1
Perioada de actualizare
de la 12.02.2025 15:29
până la 22.02.2025 10:00
2
Propunerea ofertelor
de la 22.02.2025 10:00
până la 06.03.2025 11:00
3
Licitaţie

4
Evaluare
5
Ofertele au fost evaluate
Statut Ofertele au fost evaluate
Valoarea estimată fără TVA 2 800 MDL
Perioada clarificărilor: 12 febr 2025, 15:29 - 22 febr 2025, 10:00
Perioada de depunere a ofertelor: 22 febr 2025, 10:00 - 6 mart 2025, 11:00
Începutul licitației: nu va fi folosită

Suport Tehnic pentru furnizori:

(+373) 79999801


Aceasta procedura se va desfășura fară licitație electronică. Oferta Dvs. este finală și trebuie să conțină toată lista de documente cerută de documentația de atribuire.

de grîu, calit. Superioară, pachet 2 kg.Grafic : 3 / lună. de la ora 9.00 pînă la 15.00, cu excepția zilei de sâmbătă și duminică, conform comenzilor, la depozit instituției.
Informaţia despre solicitant
Codul fiscal/IDNO
Adresa
3100, MOLDOVA, mun.Bălţi, mun.Bălţi, str. Decebal, 101
Web site
---
Persoana de contact
Nume Prenume
Țaulean Igor
Telefonul de contact
+373/0231/58-708
Datele achizitiei
Data publicării
12 febr 2025, 14:03
Data ultimilor modificări
13 febr 2025, 14:08
Valoarea estimată (fără TVA)
2 800 MDL
Achizitii.md ID
21363563
Tipul procedurii
Licitație deschisă
Criteriu de atribuire
Preţul cel mai scăzut
Adresa de livrare
3100, MOLDOVA, mun.Bălţi, mun.Bălţi, str. Decebal, 101
Durata contractului
1 apr 2025 03:00 - 30 iun 2025 03:00
Lista pozițiilor
1)
Denumirea
Lotul 21. Făină de grîu CPV: 15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea: 400.0
Unități de măsură: Kilogram
Documentele procedurii de achiziție
Declarație produse alimentare pentru ii trimestru a. 2025.docx
Documentele la ofertă
- Declarație produse alimentare pentru ii trimestru a. 2025.docx
12.02.25 15:29
Documentația standard produse alimentare pentru ii trimestru a. 2025.docx
Documentele la ofertă
- Documentația standard produse alimentare pentru ii trimestru a. 2025.docx
12.02.25 15:29
DUAE produse alimentare pentru ii trimestru a. 2025.signed.pdf DUAE produse alimentare pentru ii trimestru a. 2025.signed.pdf
Documentele la ofertă
- DUAE produse alimentare pentru ii trimestru a. 2025 pdf
12.02.25 15:29
DUAE produse alimentare pentru ii trimestru a. 2025.doc
Documentele la ofertă
- DUAE produse alimentare pentru ii trimestru a. 2025.doc
12.02.25 15:29
Documentația standard produse alimentare pentru ii trimestru a. 2025 signed.pdf Documentația standard produse alimentare pentru ii trimestru a. 2025 signed.pdf
Documentele la ofertă
- Documentația standard produse alimentare pentru ii trimestru a. 2025 signed.pdf
12.02.25 15:29
Declarație produse alimentare pentru ii trimestru a. 2025.signed.pdf Declarație produse alimentare pentru ii trimestru a. 2025.signed.pdf
Documentele la ofertă
- Declarație produse alimentare pentru ii trimestru a. 2025 pdf
12.02.25 15:29

Mai jos sunt ofertele participanților, documentele la oferte le puteți vedea făcând clic pe simbolul mapei.

Pe baza deciziei grupului de lucru pentru selectare învingătorului este necesar să:

1) Selectați învingătorul dînd clic pe butonul recunoaște învingător.

2) Trimiteți în termen de 3 zile la adresa de e-mail AAP bap@tender.gov.md forma scanată a deciziei grupului de lucru.

3) După selectarea învingătorului, faceți clic pe butonul: “Confirmă decizia”.

Calificarea participanţilor
Denumirea participantului
Preţul ofertei
Statut
1
Denumirea participantului:

SRL Nobil Prest

Preţul ofertei: 2 966,67 MDL
Statut: Învingător
Motivul: Prețul și oferta corespunde cerințelor solicitate
Documentele de calificare
Nu sunt documente de calificare
Documentele depuse cu oferta
2
Denumirea participantului:

V A Struc SRL

Preţul ofertei: 3 000 MDL
Statut: în aşteptare

Documentele de tipul "documente de calificare", "propunere financiară" și "ilustrare" vor fi vizibile doar atunci cînd oferta va obține statutul "în considerare".

Motivul: Nu este indicat
Documentele de calificare
Nu sunt documente de calificare
Documentele depuse cu oferta
Istoria licitației
Vezi licitația
Cu părere de rău întrebările se pun doar în perioada "Activ".
Clarificări