+373 22 003 999

Vă rugăm să ne adresați întrebările dvs. la adresa de e-mail info@achizitii.md sau în chat.

1
Perioada de actualizare
de la 16.11.2022 11:54
până la 29.11.2022 12:00
2
Propunerea ofertelor
de la 29.11.2022 12:00
până la 07.12.2022 12:00
a rămas 1 zi
3
Licitaţie

4
Evaluare

5
Contract

Statut Propunerea ofertelor
Valoarea estimată fără TVA 1 021 000 MDL
Perioada clarificărilor: 16 nov 2022, 11:54 - 29 nov 2022, 12:00
Perioada de depunere a ofertelor: 29 nov 2022, 12:00 - 7 dec 2022, 12:00

Suport Tehnic pentru furnizori:

(+373) 79999801


Aceasta procedura se va desfășura fară licitație electronică. Oferta Dvs. este finală și trebuie să conțină toată lista de documente cerută de documentația de atribuire.

Abonează-te
Diverse produse alimentare pentru semestru I al anului 2023
Informaţia despre solicitant
Codul fiscal/IDNO
Adresa
4403, MOLDOVA, Călăraşi, or.Călăraşi, str.Mihai Eminescu, 19
Web site
---
Persoana de contact
Nume Prenume
Ana Chicu
Telefonul de contact
67554505
Fax
---
Datele achizitiei
Data publicării
16 nov 2022, 11:54
Data ultimilor modificări
17 nov 2022, 10:01
Achizitii.md ID
21067482
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Tipul procedurii
Licitație deschisă
Criteriu de atribuire
Preţul cel mai scăzut
Surse de finanțare
Documentele procedurii de achiziție
ds_bunuri_servicii_omf_115_15_09_2021 (1) (9) (2).docx
Documentele la ofertă
-
16.11.22 11:54
duae_ro (5).pdf duae_ro (5).pdf
Documentele la ofertă
-
16.11.22 11:54
duae_ro (5).doc
Documentele la ofertă
-
16.11.22 11:54
anunt_de_participare alimentatie i semestru 2023.docx
Documentele la ofertă
-
16.11.22 11:54
Data:
17 nov 2022, 09:13
Subiectul întrebării:
Carne de porc refrigerată
Întrebare:
Lotul 4 Carne de porc refrigerată in achizitii cantitatea 1900 kg, iar in anunturi si documentatia standart cantitatea 550 kg. Indicati cantitaea corecta.
Răspuns (17 nov 2022, 09:45):
Buna ziua, cantitatea corecta este 550 Kg conform anuntului.
Data:
17 nov 2022, 09:28
Subiectul întrebării:
carne
Întrebare:
Conform HG 773, sint doua tipuri de pulpe: e) pulpă – femurul, tibia şi peroneul împreună cu musculatura în aderenţă naturală. Cele două secţionări trebuie efectuate la articulaţii; f) pulpă de pui cu o porţiune de spate ataşată – greutatea acesteia din urmă nu trebuie să depăşească 25 % din greutatea bucăţii; Intrebare: la care din ele Va referiti
Răspuns (17 nov 2022, 10:00):
Buna ziua, tipul e) pulpă – femurul, tibia şi peroneul împreună cu musculatura în aderenţă naturală. Cele două secţionări trebuie efectuate la articulaţii;
К сожалению, вопросы можно задавать только во время периода "Perioada de actualizare".