
- denumirea/ denumirea comercială și sediul producătorului/ambalatorului sau a distribuitorului;
- o mențiune care să permită identificarea lotului.
Componentele nealimentare (surse de încălzire) trebuie etichetate cu atenționări vizibile și instrucțiuni de folosire clare (în limba română).
Ambalajul final va fi marcat cu elementele de identificare național (Emblema Armatei Naționale și inscripția ”ARMATA NAȚIONALĂ – RAȚIE ALIMENTARĂ INDIVIDUALĂ MENIU 1/2/3”) conform modelului.
Recepția:
Constă în recepția cantitativă și calitativă.
Recepția cantitativă se face la sediul beneficiarului, de către comisia de recepție.
Recepția cantitativă se face la sediul beneficiarului, de către comisia de recepție.
Recepția cantitativă se efectuează prin verificarea documentelor care însoțesc fiecare produs în parte (individual) din componența rației:
- produsele de origine animalieră: certificat sanitar – veterinar /certificat de calitate;
- produsele de origine vegetală: certificat de calitate sau după caz documentația de calitate similară eliberată în țara de origine – producător.
La recepția calitativă se verifică conformitatea cu prezenta specificație tehnică (respectarea structurii unui meniu zilnic, modul de ambalare, analize de laborator efectuate la cererea autorității contractante etc).
Condiții specifice:
- pentru transportare, manipulare și depozitare se va face pe paleți (curați, fără urme de mucegai sau umeziți) cu greutatea pînă la 1500,00 kg. fiind fixați cu fire speciale: sfori, funii, frînghii, etc.
Condiţii de livrare a mărfii:
- livrarea se va efectua cu transportul (Legea nr.296/2017) furnizorului la Centrul alimentar al AN, str. Vasile Lupu 37, mun. Chişinău, în zilele de marţi, miercuri şi joi, de la ora 09:00 până la ora 15:00.
Termen de livrare:
pînă în luna noiembrie, anul 2025.
Ofertanţii pentru prezenta poziţie, în decurs de 5 zile de la solicitarea autorității contractante vor prezenta mostre și dovezi documentare privind conformitatea produsului, identificat prin referire la specificații sau standarde relevante.
Информация о заказчике
Фискальный код/IDNO
Адрес
MD2021, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, şos.Hînceşti 84
Веб сайт
---
Контактное лицо
Данные о закупке
Дата создания
11 июл 2025, 13:08
Дата последних изменений
11 июл 2025, 13:19
Оценочная стоимость (без НДС)
2 083 333,33 MDL
Размер минимального шага понижения цены
8 333,33 MDL
Achizitii.md ID
21450973
MTender ID
Тип процедуры
Открытый торг
Критерии присуждения
Самая низкая цена
Адрес поставки
-, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, Centrul alimentar al AN, str. Vasile Lupu 37
Срок действия контракта
20 авг 2025 03:00 - 31 дек 2025 02:00
Список позиций
1)
Название
Количество: 10000.0
Ед. измерения: Ambalaj
Настройки подписки сохранены.
Помните, вы всегда можете вернутся в раздел Подписки и внести изменения в периодичность получения писем, удалить или добавить категории и заказчиков.
Вы уже подписаны на данный CPV код
Недостаточно средств
У вас на счету недостаточно средств для оформления подписки. Пополните счет, чтобы продолжить.
Настройка подписок
Подпишитесь на ежедневную email-рассылку согласно выбранным категориям CPV и/или IDNO на период:
Стоимость подписки составляет 10 леев с НДС в месяц.
Посмотреть Регламент.
Документы процедуры закупок
Anunț de participare.signed.pdf
Anunț de participare.signed.pdf
tenderNotice
Anunț de participare
11.07.25 13:19
Documentatia standard.signed.pdf
Documentatia standard.signed.pdf
Документация к предложению
Documentatia standard
11.07.25 13:19
Ниже доступны оферты участников, документы к офертам вы можете посмотреть нажав на иконку папки.
На основе Решения рабочей группы для выбора победителя требуется:
1) Выберите победителя нажав на кнопку признать победителем.
2) Отправить в течении 3 дней на почту AAP bap@tender.gov.md отсканированное решение рабочей группы.
3) После выбора победителя нажмите кнопку: “Принять решение”.
Квалификация участников
№
Наименование участника
Цена предложения
Статус
1
Наименование участника:
GEOTER-COM
Цена предложения:
2 047 500 MDL
Статус:
Победитель
La lotul „Rația alimentară individuală”, unicul ofertantul este SRL „Geoter-Com”. În urma examinării documentelor ce constituie oferta, documentelor justificative și a mostrei prezentate în rezultatul clarificărilor, s-a constatat că acestea corespund cerințelor solicitate de către autoritatea contractantă în documentația de atribuire. Astfel, reieșind din faptul că prețul propus este economic avantajos, dar și necesitatea de asigurare a unităților/ instituțiilor militare ale Armatei Naționale cu produse alimentare.
