1
Период разъяснений
с 30.10.2024 23:34
по 11.11.2024 08:30
2
Подача предложений
с 11.11.2024 08:30
по 30.11.2024 08:30
3
Аукцион

4
Оценка
5
Предложения рассмотрены
Статус Активный
Оценочная стоимость без НДС 277 816,14 MDL
Период уточнений: 30 окт 2024, 23:34 - 11 ноя 2024, 8:30
Подача предложений: 11 ноя 2024, 8:30 - 30 ноя 2024, 8:30
Начало аукциона: не будет использоваться

Техническая служба поддержки для поставщиков:

(+373) 79999801


Данная процедура проводится без электронного аукциона. Ваша оферта является окончательной и должна содержать весь список необходимых документов.

Lotul nr.4 Carne de pui Clinica Chișinău
Информация о заказчике
Фискальный код/IDNO
Адрес
MD 2025, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, Str.Constantin Vîrnav 13
Веб сайт
---
Контактное лицо
Ф.И.О
Gabriela Lisenco
Контактный номер
022 572 213
Эл. адрес
Данные о закупке
Дата создания
27 окт 2024, 23:26
Дата последних изменений
30 окт 2024, 23:34
Оценочная стоимость (без НДС)
277 816,14 MDL
Achizitii.md ID
21303422
Тип процедуры
Открытый торг
Критерии присуждения
Самая низкая цена
Адрес поставки
MD 2025, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, Str.Constantin Vîrnav 13
Срок действия контракта
1 янв 2025 00:00 - 30 июн 2025 03:00
Список позиций
1)
Название
"H.G Nr. 773 din 03-10-2013 cu privire la aprobarea Normei sanitar-veterinare de stabilire a cerinţelor de comercializare a cărnii de pasăre MODIFICAT: în vigoare 18.03.22 MARCAREA (ETICHETAREA) CĂRNII Inscripţia de pe eticheta cărnii de pasăre trebuie să ofere consumatorilor informaţii corespunzătoare, clare şi obiective referitoare la produsele expuse. Inscripţia de pe etichetă trebuie să includă: a) denumirile sub care produsele sînt comercializate; b) condiţiile şi termenul de păstrare pe perioada comercializării; c) starea în care se comercializează carnea de pasăre; d) temperatura de depozitare recomandată; e) numărul autorizaţiei abatorului sau a atelierului de tranşare; În cazul carcaselor întregi: parțial eviscerate sau eviscerate;, data minimă de valabilitate sau data durabilității minimale se înlocuiește cu data-limită de consum, conform articolului 22 din Legea nr. 279/2017 privind informarea consumatorului cu privire la produsele alimentare. Livrarea Marti - Vineri.De la producător. CPV: 15800000-6 - Различые продукты питания
Количество: 675.0
Ед. измерения: Kilogram
2)
Название
H.G Nr. 773 din 03-10-2013 cu privire la aprobarea Normei sanitar-veterinare de stabilire a cerinţelor de comercializare a cărnii de pasăre MODIFICAT: în vigoare 18.03.22 MARCAREA (ETICHETAREA) CĂRNII Inscripţia de pe eticheta cărnii de pasăre trebuie să ofere consumatorilor informaţii corespunzătoare, clare şi obiective referitoare la produsele expuse. Inscripţia de pe etichetă trebuie să includă: a) denumirile sub care produsele sînt comercializate; b) condiţiile şi termenul de păstrare pe perioada comercializării; c) starea în care se comercializează carnea de pasăre; d) temperatura de depozitare recomandată; e) numărul autorizaţiei abatorului sau a atelierului de tranşare; În cazul carcaselor întregi: parțial eviscerate sau eviscerate;, data minimă de valabilitate sau data durabilității minimale se înlocuiește cu data-limită de consum, conform articolului 22 din Legea nr. 279/2017 privind informarea consumatorului cu privire la produsele alimentare.De la producător. CPV: 15800000-6 - Различые продукты питания
Количество: 2000.0
Ед. измерения: Kilogram
3)
Название
