Achiziţie publică
21231435
Lotul nr.4 Carne de pui Clinica Chișinău
1
Perioada de actualizare
de la 31.05.2024 13:40
până la 10.06.2024 08:30
până la 10.06.2024 08:30
2
Propunerea ofertelor
de la 10.06.2024 08:30
până la 04.07.2024 08:30
până la 04.07.2024 08:30
au rămas 4 zile
3
Licitaţie
4
Evaluare
5
Ofertele au fost evaluate
Statut
Activ
Valoarea estimată fără TVA
301 650 MDL
Perioada clarificărilor:
31 mai 2024, 13:40 - 10 iun 2024, 8:30
Perioada de depunere a ofertelor:
10 iun 2024, 8:30 - 4 iul 2024, 8:30
Începutul licitației:
nu va fi folosită
Suport Tehnic pentru furnizori:
(+373) 79999801
Aceasta procedura se va desfășura fară licitație electronică. Oferta Dvs. este finală și trebuie să conțină toată lista de documente cerută de documentația de atribuire.
Pui broiler refrigerat
Informaţia despre solicitant
Codul fiscal/IDNO
Adresa
MD 2025, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, Str.Constantin Vîrnav 13
Web site
---
Persoana de contact
Datele achizitiei
Data publicării
29 mai 2024, 10:44
Data ultimilor modificări
31 mai 2024, 17:47
Valoarea estimată (fără TVA)
301 650 MDL
Achizitii.md ID
21231435
MTender ID
Tipul procedurii
Licitație deschisă
Criteriu de atribuire
Preţul cel mai scăzut
Adresa de livrare
MD 2025, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, Str.Constantin Vîrnav 13
Durata contractului
18 iul 2024 00:00 - 31 dec 2024 00:00
Lista pozițiilor
1)
Denumirea
"H.G Nr. 773 din 03-10-2013 cu privire la aprobarea Normei sanitar-veterinare de stabilire a cerinţelor
de comercializare a cărnii de pasăre
MODIFICAT: în vigoare 18.03.22 Carnea de pasăre prezentată consumatorului final sa fie în ambalaj cîte o bucată care a fost introdusă înaintea prezentării pentru vînzare, pe care ambalajul o acoperă în întregime dar în asemenea mod, încît conţinutul să nu poată fi modificat fără ca ambalajul să fie deschis sau să suporte o modificare.Ambalajul trebuie să fie transparent sau colorat, să fie proiectat astfel încît carnea ambalata să fie parţial vizibilă. MARCAREA (ETICHETAREA) CĂRNII
Inscripţia de pe eticheta cărnii de pasăre trebuie să ofere consumatorilor informaţii corespunzătoare, clare şi obiective referitoare la produsele expuse.
Inscripţia de pe etichetă trebuie să includă:
a) denumirile sub care produsele sînt comercializate;
b) condiţiile şi termenul de păstrare pe perioada comercializării;
c) starea în care se comercializează carnea de pasăre;
d) temperatura de depozitare recomandată;
e) numărul autorizaţiei abatorului sau a atelierului de tranşare;
În cazul carcaselor întregi: parțial eviscerate sau eviscerate;, data minimă de valabilitate sau data durabilității minimale se înlocuiește cu data-limită de consum, conform articolului 22 din Legea nr. 279/2017 privind informarea consumatorului cu privire la produsele alimentare.De la producător
CPV: 15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea: 1000.0
Unități de măsură: Kilogram
2)
Denumirea
H.G Nr. 773 din 03-10-2013 cu privire la aprobarea Normei sanitar-veterinare de stabilire a cerinţelor
de comercializare a cărnii de pasăre
MODIFICAT: în vigoare 18.03.22 Carnea de pasăre prezentată consumatorului final sa fie în ambalaj cîte o bucată care a fost introdusă înaintea prezentării pentru vînzare, pe care ambalajul o acoperă în întregime dar în asemenea mod, încît conţinutul să nu poată fi modificat fără ca ambalajul să fie deschis sau să suporte o modificare.Ambalajul trebuie să fie transparent sau colorat, să fie proiectat astfel încît carnea ambalata să fie parţial vizibilă. MARCAREA (ETICHETAREA) CĂRNII
Inscripţia de pe eticheta cărnii de pasăre trebuie să ofere consumatorilor informaţii corespunzătoare, clare şi obiective referitoare la produsele expuse.
