1
Perioada de actualizare
de la 08.08.2025 17:44
până la 13.08.2025 09:00
a rămas 1 zi
2
Propunerea ofertelor
de la 13.08.2025 09:00
până la 16.08.2025 09:00
3
Licitaţie
18.08.2025 11:00
4
Evaluare

5
Contract

Statut Perioada de actualizare
Valoarea estimată fără TVA 528 900 MDL
Perioada clarificărilor: 8 aug 2025, 17:44 - 13 aug 2025, 9:00
Perioada de depunere a ofertelor: 13 aug 2025, 9:00 - 16 aug 2025, 9:00

Suport Tehnic pentru furnizori:

(+373) 79999801

Publicitate
Abonează-te
Publicitate

Procurarea produselor alimentare pentru perioada 01.09.2025-31.12.2025

Informaţia despre solicitant
Codul fiscal/IDNO
Adresa
4404, MOLDOVA, Călăraşi, or.Călăraşi, str.31august1989 nr.13
Web site
---
Persoana de contact
Nume Prenume
Valeriu Gorincioi
Telefonul de contact
024422084
Datele achizitiei
Data publicării
8 aug 2025, 17:44
Data ultimilor modificări
11 aug 2025, 11:58
Achizitii.md ID
21465048
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Tipul procedurii
Cererea ofertelor de prețuri (bunuri)
Criteriu de atribuire
Preţul cel mai scăzut
Surse de finanțare
Publicitate
Documentele procedurii de achiziție
ds_bunuri_servicii_01.09.2025.docx
Documentele la ofertă
-
8.08.25 17:44
duae01.09.2025.doc
Documentele la ofertă
-
8.08.25 17:44
Lotul 1 : Produse de origine animală autohtone - Carne
Data:
11 aug 2025, 11:58
Subiectul întrebării:
Gamba de pui fara os si fara piele
Întrebare:
Buna ziua! Clarificati va rog ce ati avut in vedere pozitia Gamba de pui fara os si fara piele? Asa pozitie nui in clasificator cnam. Poate ati avut in vedere Pulpa de pui fara os si piele?
Răspuns (11 aug 2025, 16:12):
Bună ziua. Conform anexei nr. 2,, Exemplul de meniu-model pentru copii din instituțiile de învățământ ” la „Ordinului Comun al Ministerului Sănătații nr. 488/834 din 03.06.2025 publicat la data de 12.06.2025, este indicată pentru preparare gamba de pui fără os și fără piele. Acest produs poate fi utilizat conform prevederilor ordinului menționat.
Subiectul întrebării
Întrebare
Doar utilizatorii autorizați ai platformei pot să adreseze întrebări în perioada de clarificări.