"Piept cu claviculă fara piele de pui-broiler refrigerat.Piept de pui refrigerat.H.GNr. 773din 03-10-2013 cu privire la aprobarea Normeisanitar-veterinare de stabilire a cerinţelorde comercializare a cărnii de pasăre MODIFICAT:în vigoare 18.03.22 Capitolul VIII MARCAREA (ETICHETAREA) CĂRNII 46. Inscripţia de pe eticheta cărnii de pasăre trebuie să ofere consumatorilor informaţii corespunzătoare, clare şi obiective referitoare la produsele expuse spre vînzare şi pentru a asigura libera lor circulaţie în ţară şi în afara teritoriului ei. 47.1. Inscripţia de pe etichetă trebuie să includă: a) denumirile sub care produsele sînt comercializate; b) condiţiile şi termenul de păstrare pe perioada comercializării; c) starea în care se comercializează carnea de pasăre; d) temperatura de depozitare recomandată; 47.11. În sensul articolului 15 din Legea nr. 279/2017 privind informarea consumatorului cu privire la produsele alimentare, carnea de pasăre și produsele din carne sunt comercializate sub denumirile menționate la punctul 2, însoțite de următorii termeni în limba țării importatoare: 1) în cazul carcaselor întregi: parțial eviscerate sau eviscerate;De la producător. În ambalaj cite 1 kg.Livrarea de 2 ori in saptamina (Luni,Vineri de la 09:00-12:00), " CPV: 15800000-6 - Различые продукты питания
Количество: 1000.0
Ед. измерения: Kilogram
4)
Название
Piept cu claviculă fara piele de pui-broiler congelatt. H.GNr. 773din 03-10-2013 cu privire la aprobarea Normeisanitar-veterinare de stabilire a cerinţelorde comercializare a cărnii de pasăre MODIFICAT:în vigoare 18.03.22 Capitolul VIII MARCAREA (ETICHETAREA) CĂRNII 46. Inscripţia de pe eticheta cărnii de pasăre trebuie să ofere consumatorilor informaţii corespunzătoare, clare şi obiective referitoare la produsele expuse spre vînzare şi pentru a asigura libera lor circulaţie în ţară şi în afara teritoriului ei. 47.1. Inscripţia de pe etichetă trebuie să includă: a) denumirile sub care produsele sînt comercializate; b) condiţiile şi termenul de păstrare pe perioada comercializării; c) starea în care se comercializează carnea de pasăre; d) temperatura de depozitare recomandată; 47.11. În sensul articolului 15 din Legea nr. 279/2017 privind informarea consumatorului cu privire la produsele alimentare, carnea de pasăre și produsele din carne sunt comercializate sub denumirile menționate la punctul 2, însoțite de următorii termeni în limba țării importatoare: 1) în cazul carcaselor întregi: parțial eviscerate sau eviscerate; În ambalaj cite 1 kg.Livrarea de 2 ori in saptamina (Luni,Vineri de la 09:00-12:00), De la producător." CPV: 15800000-6 - Различые продукты питания
Количество: 2000.0
Ед. измерения: Kilogram
Документы процедуры закупок
ds_bunuri_servicii_anual_2025.docx
Документация к предложению
-
30.10.24 23:34
anunt de participare.docx
Документация к предложению
-
30.10.24 23:34
duae_0.doc
Документация к предложению
-
30.10.24 23:34

Ниже доступны оферты участников, документы к офертам вы можете посмотреть нажав на иконку папки.

На основе Решения рабочей группы для выбора победителя требуется:

1) Выберите победителя нажав на кнопку признать победителем.

2) Отправить в течении 3 дней на почту AAP bap@tender.gov.md отсканированное решение рабочей группы.

3) После выбора победителя нажмите кнопку: “Принять решение”.

Квалификация участников
Наименование участника
Цена предложения
Статус
1
Наименование участника:

SC ”VILLA PRODOTTI” S.R.L.

Цена предложения: 271 570 MDL
Статус: На рассмотрении
Причина: Не указано
Документы квалификации
Документы квалификации отсутствуют
Документы, поданные с предложением
2
Наименование участника:

Delmix Prim SRL

Цена предложения: 282 358,75 MDL
Статус: В ожидании

Документы типа "Квалификационная документация", "финансовое предложение" и "иллюстрация" будут доступны всем для просмотра только после перехода оферты в статус "на рассмотрении".

Причина: Не указано
Документы квалификации
Документы квалификации отсутствуют
Документы, поданные с предложением
История аукциона
Просмотр аукциона
К сожалению, вопросы можно задавать только во время периода "Активный".
Разъяснения