Выберите тип процедуры
1
Период разъяснений
с
26.12.2019 10:18
по 07.01.2020 10:00
по 07.01.2020 10:00
2
Подача предложений
с
07.01.2020 10:00
по 15.01.2020 10:30
по 15.01.2020 10:30
3
Аукцион
с
16.01.2020 14:00
по 16.01.2020 15:00
по 16.01.2020 15:00
4
Оценка
5
Контракт
Статус
Оценка
Оценочная стоимость без НДС
1 978 000 MDL
Период уточнений:
26 дек 2019, 10:18 - 7 янв 2020, 10:00
Подача предложений:
7 янв 2020, 10:00 - 15 янв 2020, 10:30
Техническая служба поддержки для поставщиков:
(+373) 79999801
Подписаться невозможно
в период Оценка
Carne pentru anul 2020 conform necesității instituției
Информация о заказчике
Наименование
Фискальный код/IDNO
Адрес
2072, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, bd.Dacia 50/7
Веб сайт
---
Контактное лицо
Данные о закупке
Дата создания
26 дек 2019, 10:18
Дата последних изменений
26 дек 2019, 12:33
Achizitii.md ID
21017138
MTender ID
CPV
15110000-2 - Carne
Тип процедуры
Открытый торг
Критерии присуждения
Самая низкая цена
Источники финансирования
Список лотов
Документы процедуры закупок
Carne de găină
Дата:
26 дек 2019, 10:37
Название вопроса:
Denumirea pozitiei "carne de pasare"
Вопрос:
Compania Floreni SRL va folosi denumirea "carcase de pui broiler,eviscerat,cal I"
Denumirea data este in conformitate cu HG.nr.773 din 03.10.2013
Stimați parteneri,
Prin prezenta Vă comunicăm că denumirea de „Carcase de pui broiler eviscerate categoria 1” este în conformitate legislația în vigoare a Republicii Moldova, și anume:
I. Hotărârea Guvernului nr. 773 din 03.10.2013 cu privire la aprobarea Normei sanitar-veterinare de stabilire a cerințelor de comercializare a cărnii de pasăre. În Capitolul 1 Dispoziții Generale, pct. 2 sunt date noțiuni:
1) carne de pasăre – toate părțile proprii consumului uman obținute de la păsările domestice (de curte) abatorizate, care includ sau pot include țesuturile musculare, osoase, conjunctive și adipoase, din speciile galinacee: Cocoși, găini și claponi, precum și curcani, rațe, gâște și bibilici ce se definesc după cum urmează;
20) carcasă – corpul întreg al unei păsări din speciile menționate la punctul 2 din prezenta Normă sanitar-veterinară după sîngerare, jumulire și eviscerare, îndepărtarea rinichilor este însă oportună, o carcasă eviscerată poate fi prezentată la vânzare cu sau fără organe interne, și anume inimă, ficat, pipotă și gât, introduse în cavitatea abdominală.
II. Hotărârea Guvernului nr. 696 din 04.08.2010 cu privire la aprobarea Reglementării tehnice „Carne – materie primă. Producerea, importul și comercializarea”.
În Capitolul 1 Dispoziții Generale, pct. 3 sunt date noțiuni:
5) carcasa – corpul animalului sacrificat, fără sânge, fără organele reproductive, eviscerat şi jupuit (cu excepția porcului și păsării care pot fi prelucrate și cu șorici și piele);
În Capitolul III Cerințe Esențiale,
41. Carcasele de păsări după starea de îngrășare se clasifică după cum urmează:
1) categoria I – musculatura bine dezvoltată, forma pieptului rotunjită, se observă depunerile de grăsime subcutanată în regiunea abdomenului, osul pectoral nu este proeminent;
2) categoria II – musculatura suficient dezvoltată, osul pectoral împreună cu musculatura pectorală formează ușor un unghi, depunerile de grăsime subcutanată nu sunt observate.
Carcasele de pui broiler sunt fabricate conform SF 00819906-001:2018, care este coordonat de către ANSA și Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova.
Administrator
„FLORENI” SRL Odiseea BÎTA-BUBUIOC
Ответ (26 дек 2019, 12:40):
Buna ziua. procedura a fost redactată. Toate documentele necesare sunt anexate pe pagina procedurii
Дата:
26 дек 2019, 11:30
Название вопроса:
Documentația Standard
Вопрос:
Atașați Documentația Standard și Anunțul de Participare conform Legii AP 131/15
Ответ (26 дек 2019, 12:40):
Buna ziua. procedura a fost redactată. Toate documentele necesare sunt anexate pe pagina procedurii
Вопросы в период разъяснений могут задавать только авторизованные пользователи платформы.
Документ успешно подписан
OK