1
Период разъяснений
с 01.04.2024 16:49
по 11.04.2024 10:00
2
Подача предложений
с 11.04.2024 10:00
по 22.04.2024 10:00
3
Аукцион
не будет использоваться
4
Оценка

5
Контракт

Статус Оценка
Оценочная стоимость без НДС 1 395 000 MDL
Период уточнений: 1 апр 2024, 16:49 - 11 апр 2024, 10:00
Подача предложений: 11 апр 2024, 10:00 - 22 апр 2024, 10:00

Техническая служба поддержки для поставщиков:

(+373) 79999801


Данная процедура проводится без электронного аукциона. Ваша оферта является окончательной и должна содержать весь список необходимых документов.

Coșuri de gunoi, inclusiv instalarea în spațiile publice

Информация о заказчике
Фискальный код/IDNO
Адрес
2012, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, str. Mihai Eminescu, 33
Веб сайт
---
Контактное лицо
Ф.И.О
Sanda Elpujan
Контактный номер
022242501
Эл. адрес
Данные о закупке
Дата создания
1 апр 2024, 16:49
Дата последних изменений
2 апр 2024, 12:12
Achizitii.md ID
21196416
CPV
34900000-6 - Diverse echipamente de transport şi piese de schimb
Тип процедуры
Открытый торг
Критерии присуждения
Самая низкая цена
Источники финансирования
Список лотов
Документы процедуры закупок
documentația standard.pdf documentația standard.pdf
Документация к предложению
-
1.04.24 16:49
anunt participare.pdf anunt participare.pdf
Документация к предложению
-
1.04.24 16:49
duae.pdf duae.pdf
Документация к предложению
-
1.04.24 16:49
Дата:
2 апр 2024, 12:12
Название вопроса:
mostra
Вопрос:
Buna ziua. Va rugam sa anexati o imagine cu mostra de referinta, ca sa stim la ce sa ne orientam. Din schita anexata nu prea e clar. Va multumim anticipat
Ответ (2 апр 2024, 15:23):
Buna ziua. Conform documentatiei de achizitie, dvs urmeaza sa prezentati modelul de cos conform descrierii anexate, prin care este menționat orice element pe care trebuie sa il contina bunul licitat.
Дата:
2 апр 2024, 14:43
Название вопроса:
Mostra,
Вопрос:
Buna ziua! In vederea excluderii suspiciunilor prost intentionate, Va rugam sa anexati o imagine ca reper, si sa specificati perspectivele de schematica pe care ati anexat-o.( Privire de sus, lateral sau alta privire a schemei). La fel in acelasi context sus mentionat, despre excluderea suspiciunilor, va rugam sa explicati de ce anume ar trebui sa fie din fonta elementul decorativ, si ce elment anume, ce parametri trebuie sa aiba ca marime sau design? Elemntul decorativ ar putea fi orce, floare, albinuta, oiță, ect. La fel in acelasi context sus mentionat, rugam sa ne lamuriti daca exista o reglementare, regulament, sau aviz arhitectoral sau lege prin care este obligatoriu ca elementul decorativ atasat pe cosul de gunoi sa fie anume din fonta si nu din plastic sau fier sau alt material. Ce tine de Capacele decorative, va rugam sa le prezentati in ce forma sunt, de sarpe, floare iepuras sau sa anexati exact schema sau schita de proiect. Va rugam sa explicati daca in momentul evaluarii ofertelor, va influenta greutatea recipientului in cazul in care acesta va avea 17,98 kg sau 18,05kg? daca nu va avea exact 18 kg, oferta se considera cum? La cerintele, ati indicat aducerea unei mostre la oficiul autoritatii contractante. dar cum se face daca acest produs urmeaza a fi importat de la parteneri UE sau o alta tara? Conform termenilor orce agent economic reuseste sa faca import, dar nu reuseste sa aduca o mostra de la parteneri de peste hotare. Concluzionand cele expuse mai sus, rugam explicarea clara a conditiilor, anexarea pozei, schemei cu perspectivele de privire clare, si omiterea din cerinte a subiectelor confuze si suspicioase care creaza impresii de neechidistanță, si poate duce la favorizarea unuia sau a unui grup de interesati inainte ca licitatia sa aiba loc.
Ответ (2 апр 2024, 15:26):
Buna ziua. Conform documentatiei de achizitie, dvs urmeaza sa prezentati modelul de cos conform descrierii anexate, prin care este menționat orice element pe care trebuie sa il contina bunul licitat. Elementele constitutive ale coșului sunt aprobate de către beneficiar si sunt mentionate expres in documentatia standard. Mostra este obligatorie, în conformitate cu DUAE si se va examina la procesul de evaluare în vederea corespunderii cu descrierea prezentată în cadrul licitației.
Дата:
2 апр 2024, 15:54
Название вопроса:
Mostra
Вопрос:
Buna ziua. va rigam sa prezentati fotografia si schita adecvata in asa fel ca si alti operatori economici sa poata participa. Multumesc
