1
Perioada de actualizare
de la 09.09.2023 16:04
până la 13.09.2023 08:30
2
Propunerea ofertelor
de la 13.09.2023 08:30
până la 18.09.2023 08:30
3
Licitaţie

4
Evaluare
5
Ofertele au fost evaluate
Statut Ofertele au fost evaluate
Valoarea estimată fără TVA 72 509 MDL
Perioada clarificărilor: 9 sept 2023, 16:04 - 13 sept 2023, 8:30
Perioada de depunere a ofertelor: 13 sept 2023, 8:30 - 18 sept 2023, 8:30
Începutul licitației: nu va fi folosită

Suport Tehnic pentru furnizori:

(+373) 79999801


Aceasta procedura se va desfășura fară licitație electronică. Oferta Dvs. este finală și trebuie să conțină toată lista de documente cerută de documentația de atribuire.

Lotul nr.1 Legume Clinica Chișinău
Informaţia despre solicitant
Codul fiscal/IDNO
Adresa
MD 2025, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, Str.Constantin Vîrnav 13
Web site
---
Persoana de contact
Nume Prenume
Gabriela Lisenco
Telefonul de contact
022 572 213
Datele achizitiei
Data publicării
9 sept 2023, 15:52
Data ultimilor modificări
9 sept 2023, 16:04
Valoarea estimată (fără TVA)
72 509 MDL
Achizitii.md ID
21091691
Tipul procedurii
Achiziții cu costuri mici
Criteriu de atribuire
Preţul cel mai scăzut
Adresa de livrare
MD 2025, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, Str.Constantin Vîrnav 13
Durata contractului
1 oct 2023 08:00 - 31 dec 2023 08:00
Lista pozițiilor
1)
Denumirea
"HG 929 din 31.12.2009,,cu privire la aprobarea „Cerinţelor de calitate şi comercializare pentru fructe şi legume proaspete” Livrarea 2 ori in saptamina conform comenzilor, Luni - Joi de la 9:00-12:00, in ambalaj saci din plasa de 25 kg; Cartofii trebuie să fie: 1) intacți; 2) sănătoși (se exclud produsele atinse de putregai sau cu alterări din cauza cărora devin improprii pentru consum); 3) curați; 4) tari; 5) lipsiți de defecte externe sau interne care să afecteze aspectul general al produsului, calitatea și prezentarea în ambalaj, cum ar fi: a) pete maronii rezultate din expunerea la căldură; b) crăpături (inclusiv crăpături de creștere), tăieturi, urme de mușcături, lovituri sau asperități (numai pentru soiurile a căror coajă nu este aspră) mai mari de 4 mm adâncime; c) înverzire; culoarea verde-deschis care nu depășește 1/8 din suprafață și care poate fi îndepărtată prin cojire normală nu constituie defect; d) defecte semnificative de formă; e) pete sub coajă de culoare gri-albastru sau neagră care depășesc 5 mm adâncime; f) pătare ruginie, găuri sau miez negru ori alte defecte interne; g) atacul de râie comună și râie făinoasă să nu fie adânc de 2 mm sau mai mult în cazul cartofilor tardivi; h) petele de râie comună superficiale nu trebuie să depășească 1/4 din suprafața cartofului; i) vătămări datorate înghețului; 6) fără umezeală externă anormală; 7) fără miros sau gust străin; Livrarea 2 ori in saptamina conform comenzilor, Luni - Joi de la 9:00-12:00, in ambalaj saci din plasa de 25 kg" CPV: 15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea: 5000.0
Unități de măsură: Kilogram
2)
Denumirea
Sfeclă roșie de masă, "HG 929 din 31.12.2009,,cu privire la aprobarea „Cerinţelor de calitate şi comercializare pentru fructe şi legume proaspete” Rădăcina proaspătă, întreagă, sănătoasă, curată, fără vătămări cauzate de insectele dăunătoare, fărăumeditate excesivă la suprafață, fără vătămări, cu o formă şi colorație tipică pentru sorturile de sfeclă, cu lungimea de tulpini rămase nu mai mult de 2,0 cm sau fără tulpini. Se permit abateri de la forma tipică, dar nu urîte. Livrarea 2 ori in saptamina conform comenzilor; Luni-Joi de la 9:00-12, in ambalaj saci din plasa 10-15 kg; " CPV: 15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea: 800.0
Unități de măsură: Kilogram
3)
Denumirea
Varză albă proaspată, "HG 929 din 31.12.2009,,cu privire la aprobarea „Cerinţelor de calitate şi comercializare pentru fructe şi legume proaspete” Varză trebuie să fie:categoria I 1) sănătoase (se exclud produsele atinse de putregai sau cu alterări din cauza cărora devin improprii pentru consum); 2) proaspete ca aspect; 3) curate, fără materii străine vizibile; 4) lipsite de dăunători; 5) fără deteriorări cauzate de dăunători; 6) fără daune cauzate de îngheț; 7) fără umezeală externă anormală; 8) fără miros sau gust străin.Dezvoltarea și stadiul de maturare a verzei trebuie să fie de așa natură încât să-i permită: 1) să reziste la transport și manipulare 2) să ajungă în stare satisfăcătoare la locul de destinație. livrarea 2 ori in saptamina conform comenzilor Luni-Joi de la 9:00-12:0, in ambalaj saci din plasa 15-20 kg " CPV: 15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea: 2500.0
Unități de măsură: Kilogram
4)
Denumirea
Morcov de masă, "HG 929 din 31.12.2009,,cu privire la aprobarea „Cerinţelor de calitate şi comercializare pentru fructe şi legume proaspete” Morcovii trebuie să fie de calitate superioară: 1) întregi; 2) sănătoși (se exclud produsele atinse de putregai sau cu alterări din cauza cărora devin improprii pentru consum); 3) curați, fără materii străine vizibile; a) fără materii străine vizibile, în cazul în care sunt spălați; b) fără murdărie și impurități în exces, în cazul în care nu sunt spălați; 4) lipsiți de dăunători; 5) fără deteriorări cauzate de dăunători; 6) tari; 7) neramificați, fără rădăcini secundare; 8) nelemnoși; 9) fără tendință de încolțire; 10) fără umezeală externă anormală; 11) fără miros sau gust străin; 12) cu frunzele egalate sau tăiate la partea superioară a morcovului fără deteriorarea rădăcinii. Dezvoltarea și stadiul de maturare a morcovilor trebuie să fie de așa natură încât să le permită: 1) să reziste la transport și manipulare; 2) să ajungă în stare satisfăcătoare la locul de destinație. Livrarea 2 ori in saptamina conform comenzilor Luni-Joi de la 9:00-12:0, in ambalaj saci din plasa 10-15 kg;" CPV: 15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea: 1000.0
Unități de măsură: Kilogram
5)
Denumirea
Ceapă uscată, "HG 929 din 31.12.2009,,cu privire la aprobarea „Cerinţelor de calitate şi comercializare pentru fructe şi legume proaspete” Ceapa trebuie să fie:Categoria I 1) intactă; 2) sănătoasă (se exclud produsele atinse de putregai sau cu alterări din cauza cărora devin improprii pentru consum); 3) curată, fără materii străine vizibile; 4) fără daune produse de îngheț; 5) suficient de uscată pentru utilizarea prevăzută 6) fără tijă găunoasă sau dură; 7) lipsită de dăunători; 8) fără deteriorări cauzate de dăunători; 9) fără muguri vizibili în exterior; 10) fără umezeală externă anormală; 11) fără miros sau gust străin. Dezvoltarea de la stadiul de maturare a cepelor trebuie să fie de așa natură încât să le permită: 1) să reziste la transport şi manipulare; 2) să ajungă în stare satisfăcătoare la locul de destinație. Livrarea 2 ori in saptamina conform comenzilor Luni-Joi de la 9:00-12:0, in ambalaj saci din plasa 10-15 kg;" CPV: 15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea: 800.0
Unități de măsură: Kilogram
Documentele procedurii de achiziție
anunț de participare trim iv.docx
Documentele la ofertă
-
9.09.23 16:04

