Selectaţi tipul procedurii
1
Perioada de actualizare
de la
17.10.2024 16:26
până la 23.10.2024 09:42
până la 23.10.2024 09:42
2
Propunerea ofertelor
de la
23.10.2024 09:42
până la 28.10.2024 14:42
până la 28.10.2024 14:42
3
Licitaţie
de la
29.10.2024 14:00
până la 29.10.2024 14:27
până la 29.10.2024 14:27
4
Evaluare
5
Contract
Statut
Evaluare
Valoarea estimată fără TVA
1 450 000 MDL
Perioada clarificărilor:
17 oct 2024, 16:26 - 23 oct 2024, 9:42
Perioada de depunere a ofertelor:
23 oct 2024, 9:42 - 28 oct 2024, 14:42
Suport Tehnic pentru furnizori:
(+373) 79999801
Imposibil de abonat
în perioada Evaluare
Margarină pentru foietaj
Informaţia despre solicitant
Denumirea
Codul fiscal/IDNO
Adresa
MD-2032, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, str. Sarmizegetusa, 30
Web site
---
Persoana de contact
Nume Prenume
Elena Bordianu
Telefonul de contact
+373 22 55-14-45, 060839944
E-mail
Datele achizitiei
Data publicării
17 oct 2024, 16:26
Data ultimilor modificări
21 oct 2024, 9:42
Achizitii.md ID
21299644
MTender ID
CPV
15400000-2 - Uleiuri şi grăsimi animale sau vegetale
Tipul procedurii
Cererea ofertelor de prețuri (bunuri)
Criteriu de atribuire
Cel mai bun raport preț - calitate
Surse de finanțare
Lista loturilor
Documentele procedurii de achiziție
anunt de participare.margarina pentru foietaj.signed.pdf
anunt de participare.margarina pentru foietaj.signed.pdf
tenderNotice
Anuntul de participare ce contine conditiile de participare si atribuire a contractului
17.10.24 16:26
formular oferta. margarina pentru foietaj.docx
Criterii de eligibilitate
Oferta economica confirmata prin aplicarea semnăturii electronice și/sau semnată și ștampilată de către ofertant
17.10.24 16:26
specificatii tehnice. margarina pentru foietaj.docx
Istoricul documentului
-
specificatii tehnice. margarina pentru foietaj.docx
ID: b79f33b5-29ca-47d7-87c1-7eff63b1eb70
Specificaţie tehnică
-
specificatii tehnice. margarina pentru foietaj.docx
ID: b79f33b5-29ca-47d7-87c1-7eff63b1eb70
Specificaţie tehnică
Specificaţie tehnică
Specificatia tehnica confirmata prin aplicarea semnăturii electronice și/sau semnată și ștampilată de către ofertant
21.10.24 09:42
Data:
18 oct 2024, 11:46
Subiectul întrebării:
Fracţia masică de umiditate
Întrebare:
Buna ziua,
in specificatie este indicat ca fractia masica de GRASIMI poate fi 70-82%, in acest caz va rugam la fel sa modificati fractia masica de UMIDITATE in max 20-30%, deoarece o margarina care are 70% grasime automat va avea o umiditate de aproximativ 30%. Va multumim.
Răspuns (21 oct 2024, 09:45):
Vedeți Specificația tehnică (Anexa Nr.2) redactată.
Doar utilizatorii autorizați ai platformei pot să adreseze întrebări în perioada de clarificări.
Document semnat cu succes
OK