Статус Отменен
Оценочная стоимость без НДС 1 294 642,86 MDL
Период уточнений: 8 дек 2023, 9:00 - 19 дек 2023, 10:00
Подача предложений: 19 дек 2023, 10:00 - 25 дек 2023, 10:00

Техническая служба поддержки для поставщиков:

(+373) 79999801

Conform caietului de sarcini anexat
Информация об отмене
Причина отмены
În temeiul art. 71 alin. (1) lit. g din Legea 131/2015 privind achizițiile publice.
Дата отмены
29 янв 2024, 8:15
Информация о заказчике
Фискальный код/IDNO
Адрес
MD-2012, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, str.Sfatul Țării 26
Веб сайт
---
Контактное лицо
Ф.И.О
Alexandru Boțan
Контактный номер
022-251-634
Эл. адрес
Данные о закупке
Дата создания
8 дек 2023, 9:00
Дата последних изменений
29 янв 2024, 8:15
Achizitii.md ID
21127892
CPV
55500000-5 - Servicii de cantină şi servicii de catering
Тип процедуры
Открытый торг
Критерии присуждения
Самая низкая цена
Источники финансирования
Список лотов
Отменена
Дата:
8 дек 2023, 16:54
Название вопроса:
privind meniul
Вопрос:
Va rugam sa concretizati gramajul si continutul meniului cu Kcal. per portie
Ответ (11 дек 2023, 09:18):
Bună ziua, informația solicitată de dumneavoastră este menționată la pct.5 lit. c) din caietul de sarcini anexat.
Дата:
11 дек 2023, 13:25
Название вопроса:
claritate meniu
Вопрос:
Avînd în vedere că practica arată alte modalități de interpretare pe subiectul calitate-preț al meniului, iar unii agenți economici utilizează cu rea-credință și interpretează dintr-un unghi de referință ilegal criteriile indicate, după noi, dorim să avem claritate pe subiectul: meniului și structurii nutritive, unde se va ține cont de caloriile stabilite conform actelor normative aprobate în domeniul dat. Meniul obligatoriu va conține elementele și produsele folosite la prepararea bucatelor pentru fiecare zi, conținutul de proteinie, grăsimi, carboxidranți, valoarea energiei, cantitatea de sare, cantitatea de lichid? Ex: Terci din hrișcă cu legume Volumul bucatelor? Masa brutto? Proteine? Lipide? Glucide valoarea energiei kkal.?
Ответ (13 дек 2023, 12:59):
Bună ziua, la întrebarea dumneavoastră este de menționat că elaborarea și prezentarea meniului zilnic, conform documentației expuse, se pune în sarcina operatorului economic, care urmează să elaboreze și să prezinte meniul diversificat săptămânal, care să conțină: salata (gustare rece) – 100 grame; preparat lichid (felul întâi) – 350 grame; preparat de bază (felul doi) – 100/50 grame; garnitura – 150 grame; pâinea – 100 grame, cu o valoare energetică totală de 800-1000 kcal.
Вопросы в период разъяснений могут задавать только авторизованные пользователи платформы.