Статус Отменен
Оценочная стоимость без НДС 423 095 MDL
Период уточнений: 5 дек 2023, 16:14 - 14 дек 2023, 10:30
Подача предложений: 14 дек 2023, 10:30 - 18 дек 2023, 11:00

Техническая служба поддержки для поставщиков:

(+373) 79999801

Dejun; prînz; cină

Информация об отмене
Причина отмены
Grupul de lucru a DECIS: reieșind din faptul ca a fost înaintată o singură ofertă, conform pct. 34 al HOTĂRÎRII GUVERNULUI Nr.987 din 10.10.2018 pentru aprobarea Regulamentului privind achiziția bunurilor și serviciilor prin cererea ofertelor de prețuri ”În cazul în care a fost depusă o singură ofertă, licitația electronică nu are loc, iar Grupul de lucru sau, după caz, specialistul certificat în domeniul achizițiilor publice urmează să decidă atribuirea contractului de achiziții ofertantului sau repetarea procedurii de achiziție”.
Дата отмены
26 дек 2023, 14:00
Информация о заказчике
Наименование
Фискальный код/IDNO
Адрес
MD-2001, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, bd.Stefan cel Mare nr. 124
Веб сайт
---
Контактное лицо
Ф.И.О
Stratila Valeriu
Контактный номер
022526667; 068069933
Эл. адрес
Данные о закупке
Дата создания
5 дек 2023, 16:14
Дата последних изменений
26 дек 2023, 14:00
Achizitii.md ID
21126597
CPV
55500000-5 - Servicii de cantină şi servicii de catering
Тип процедуры
Запрос ценовых оферт (услуги)
Критерии присуждения
Самая низкая цена
Источники финансирования
Дата:
8 дек 2023, 16:57
Название вопроса:
despre meniu
Вопрос:
Va rugam sa concretizati gramajul si continutul meniului cu Kcal. per portie
Ответ (11 дек 2023, 09:16):
Conform HG nr.332 din 23.04.2009 Anexa nr.1 (numarul minim de calorii pe zi -1 persoana: 27287,2- persoane plasate la general, 3109,00 - minori, 2905,6 -bolnavi şi invalizi de gr.I şi gr.II, 2960,00 - femei gravide şi mame care alaptează, Alimente în timpul escortării - 3088,75 - general, 3144,00 - minori.)
Дата:
11 дек 2023, 13:25
Название вопроса:
claritate meniu
Вопрос:
Avînd în vedere că practica arată alte modalități de interpretare pe subiectul calitate-preț al meniului, iar unii agenți economici utilizează cu rea-credință și interpretează dintr-un unghi de referință ilegal criteriile indicate, după noi, dorim să avem claritate pe subiectul: meniului și structurii nutritive, unde se va ține cont de caloriile stabilite conform actelor normative aprobate în domeniul dat. Meniul obligatoriu va conține elementele și produsele folosite la prepararea bucatelor pentru fiecare zi, conținutul de proteinie, grăsimi, carboxidranți, valoarea energiei, cantitatea de sare, cantitatea de lichid? Ex: Terci din hrișcă cu legume Volumul bucatelor? Masa brutto? Proteine? Lipide? Glucide valoarea energiei kkal.?
Ответ (11 дек 2023, 15:59):
Reieșind din abordarea expusă ce ține de calitate -preț este de menționat că elaborarea și prezentarea meniului pentru 7 zile- urmează să fie elaborat și va fi obligația agentului economic, care la rîndul sau va ține cont de rația minima a produselor expuse conform HG.nr. 332/2009) care vor fi folosite la prepararea hranei. Tot odata menționăm că prin HG. nr.332/2009 sunt stabilite normele după cum urmează: cantitatea, gramajul și calaoriile minime pentru hrana zilnică a unei persoane, așa dar acestea urmează să fie respectate de către Operatorii economici la perfectarea și înaitarea ofertei la achiziția respectivă.
Вопросы в период разъяснений могут задавать только авторизованные пользователи платформы.