15.08.25 14:18
Причина: La lotul „Rația alimentară individuală”, unicul ofertantul este SRL „Geoter-Com”. În urma examinării documentelor ce constituie oferta, documentelor justificative și a mostrei prezentate în rezultatul clarificărilor, s-a constatat că acestea corespund cerințelor solicitate de către autoritatea contractantă în documentația de atribuire. Astfel, reieșind din faptul că prețul propus este economic avantajos, dar și necesitatea de asigurare a unităților/ instituțiilor militare ale Armatei Naționale cu produse alimentare.
Документы квалификации
ft_toallita refrescante baya.signed.pdf
ft_toallita refrescante baya.signed.pdf
ID: 0178b1c9-389d-4490-9021-eaa3302a1013
Выигравшее предложение
15.08.25 14:18
gtc - sf a-2024 acceptat.signed.pdf
gtc - sf a-2024 acceptat.signed.pdf
ID: 064c0bc9-6882-4a5a-97d1-30cf0ab3ad6f
Выигравшее предложение
15.08.25 14:18
ft_isotonic vit min drink lemon flavour.signed.pdf
ft_isotonic vit min drink lemon flavour.signed.pdf
ID: 08d526e1-cba2-41df-8355-7cc802cc1cf8
Выигравшее предложение
15.08.25 14:18
ft_duplo sal y pimienta.signed.pdf
ft_duplo sal y pimienta.signed.pdf
ID: 0f145ef9-b657-400b-9fa4-075d06be2377
Выигравшее предложение
15.08.25 14:18
j20.014ro creamy beef stew rev 2.signed.pdf
j20.014ro creamy beef stew rev 2.signed.pdf
ID: 0fbdf4dc-7be0-48f6-a8bf-44f9c759cf09
Выигравшее предложение
15.08.25 14:18
ft_chicken with beans and vegetables.signed.pdf
ft_chicken with beans and vegetables.signed.pdf
ID: 1537df45-a086-4da1-80b8-3629bbe150ea
Выигравшее предложение
15.08.25 14:18
ft_barrita chocolate 25g arena.signed.pdf
ft_barrita chocolate 25g arena.signed.pdf
ID: 1695f41e-c552-4e86-bbe5-512d9f208e5a
Выигравшее предложение
15.08.25 14:18
ft_isotonic vit min drink pineapple coconut flavour.signed.pdf
ft_isotonic vit min drink pineapple coconut flavour.signed.pdf
ID: 1a20442b-013c-4623-af08-dad1f425e63e
Выигравшее предложение
15.08.25 14:18
ft_isotonic vit min drink apple flavour.signed.pdf
ft_isotonic vit min drink apple flavour.signed.pdf
ID: 1b2216fd-c875-4365-a209-a32b6570e7cf
Выигравшее предложение
15.08.25 14:18
ft nueva ración_en_moldavia 1.signed.pdf
ft nueva ración_en_moldavia 1.signed.pdf
ID: 1de7820d-aa81-41a6-838a-591b35cb8e2f
Выигравшее предложение
15.08.25 14:18
13. extras geoter-com.signed.pdf
13. extras geoter-com.signed.pdf
ID: 25506e03-94e2-4f8b-9a21-f4606a68a942
Выигравшее предложение
15.08.25 14:18
ft_salty biscuit 55g.signed.pdf
ft_salty biscuit 55g.signed.pdf
ID: 373f11b8-4dbe-47b7-8fd7-3a20c2551939
Выигравшее предложение
15.08.25 14:18
fthm127 mermelada fresa c.n. sobre (ed04)_en_jomipsa.signed.pdf
fthm127 mermelada fresa c.n. sobre (ed04)_en_jomipsa.signed.pdf
ID: 41376d79-2ff4-4abf-b18a-b7111409d441
Выигравшее предложение
15.08.25 14:18
ft_barrita de higos y almendras.signed.pdf
ft_barrita de higos y almendras.signed.pdf
ID: 5adef858-e9b0-4496-a95c-339f75406535
Выигравшее предложение
15.08.25 14:18
contract transport.signed.pdf
contract transport.signed.pdf
ID: 60505786-673a-428c-8736-e819574a5272
Выигравшее предложение
15.08.25 14:18
ft_chicles 5,5g (4ud) arena.signed.pdf
ft_chicles 5,5g (4ud) arena.signed.pdf
ID: 608aff19-4938-4cd5-8adb-9d6c398e5ea9
Выигравшее предложение
15.08.25 14:18
ft_barrita de cereales.signed.pdf
ft_barrita de cereales.signed.pdf
ID: 6300528f-3e00-4032-87cf-d99dbbb02cfc
Выигравшее предложение
15.08.25 14:18
1. certificat de inregistrare.signed.pdf
1. certificat de inregistrare.signed.pdf