Inscripţia de pe etichetă trebuie să includă:
a) denumirile sub care produsele sînt comercializate;
b) condiţiile şi termenul de păstrare pe perioada comercializării;
c) starea în care se comercializează carnea de pasăre;
d) temperatura de depozitare recomandată;
e) numărul autorizaţiei abatorului sau a atelierului de tranşare;
În cazul carcaselor întregi: parțial eviscerate sau eviscerate;, data minimă de valabilitate sau data durabilității minimale se înlocuiește cu data-limită de consum, conform articolului 22 din Legea nr. 279/2017 privind informarea consumatorului cu privire la produsele alimentare.De la producător
CPV: 15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea: 2000.0
Unități de măsură: Kilogram
3)
Denumirea
"Piept cu claviculă fara piele de pui-broiler refrigerat.Piept de pui refrigerat.H.GNr. 773din 03-10-2013
cu privire la aprobarea Normeisanitar-veterinare de stabilire a cerinţelorde comercializare a cărnii de pasăre
MODIFICAT:în vigoare 18.03.22
Capitolul VIII
MARCAREA (ETICHETAREA) CĂRNII
46. Inscripţia de pe eticheta cărnii de pasăre trebuie să ofere consumatorilor informaţii corespunzătoare, clare şi obiective referitoare la produsele expuse spre vînzare şi pentru a asigura libera lor circulaţie în ţară şi în afara teritoriului ei.
47.1. Inscripţia de pe etichetă trebuie să includă:
a) denumirile sub care produsele sînt comercializate;
b) condiţiile şi termenul de păstrare pe perioada comercializării;
c) starea în care se comercializează carnea de pasăre;
d) temperatura de depozitare recomandată; 47.11. În sensul articolului 15 din Legea nr. 279/2017 privind informarea consumatorului cu privire la produsele alimentare, carnea de pasăre și produsele din carne sunt comercializate sub denumirile menționate la punctul 2, însoțite de următorii termeni în limba țării importatoare:
1) în cazul carcaselor întregi: parțial eviscerate sau eviscerate;De la producător.
În ambalaj cite 1 kg.Livrarea de 2 ori in saptamina (Luni,Vineri de la 09:00-12:00), "
CPV: 15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea: 1000.0
Unități de măsură: Kilogram
4)
Denumirea
Piept cu claviculă fara piele de pui-broiler congelatt. H.GNr. 773din 03-10-2013
cu privire la aprobarea Normeisanitar-veterinare de stabilire a cerinţelorde comercializare a cărnii de pasăre
MODIFICAT:în vigoare 18.03.22
Capitolul VIII
MARCAREA (ETICHETAREA) CĂRNII
46. Inscripţia de pe eticheta cărnii de pasăre trebuie să ofere consumatorilor informaţii corespunzătoare, clare şi obiective referitoare la produsele expuse spre vînzare şi pentru a asigura libera lor circulaţie în ţară şi în afara teritoriului ei.
47.1. Inscripţia de pe etichetă trebuie să includă:
a) denumirile sub care produsele sînt comercializate;
b) condiţiile şi termenul de păstrare pe perioada comercializării;
c) starea în care se comercializează carnea de pasăre;
d) temperatura de depozitare recomandată; 47.11. În sensul articolului 15 din Legea nr. 279/2017 privind informarea consumatorului cu privire la produsele alimentare, carnea de pasăre și produsele din carne sunt comercializate sub denumirile menționate la punctul 2, însoțite de următorii termeni în limba țării importatoare:
1) în cazul carcaselor întregi: parțial eviscerate sau eviscerate;
În ambalaj cite 1 kg.Livrarea de 2 ori in saptamina (Luni,Vineri de la 09:00-12:00), De la producător."
CPV: 15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea: 2000.0
Unități de măsură: Kilogram
Setările abonării sunt salvate.
Rețineți, puteți întotdeauna să vă întoarceți în secțiunea Abonări și să faceți modificări în frecvența primirii scrisorilor, să ștergeți sau să adăugați categorii și cumpărători.
Вы уже подписаны на данный CPV код
Documentele procedurii de achiziție
anunț de participare.docx
Istoricul documentului
-
anunț de participare.docx
ID: ec9af495-7e2a-4253-b202-5ffc0bc738cb
Documentele la ofertă
-
anunț de participare.docx
ID: ec9af495-7e2a-4253-b202-5ffc0bc738cb
Documentele la ofertă
Documentele la ofertă
-
31.05.24 17:47
Cu părere de rău întrebările se pun doar în perioada "Activ".
Clarificări
Document semnat cu succes
OK