Statut Anulat
Valoarea estimată fără TVA 1 800 000 MDL
Perioada clarificărilor: 27 apr 2022, 17:19 - 15 mai 2022, 12:11
Perioada de depunere a ofertelor: 15 mai 2022, 12:11 - 6 iun 2022, 12:10
Începutul licitației: nu va fi folosită

Suport Tehnic pentru furnizori:

(+373) 79999801


Aceasta procedura se va desfășura fară licitație electronică. Oferta Dvs. este finală și trebuie să conțină toată lista de documente cerută de documentația de atribuire.

Activitatea urmărește angajarea serviciilor unei firme de consultanță competente (Consultantul) pentru elaborarea în timp util, a unui PAS, relevant și complet pentru PDSE și anume pentru Componenta I - Construcția LEA 400 kV Vulcănești – Chișinău.
Obiectivul PAS este de a stabili politicile, principiile, aranjamentele instituționale, calendarul, bugetele aproximative și mecanismul de monitorizare prin care impactul procesului de strămutare/expropriere va fi gestionat de către Angajator în timpul procesului de implementare a PAS. Planul de acțiuni privind strămutarea va asigura existența unui proces sistematic de participare a persoanelor afectate de proiect (PAP), a instituțiilor relevante și a părților interesate în procesul de expropriere. PAS va prezenta criteriile de eligibilitate pentru părțile afectate, va stabili valoarea estimată a compensațiilor pentru pierderea activelor și va descrie nivelurile de asistență pentru PAP pentru pierderea temporară sau permanentă a terenurilor.
Informaţia despre solicitant
Codul fiscal/IDNO
Adresa
MD-2068, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, str. Alecu Russo 1, bloc A1, of. 163
Web site
---
Persoana de contact
Nume Prenume
Samson Aurelia
Telefonul de contact
+373-22-49-67-90
Datele achizitiei
Data publicării
27 apr 2022, 16:30
Data ultimilor modificări
21 iun 2022, 12:27
Valoarea estimată (fără TVA)
1 800 000 MDL
Achizitii.md ID
21055721
Tipul procedurii
Licitație deschisă
Criteriu de atribuire
Cel mai bun raport preț - calitate
Adresa de livrare
MD-2068, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, str. Alecu Russo 1, bloc A1, of. 163
Durata contractului
1 iul 2022 17:18 - 31 dec 2022 17:18
Lista pozițiilor
1)
Denumirea
Elaborarea Planului de actiuni privind stramutarea CPV: 73200000-4 - Servicii de consultanţă în cercetare şi în dezvoltare
Cantitatea: 1.0
Unități de măsură: Unitate
Documentele procedurii de achiziție
Formularul standard al documentului unic de achiziții european
Criterii de eligibilitate
Documentul unic de achiziții european, (în continuare, DUAE) este o declarație pe proprie răspundere, prin care operatorul economic confirmă îndeplinirea criteriilor de calificare și selecție necesare în cadrul procedurilor de achiziție publică în Republica Moldova.
27.04.22 17:19
Terms of references for RAP developement Terms of references for RAP developement
Specificaţie tehnică
The activity aims to engage the services of a competent Consulting firm (the Consultant) for timely, appropriate and comprehensive development of the RAP for the PSDP, Component I - Construction of 400 kV Vulcanesti – Chisinau OHTL. The objective of the RAP is to set out the policies, principles, institutional arrangements, schedules, indicative budgets, and monitoring mechanism by which resettlement impacts will be addressed by the Employer during the RAP implementation process. The RAP will ensure that there is a systematic process for the participation of the PAPs, relevant institutions and stakeholders into expropriation process. The RAP will outline eligibility criteria for affected parties, will establish the estimated amount of compensation for lost of assets, and describe levels of assistance for PAPs for temporary or permanent loss of land.
27.04.22 17:19
declaratie_ro.doc
Criterii de eligibilitate
DECLARAŢIE privind confirmarea identității beneficiarilor efectivi și neîncadrarea acestora în situația condamnării pentru participarea la activităţi ale unei organizaţii sau grupări criminale, pentru corupţie, fraudă şi/sau spălare de bani.
27.04.22 17:19
Documentatia standard pentru realizarea achizițiilor publice de bunuri și servicii
Model de сontract
Documentaţia reprezintă o instrucțiune pentru autoritățile contractante și ofertanți, utilizată la inițierea și desfășurarea procedurilor de achiziţii publice de bunuri și servicii. La procedurile de achiziţii de bunuri și servicii iniţiate şi desfăşurate prin cererea ofertelor de preţuri şi achiziţiile de valoare mică, autorităţile contractante pot simplifica formularele în dependenţă de complexitatea achiziţiei.
27.04.22 17:19
anunt de participare.pdf anunt de participare.pdf
tenderNotice
Anunt de participare privind achiziționarea serviciilor de consultanță în cercetare și dezvoltare
27.04.22 17:19
Termeni de referinta pentru elaborarea PAS Termeni de referinta pentru elaborarea PAS
Specificaţie tehnică
Activitatea urmărește angajarea serviciilor unei firme de consultanță competente (Consultantul) pentru elaborarea în timp util, a unui PAS, relevant și complet pentru PDSE și anume pentru Componenta I - Construcția LEA 400 kV Vulcănești – Chișinău. Obiectivul PAS este de a stabili politicile, principiile, aranjamentele instituționale, calendarul, bugetele aproximative și mecanismul de monitorizare prin care impactul procesului de strămutare/expropriere va fi gestionat de către Angajator în timpul procesului de implementare a PAS. Planul de acțiuni privind strămutarea va asigura existența unui proces sistematic de participare a persoanelor afectate de proiect (PAP), a instituțiilor relevante și a părților interesate în procesul de expropriere. PAS va prezenta criteriile de eligibilitate pentru părțile afectate, va stabili valoarea estimată a compensațiilor pentru pierderea activelor și va descrie nivelurile de asistență pentru PAP pentru pierderea temporară sau permanentă a terenurilor.
27.04.22 17:19
Planul de Implicare a Părților Interesate (SEP)
Specificaţie tehnică
Anexa la Termenii de Referinta
6.05.22 17:07
Cadrul politicii de stramutare
Specificaţie tehnică
Anexa la Termenii de Referinta
6.05.22 17:11
Istoria licitației
Vezi licitația
Contestație
Depune o contestație
Cu părere de rău întrebările se pun doar în perioada "Activ".
Clarificări