Ответ (2 апр 2024, 16:04):
Reiteram, ca in conformitate cu anuntul de participare operatorul economic trebuie sa prezinte desenul color si schita tehnica autentificate semnatura si stampila producatorului. De asemeneam reiteram ca in descrierea tehnica sunt mentionate toate detaliile cum trebuie sa arate cosul.
Дата:
2 апр 2024, 15:55
Название вопроса:
Element decorativ
Вопрос:
Specificati sau aratati exact ce fel de element decorativ trebuie sa contina cosul de gunoi
Ответ (2 апр 2024, 16:05):
Examinati descrierea tehnica din documentatia standard
Дата:
2 апр 2024, 16:32
Название вопроса:
Element decorativ.
Вопрос:
Buna ziua, in scopul excluderii oricaror imprestii suspecte si nedorite referitor ca corectitudinea organizarii licitatiei, rugam sa specificati pe descrierea tehnica, la schita care anume si ce element reprezinta. Specificati perspectiva din ce punct se priveste schita ca sa fie clar aceasta schita. Din cele descrise de autoritate, nu este clar ce anume reprezinta acele desene prezentate.
Ответ (2 апр 2024, 16:38):
Aceste elemente decorative din fontă ar trebui sa serveasca si ca elemente de fixare a cosului de pilon.
Дата:
2 апр 2024, 16:52
Название вопроса:
Mostra
Вопрос:
Bună ziua, În calitate de ofertant în cadrul licitației în curs, doresc să clarificăm anumite aspecte pentru a asigura un proces transparent și echitabil. În primul rând, vă rugăm să atașați o imagine de referință și să specificați perspectivele de vizualizare ale schemei atașate (privire de sus, lateral sau altă perspectivă). "În căutarea adevărului, transparența este lumină, iar echitatea este fundamentul pe care se clădește credibilitatea." În legătură cu alegerea elementului decorativ din fontă, dorim să subliniem că este important ca decizia finală să fie ghidată de estetica și funcționalitatea acestuia, fără a fi influențată de alte motive. "În alegerile noastre, călăuzirea de către principiile corectitudinii ne conduce pe drumul justiției." Ne întrebăm dacă există vreo reglementare sau aviz arhitectural care impune utilizarea elementului decorativ din fontă și care sunt criteriile privind dimensiunile și designul acestuia. "În fața legii, toți sunt egali, iar în fața adevărului, toate argumentele sunt la fel de valoroase." De asemenea, vă rugăm să ne clarificați dacă greutatea reală a recipientului va influența evaluarea ofertelor în cazul în care aceasta este ușor diferită de greutatea specificată în caietul de sarcini. "Dreptatea nu cunoaște greutate, ci doar adevărul și echitatea." În plus, dacă nu este posibil să aducem o mostră fizică la oficiul autorității contractante din cauza importului de la parteneri UE sau din alte țări, care sunt procedurile alternative acceptate pentru evaluarea produsului? "În căutarea cunoașterii, deschiderea minții este o cale, iar flexibilitatea este un dar." În încheiere, ne dorim să asigurăm că toți participanții sunt tratați în mod egal și că procesul de licitație este într-adevăr transparent și echitabil. Așteptăm cu interes clarificările dumneavoastră în acest sens. "În căutarea adevărului, fiecare pas pe care îl facem ar trebui să fie însoțit de lumina corectitudinii și umbra echității."
Ответ (2 апр 2024, 17:08):
Stimate, potential participant reiteram ca in descrierea produsului sunt specificate toate componentele acestuia, inclusiv si dimensiuni minime, asa cum prevede legislatia. De asemenea, in conformitate cu anuntul de participare, operatorul economic trebuie sa prezinte desenul color si schita tehnica autentificate cu semnatura si stampila producatorului, nu autoritatea contractanta. Elementele constitutive ale coșului, inclusiv elemente de fixare decorative sunt aprobate de către beneficiar si sunt mentionate expres in documentatia standard, or alte caracteristici decat cele solicitate nu pot fi impuse. Ce tine de greutate, nu a fost stipulată o greutate fixă, ci au fost stabiliți parametri minimi, or legislatia in domeniul achizitiei prevede ca autoritatea contractanta nu poate face trimitere la un produs cu o marca anume si dimensiuni fixe. In aceasta ordine de idei, in calitate de potential participant rugam sa dati dovada de intelegere si conformare la cerintele stabilite de autoritatea contractanta.
Вопросы в период разъяснений могут задавать только авторизованные пользователи платформы.