1
Perioada de actualizare
de la 16.11.2022 11:54
până la 29.11.2022 12:00
2
Propunerea ofertelor
de la 29.11.2022 12:00
până la 07.12.2022 12:00
3
Licitaţie
nu va fi folosită
4
Evaluare

5
Contract

Statut Evaluare
Valoarea estimată fără TVA 1 021 000 MDL
Perioada clarificărilor: 16 nov 2022, 11:54 - 29 nov 2022, 12:00
Perioada de depunere a ofertelor: 29 nov 2022, 12:00 - 7 dec 2022, 12:00

Suport Tehnic pentru furnizori:

(+373) 79999801


Aceasta procedura se va desfășura fară licitație electronică. Oferta Dvs. este finală și trebuie să conțină toată lista de documente cerută de documentația de atribuire.

Diverse produse alimentare pentru semestru I al anului 2023

Informaţia despre solicitant
Codul fiscal/IDNO
Adresa
4403, MOLDOVA, Călăraşi, or.Călăraşi, str.Mihai Eminescu, 19
Web site
---
Persoana de contact
Nume Prenume
Ana Chicu
Telefonul de contact
67554505
Datele achizitiei
Data publicării
16 nov 2022, 11:54
Data ultimilor modificări
17 nov 2022, 10:01
Achizitii.md ID
21067482
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Tipul procedurii
Licitație deschisă
Criteriu de atribuire
Preţul cel mai scăzut
Surse de finanțare
Documentele procedurii de achiziție
ds_bunuri_servicii_omf_115_15_09_2021 (1) (9) (2).docx
Documentele la ofertă
-
16.11.22 11:54
duae_ro (5).pdf duae_ro (5).pdf
Documentele la ofertă
-
16.11.22 11:54
duae_ro (5).doc
Documentele la ofertă
-
16.11.22 11:54
anunt_de_participare alimentatie i semestru 2023.docx
Documentele la ofertă
-
16.11.22 11:54
Data:
17 nov 2022, 09:13
Subiectul întrebării:
Carne de porc refrigerată
Întrebare:
Lotul 4 Carne de porc refrigerată in achizitii cantitatea 1900 kg, iar in anunturi si documentatia standart cantitatea 550 kg. Indicati cantitaea corecta.
Răspuns (17 nov 2022, 09:45):
Buna ziua, cantitatea corecta este 550 Kg conform anuntului.
Data:
17 nov 2022, 09:28
Subiectul întrebării:
carne
Întrebare:
Conform HG 773, sint doua tipuri de pulpe: e) pulpă – femurul, tibia şi peroneul împreună cu musculatura în aderenţă naturală. Cele două secţionări trebuie efectuate la articulaţii; f) pulpă de pui cu o porţiune de spate ataşată – greutatea acesteia din urmă nu trebuie să depăşească 25 % din greutatea bucăţii; Intrebare: la care din ele Va referiti
Răspuns (17 nov 2022, 10:00):
Buna ziua, tipul e) pulpă – femurul, tibia şi peroneul împreună cu musculatura în aderenţă naturală. Cele două secţionări trebuie efectuate la articulaţii;
Doar utilizatorii autorizați ai platformei pot să adreseze întrebări în perioada de clarificări.