ID: 6d9d2ec2-e50f-464d-a641-b9c5316d8551
Выигравшее предложение
15.08.25 14:18
ft_barrita de datiles y nueces 40g.signed.pdf
ft_barrita de datiles y nueces 40g.signed.pdf
ID: 7209dd73-1edb-40e2-86aa-cb8c0ebae70e
Выигравшее предложение
15.08.25 14:18
Выигравшее предложение
15.08.25 14:18
Выигравшее предложение
15.08.25 14:18
119 decizie ratii alinentare individuale.pdf
119 decizie ratii alinentare individuale.pdf
ID: 92f97b20-8d21-426f-aa1b-16d6c88f1ecf
Отчет об оценке
15.08.25 14:18
Выигравшее предложение
15.08.25 14:18
3.certificat privind lipsa restantelor - 1625799.signed.pdf
3.certificat privind lipsa restantelor - 1625799.signed.pdf
ID: 9e43f229-e52f-4dd0-bf60-4c22c2e0b587
Выигравшее предложение
15.08.25 14:18
clarificari geoter com din 06.08.2025.signed.pdf
clarificari geoter com din 06.08.2025.signed.pdf
ID: aae1505e-fc77-429a-bc40-c1989fbe97e7
Жалобы и решения
15.08.25 14:18
4. autorizatie sanitar veterinara.signed.pdf
4. autorizatie sanitar veterinara.signed.pdf
ID: accca59b-2088-4ceb-8ad8-bae882567f03
Выигравшее предложение
15.08.25 14:18
ft_goulash de ternera.signed.pdf
ft_goulash de ternera.signed.pdf
ID: b3e5224f-e865-45b1-a152-9570d2ba1eba
Выигравшее предложение
15.08.25 14:18
ft_kit calentador quimico.signed.pdf
ft_kit calentador quimico.signed.pdf
ID: bacc21eb-7dee-4e99-bab7-4fe18f60c9ff
Выигравшее предложение
15.08.25 14:18
j20.010h beef stew with vegetables.signed.pdf
j20.010h beef stew with vegetables.signed.pdf
ID: d41e944c-796c-4904-b300-2832d63babfd
Выигравшее предложение
15.08.25 14:18
Выигравшее предложение
15.08.25 14:18
procura cernolev andrei geoter.signed.pdf
procura cernolev andrei geoter.signed.pdf
ID: e02e179a-98ef-4f04-831d-ab0fb0dce397
Выигравшее предложение
15.08.25 14:18
884 authsanitaryveterinarytransport_certificate.signed.pdf
884 authsanitaryveterinarytransport_certificate.signed.pdf
ID: f8a0f3d0-1ebf-4887-9f93-9f0abf500b39
Выигравшее предложение
15.08.25 14:18
ft_carne de cerdo a la barbacoa con pasta.signed.pdf
ft_carne de cerdo a la barbacoa con pasta.signed.pdf
ID: fea084d2-865f-4fbb-8487-a389bccada47
Выигравшее предложение
15.08.25 14:18
Документы, поданные с предложением
Документы для представления
MSIGN
Дата загрузки:
30.07.25 13:35
Дата открытия:
31.07.25 15:00
2. anexa 23 - propunerea financiara.signed.pdf
2. anexa 23 - propunerea financiara.signed.pdf
ID: 101923cc-e366-46fd-a0b7-d88530d9c182
Документы для представления
MSIGN
Дата загрузки:
30.07.25 13:35
Дата открытия:
31.07.25 15:00
2. garantia pentru oferta.signed.pdf
2. garantia pentru oferta.signed.pdf
ID: 58d5c5c1-80f9-481d-8a5d-2e5a24d6e0a9
Документы для представления
MSIGN
Дата загрузки:
30.07.25 13:35
Дата открытия:
31.07.25 15:00
4. anexa 7 -cerere de participare.signed.pdf
4. anexa 7 -cerere de participare.signed.pdf
ID: 948eec83-8a8c-4360-9f47-55b7ffb001bc
Документы для представления
MSIGN
Дата загрузки:
30.07.25 13:35
Дата открытия:
31.07.25 15:00
Документы для представления
MSIGN
Дата загрузки:
30.07.25 13:35
Дата открытия:
31.07.25 15:00
5. anexa 8 - declaratia privind valabilitatea ofertei.signed.pdf
5. anexa 8 - declaratia privind valabilitatea ofertei.signed.pdf
ID: e926ded9-df3a-4d58-ad98-e0425471a269
Документы для представления
MSIGN
Дата загрузки:
30.07.25 13:35
Дата открытия:
31.07.25 15:00
История аукциона
Просмотр аукциона
К сожалению, вопросы можно задавать только во время периода "Активный".
Разъяснения
Документ успешно подписан
OK