1
Perioada de actualizare
de la 03.03.2023 16:25
până la 09.03.2023 10:00
2
Propunerea ofertelor
de la 09.03.2023 10:00
până la 13.03.2023 17:00
3
Licitaţie
de la 14.03.2023 14:00
până la 14.03.2023 14:46
4
Evaluare

5
Contract

Statut Evaluare
Valoarea estimată fără TVA 7 198 750 MDL
Perioada clarificărilor: 3 mart 2023, 16:25 - 9 mart 2023, 10:00
Perioada de depunere a ofertelor: 9 mart 2023, 10:00 - 13 mart 2023, 17:00

Suport Tehnic pentru furnizori:

(+373) 79999801

Margarină vegetală în asortiment
Informaţia despre solicitant
Denumirea
Codul fiscal/IDNO
Adresa
MD-2032, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, Sarmizegetusa 30
Web site
---
Persoana de contact
Nume Prenume
Olga Popov
Telefonul de contact
069270708
Datele achizitiei
Data publicării
3 mart 2023, 16:25
Data ultimilor modificări
7 mart 2023, 13:07
Achizitii.md ID
21075147
CPV
15400000-2 - Uleiuri şi grăsimi animale sau vegetale
Tipul procedurii
Cererea ofertelor de prețuri (bunuri)
Criteriu de atribuire
Cel mai bun raport preț - calitate
Surse de finanțare
Documentele procedurii de achiziție
anunt_de_participare_margarina.signed.pdf anunt_de_participare_margarina.signed.pdf
Criterii de eligibilitate
Anuntul de participare ce contine conditiile de participare si atribuire a contractului
3.03.23 16:25
specificatia tehnica. margarina.docx
Criterii de eligibilitate
Specificatia tehnica confirmata prin aplicarea semnăturii electronice și/sau semnată și ștampilată de către ofertant
3.03.23 16:25
formular oferta. margarina.docx
Criterii de eligibilitate
Oferta economica confirmata prin aplicarea semnăturii electronice și/sau semnată și ștampilată de către ofertant
3.03.23 16:25
Data:
7 mart 2023, 13:07
Subiectul întrebării:
garantia
Întrebare:
la depunerea ofertei este obligatoriu sa prezentam garantia pentru oferta?
Răspuns (7 mart 2023, 13:49):
Conform prevederilor Anuntului de participare garantia pentru oferta nu este prevazuta
Data:
7 mart 2023, 14:02
Subiectul întrebării:
Specificatie tehnica
Întrebare:
In specificație tehnica sunt indicate aceiași indicii pentru 2 feluri diferite de margarina
Răspuns (8 mart 2023, 16:05):
La Margarina pentru foitaj ( Lot 1 si Lot 2) specificatia tehnica se corecteaza dupa cum urmeaza: Punct de topire prin alunecare, °С – 40-43 Fracţia masică de grăsimi, % - 80-82 Fracţia masică de umiditate, % - max. 20 Indice de peroxid (miliechivalenţi /kg grăsimi, - max. 2
Doar utilizatorii autorizați ai platformei pot să adreseze întrebări în perioada de clarificări.