Статус Отменен
Оценочная стоимость без НДС 150 000 MDL
Период уточнений: 19 апр 2021, 16:22 - 21 апр 2021, 14:00
Подача предложений: 21 апр 2021, 14:00 - 23 апр 2021, 15:00

Техническая служба поддержки для поставщиков:

(+373) 79999801


Данная процедура проводится без электронного аукциона. Ваша оферта является окончательной и должна содержать весь список необходимых документов.

Prestatorul se angajează să soluţioneze toate solicitările de călătorie/deplasare cu avionul în străinătate (clasa, ruta) în fucţie de necesităţile autorităţii contractante.
Soluţiile oferite de către prestator trebuie să reprezinte cea mai convenabilă şi rapidă modalitate de deplasare.
Biletele de avion se vor emite prin intermediul sistemelor electronice.
La solicitarea autorităţii contractante, prestatorul trebuie să asigure şi/sau să acorde asistenţă şi informaţii pentru identificarea opţiunilor de transfer de la/la aeroport la locul de cazare/destinaţie.
Prestatorul va furniza numere de telefon pentru asistenţa de urgenţă. Astfel încît să se poată rezolva situaţiile neprevăzute, eventuale urgenţe ce pot apărea în perioada derulării contractului. Asistenţa pentru situaţiile neprevăzute, urgenţe va fi acordată 24 ore din 24, 7 zile din 7.
În cazul anulării unor curse sau altor situaţii neprevăzute, prestatorul se obligă să identifice variante alternative de transport, în cel mai scurt timp posibil, astfel încît reprezentanţii instituţiei să ajungă/revină la/ de la locul şi data solicitatăîn comanda. Prestatorul va lua toate măsurile posibile în vederea minimizării costurilor, pentru a servi în cel mai bun mod interesele autorităţii.
Tarifele extrasezon, ofertele speciale/promoţionale primite de către prestatorii de servicii vor fi aplicate corespunzător autorităţii contractante.
Alocarea de personal responsabil în relaţia cu autoritatea contractantă, pentru îndeplinirea în bune condiţii a tuturor solicitărilor. Ofertanţii vor preciza numele, datele de contact (telefon fix, mobil, adresa de e-mail, etc.), pentru persoanele care vor răspunde prioritar la solicitările autorităţii contractante pentru informaţii, oferte şi în general. Aceste detalii vor fi comunicate ulterior numai autoritîţii contractante.
Preţul biletului va include valoarea tuturor taxelor (taxe aeroportuare, taxe pentru bagaj, etc.)
În cazul anulării călătoriei, prestatorul de servicii va lua toate măsurile posibile în vederea minimizării costurilor, pentru a servi în cel mai bun mod interesele autorităţii contractante. În cazul în care deplasarea este anulată, autoritatea contractantă va înştiinţa prestatorul în legătură cu anularea biletului, într-un termen cît mai rezonabil.
Информация об отмене
Причина отмены
Specificatia tehnica incompleta.
Дата отмены
20 апр 2021, 13:22
Информация о заказчике
Наименование
Фискальный код/IDNO
Адрес
MD-2012, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, Bd.Ștefan cel Mare și Sfânt,83
Веб сайт
---
Контактное лицо
Ф.И.О
Ruxandra Macari
Контактный номер
373 689 32 878
Эл. адрес
Данные о закупке
Дата создания
19 апр 2021, 16:22
Дата последних изменений
20 апр 2021, 13:22
Achizitii.md ID
21038721
CPV
60400000-2 - Servicii de transport aerian
Тип процедуры
Закупка малой стоимости
Критерии присуждения
Самая низкая цена
Источники финансирования
Список лотов
Bilete avia
Бюджет: 150000.0 MDL
Отменена
Вопросы в период разъяснений могут задавать только авторизованные пользователи платформы.