Mai jos sunt ofertele participanților, documentele la oferte le puteți vedea făcând clic pe simbolul mapei.

Pe baza deciziei grupului de lucru pentru selectare învingătorului este necesar să:

1) Descalificați participanții ai căror prețuri sunt mai mici decît oferta învingătorului și indicați motivul descalificării.

2) Selectați învingătorul dînd clic pe butonul recunoaște învingator.

3) După selectarea învingătorului, faceți clic pe butonul: “Confirmă decizia”.

Calificarea participanţilor
Denumirea participantului
Preţul ofertei
Statut
1
Denumirea participantului:

Sija-Prim SRL

Preţul ofertei: 52 920 MDL
Statut: Învingător
Motivul: Corespunderea cerintelor inaintate de IFP
Documentele de calificare
Nu sunt documente de calificare
Documentele depuse cu oferta
2
Denumirea participantului:

S.R.L. ARENA FRUCT

Preţul ofertei: 56 210 MDL
Statut: în aşteptare
3
Denumirea participantului:

SRL ALIM TOTAL

Preţul ofertei: 57 587 MDL
Statut: în aşteptare

Documentele de tipul "documente de calificare", "propunere financiară" și "ilustrare" vor fi vizibile doar atunci cînd oferta va obține statutul "în considerare".

Motivul: Nu este indicat
Documentele de calificare
Nu sunt documente de calificare
Documentele depuse cu oferta
Istoria licitației
Vezi licitația
Cu părere de rău întrebările se pun doar în perioada "Activ".
Clarificări