1
Perioada de actualizare
de la 10.12.2023 23:37
până la 23.12.2023 11:39
2
Propunerea ofertelor
de la 23.12.2023 11:39
până la 30.12.2023 11:09
3
Licitaţie
02.01.2024 14:00
4
Evaluare

5
Contract

Statut Evaluare
Valoarea estimată fără TVA 532 263,33 MDL
Perioada clarificărilor: 10 dec 2023, 23:37 - 23 dec 2023, 11:39
Perioada de depunere a ofertelor: 23 dec 2023, 11:39 - 30 dec 2023, 11:09

Suport Tehnic pentru furnizori:

(+373) 79999801

Servicii de cantină și servicii de catering pentru alimentarea elevilor, 2024
Informaţia despre solicitant
Codul fiscal/IDNO
Adresa
MD2032, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, Municipiul Chişinău str.Sarmizegetusa 31
Web site
---
Persoana de contact
Nume Prenume
Rotaru Nicolae
Telefonul de contact
79623606
Datele achizitiei
Data publicării
10 dec 2023, 23:37
Data ultimilor modificări
12 dec 2023, 13:58
Achizitii.md ID
21128678
CPV
55500000-5 - Servicii de cantină şi servicii de catering
Tipul procedurii
Cererea ofertelor de prețuri (servicii)
Criteriu de atribuire
Cel mai bun raport preț - calitate
Surse de finanțare
Documentele procedurii de achiziție
duae.doc
Documentele la ofertă
-DUAE
10.12.23 23:37
anunt_de_participare_catering_cet.docx
tenderNotice
-Anunț de participare
10.12.23 23:37
caiet de sarcini_alimentație_elevi_cet.docx
Specificaţie tehnică
-Caiet de sarcini
10.12.23 23:37
ds bunuri si servicii_alimentație_elevi_cet.docx
Documentele la ofertă
-Documentatia Standard
10.12.23 23:37
Data:
12 dec 2023, 13:58
Subiectul întrebării:
claritate meniu
Întrebare:
Avînd în vedere că practica arată alte modalități de interpretare pe subiectul calitate-preț al meniului, iar unii agenți economici utilizează cu rea-credință și interpretează dintr-un unghi de referință ilegal criteriile indicate, după noi, dorim să avem claritate pe subiectul: meniului și structurii nutritive, unde se va ține cont de caloriile stabilite conform actelor normative aprobate în domeniul dat. Meniul obligatoriu va conține elementele și produsele folosite la prepararea bucatelor pentru fiecare zi, conținutul de proteinie, grăsimi, carboxidranți, valoarea energiei, cantitatea de sare, cantitatea de lichid? Ex: Terci din hrișcă cu legume Volumul bucatelor? Masa brutto? Proteine? Lipide? Glucide valoarea energiei kkal.?
Răspuns (21 dec 2023, 11:39):
Solicitarea autorității contractante este de a prezenta un meniu adecvat care să conțină elementele și produsele folosite la prepararea bucatelor pentru fiecare zi. Astefl, este acceptat orice meniu care va fi aprobat de către organele abilitate conform criteriilor de atribuire.
Doar utilizatorii autorizați ai platformei pot să adreseze întrebări în perioada de clarificări.