1
Perioada de actualizare
de la 05.12.2023 15:50
până la 15.12.2023 16:00
2
Propunerea ofertelor
de la 15.12.2023 16:00
până la 09.01.2024 16:00
3
Licitaţie
de la 10.01.2024 14:00
până la 10.01.2024 14:09
4
Evaluare

5
Contract

Statut Evaluare
Valoarea estimată fără TVA 5 500 000 MDL
Perioada clarificărilor: 5 dec 2023, 15:50 - 15 dec 2023, 16:00
Perioada de depunere a ofertelor: 15 dec 2023, 16:00 - 9 ian 2024, 16:00

Suport Tehnic pentru furnizori:

(+373) 79999801

Rația alimentară individuală
Informaţia despre solicitant
Codul fiscal/IDNO
Adresa
MD2021, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, şos.Hînceşti 84
Web site
---
Persoana de contact
Nume Prenume
Ciobanu Gabriela
Telefonul de contact
022-40-63-42
Datele achizitiei
Data publicării
5 dec 2023, 15:50
Data ultimilor modificări
8 dec 2023, 16:54
Achizitii.md ID
21126660
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Tipul procedurii
Licitație deschisă
Criteriu de atribuire
Preţul cel mai scăzut
Surse de finanțare
Lista loturilor
Documentele procedurii de achiziție
DUAE.doc
Criterii de eligibilitate
DUAE
5.12.23 15:50
Documentatia standard.docx
Documentele la ofertă
Documentatia standard
5.12.23 15:50
Marcajul ambalajului.pdf Marcajul ambalajului.pdf
Ilustrare
Marcajul ambalajului
5.12.23 15:50
Documentatia standard.signed.pdf Documentatia standard.signed.pdf
Documentele la ofertă
Documentatia standard
5.12.23 15:50
Anunț de participare.signed.pdf Anunț de participare.signed.pdf
tenderNotice
Anunț de participare
5.12.23 15:50
Data:
8 dec 2023, 16:54
Subiectul întrebării:
despre meniu
Întrebare:
Va rugam sa concretizati gramajul si continutul meniului cu Kcal. per portie
Răspuns (11 dec 2023, 11:40):
Bună ziua! Informațiile solicitate de către Dvs. sunt indicate detaliat la rublica - Specificarea tehnică deplină solicitată. Astfel, structura “Rației alimentare individuale” este următoare: Alimente – Carbohidrați 50-60%; Lipide - 25-35%; Proteine - 10-20%; Total calorii om/zi – 4200. Alimentele care compun Rația alimentară individuală trebuie să asigure hrana adecvată unei persoane pentru 24 de ore, cu un aport caloric de minim 4200 calorii (50-60% carbohidrați, 25-35% lipide şi 10-20% proteine). Produsele alimentare vor fi grupate pe trei mese principale: mic dejun, prânz şi cină. Masa de prânz trebuie să furnizeze un aport caloric mai mare față de micul dejun sau cină, repartizat astfel: - dejun: min. 25% - max.35 % din aportul caloric al rației; - prânz: min. 40 % - max. 50 % din aportul caloric al rației; - cina: min. 20% - max. 30 % din aportul caloric a1 rației. Structura unei mese: - un fe1 principal de tipul MRE (meal ready to eat); - biscuiți (crackers) sau pâine; - băuturi reci sau calde; - gustări; - dulciuri. Mic dejun/ Prânz/ Cina (alimente): Felul principal (mâncare gătită) - MRE (meal ready to eat ); Biscuiți sau pâine - Se consumă ca atare; Băuturi reci sau calde - Se prepară cu apă rece sau caldă; Produse de tip *: Gustări - Se consumă ca atare; Dulciuri- Se consumă ca atare; Produse alimentare tartinabile- Se consumă ca atare. TOTAL CALORII: 4200-4300. *În compunerea meniului zilnic produsele de tip (gustări, dulciuri, produse alimentare tartinabile) se pot regăsi individual/câte două/toate trei tipurile de produse. Mâncare gătită de tipul MRE (meal ready to eat) - felul principal: Produsul trebuie să fie obținut prin prelucrarea cărnii de porc, pui și vită sau preparate din came obținute prin procesarea cărnii de porc, vită și pui (tipul cărnii deferă la toate 3 mese). Nu se admite utilizarea cărnii separate mecanic. Conținutul de carne sau de preparate din carne trebuie să fie de minim 60 g din greutatea totală. Greutatea pe unitatea individuală de ambalare trebuie să fie de 300-400 grame.
Doar utilizatorii autorizați ai platformei pot să adreseze întrebări în perioada de clarificări.