Achiziţie publică
21053100
Produse lactate
Statut
Anulat
Valoarea estimată fără TVA
158 908,32 MDL
Perioada clarificărilor:
14 mart 2022, 10:44 - 18 mart 2022, 12:00
Perioada de depunere a ofertelor:
18 mart 2022, 12:00 - 21 mart 2022, 17:00
Începutul licitației:
22 mart 2022, 13:14
Suport Tehnic pentru furnizori:
(+373) 79999801
Brânză proaspătă, cu procentul de grăsimi animaliere 9%, obținută din lapte de vaci, slab acidualt, fără gust și miros strain, culoare – de la alba pînă la galben deschis; să fie ambulate, etichetate și marcate în pungă de 500 gr, calitatea superioară, ce corespunde standardelor de referință. HG RM nr. 611 din 05.07.2010; SF 039472-08-009:2010, SF 00459075-016:2011
Brânză cu cheag tare cu grăsimi animaliere 45%, obținută din lapte de vaci, coaja curate, netedă, fără strat gros sub coajă, fără deteriorări, acoperită cu compoziție de parafină, polimerică sau mixtă sau acoperită cu folie din material polimeric; slab acidulată, fără gust și miros străin, să fie ambalate, etichetate și marcate, calitatea superioară, ce corespunde standardelor de referință. HG RM nr. 611 din 05.07.2010; SM 28:2001, SF 00459075-013:2011
Chefir, grăsimi animaliere 2,5%, obținut din lapte de vaci, lichid omogen la obținerea prin procedeul cu fermentare în termostat, chefir – lactat acid, puțin înțepător, culoarea de la albă până la albă cu nuanță puțin cremă; să fie ambalat, etichetat și marcat în pungă de polietilenă 0,5 l, calitatea superioară, ce corespunde standardelor de referință. HG RM nr. 611 din 05.07.2010; SF 039472-08-007:2011, SF 00459075-013:2011
Lapte pasteurizat cu grăsimi animaliere 2,5%, obținut din lapte de vaci, pur, fără gust și miros străin, culoarea albă, cu o nuanță puțin gălbuie; să fie ambalate, etichetate și marcate în pachete de polietilenă 1 l, calitatea superioară, ce corespunde standardelor de referință. HG RM nr. 611 din 05.07.2010; GOST 13277-79, SF 00459075-009:2010
Smântână cu grăsimi animaliere 15%, obținută din lapte de vaci, cu gust ușor de pasteurizare, se admite gust dulciu sau puțin sărat, culoarea albă, cu nuanță cremă, uniformă în toată masa; să fie ambalată, etichetată și marcată în pungă de polietilenă 0,5 kg, calitatea superioară, ce corespunde standardelor de referință. HG RM nr. 611 din 05.07.2010; SF 093472-08-006:2009, SF 00459075-012:2011
Unt, grăsimi animaliere 72,5%, produs gras obținut exclusiv din lapte de vaci, fără adaos de grăsimi vegetale, fără gust și miros străin, omogen, galben-deschis; să fie ambalat, etichetat și marcat în pachete 200 gr, calitatea superioară, ce corespunde standardelor de referință. HG RM nr. 611 din 05.07.2010; GOST 37-91, SF 00459075-012:2011
Iaurt, grăsimi animaliere 1,5%, obținut din lapte de vaci, lichid omogen la obținerea prin procedeul cu fermentare în termostat, iaurt – produs lactat fabricat prin fermentarea laptelui cu culturi starter de Streptococcus thermophilus şi Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus sau culturi de Streptococcus thermophilus şi orice specie de Lactobacillus, culoarea de la albă până la albă cu nuanță de fructe; să fie ambalat, etichetat și marcat în butelii de 500 gr, calitatea superioară, ce corespunde standardelor de referință. HG RM nr. 611 din 05.07.2010; SF 039472-08-007:2011, SF 00459075-013:2011
Brânză cu cheag tare cu grăsimi animaliere 45%, obținută din lapte de vaci, coaja curate, netedă, fără strat gros sub coajă, fără deteriorări, acoperită cu compoziție de parafină, polimerică sau mixtă sau acoperită cu folie din material polimeric; slab acidulată, fără gust și miros străin, să fie ambalate, etichetate și marcate, calitatea superioară, ce corespunde standardelor de referință. HG RM nr. 611 din 05.07.2010; SM 28:2001, SF 00459075-013:2011
Chefir, grăsimi animaliere 2,5%, obținut din lapte de vaci, lichid omogen la obținerea prin procedeul cu fermentare în termostat, chefir – lactat acid, puțin înțepător, culoarea de la albă până la albă cu nuanță puțin cremă; să fie ambalat, etichetat și marcat în pungă de polietilenă 0,5 l, calitatea superioară, ce corespunde standardelor de referință. HG RM nr. 611 din 05.07.2010; SF 039472-08-007:2011, SF 00459075-013:2011
Lapte pasteurizat cu grăsimi animaliere 2,5%, obținut din lapte de vaci, pur, fără gust și miros străin, culoarea albă, cu o nuanță puțin gălbuie; să fie ambalate, etichetate și marcate în pachete de polietilenă 1 l, calitatea superioară, ce corespunde standardelor de referință. HG RM nr. 611 din 05.07.2010; GOST 13277-79, SF 00459075-009:2010
Smântână cu grăsimi animaliere 15%, obținută din lapte de vaci, cu gust ușor de pasteurizare, se admite gust dulciu sau puțin sărat, culoarea albă, cu nuanță cremă, uniformă în toată masa; să fie ambalată, etichetată și marcată în pungă de polietilenă 0,5 kg, calitatea superioară, ce corespunde standardelor de referință. HG RM nr. 611 din 05.07.2010; SF 093472-08-006:2009, SF 00459075-012:2011
Unt, grăsimi animaliere 72,5%, produs gras obținut exclusiv din lapte de vaci, fără adaos de grăsimi vegetale, fără gust și miros străin, omogen, galben-deschis; să fie ambalat, etichetat și marcat în pachete 200 gr, calitatea superioară, ce corespunde standardelor de referință. HG RM nr. 611 din 05.07.2010; GOST 37-91, SF 00459075-012:2011
Iaurt, grăsimi animaliere 1,5%, obținut din lapte de vaci, lichid omogen la obținerea prin procedeul cu fermentare în termostat, iaurt – produs lactat fabricat prin fermentarea laptelui cu culturi starter de Streptococcus thermophilus şi Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus sau culturi de Streptococcus thermophilus şi orice specie de Lactobacillus, culoarea de la albă până la albă cu nuanță de fructe; să fie ambalat, etichetat și marcat în butelii de 500 gr, calitatea superioară, ce corespunde standardelor de referință. HG RM nr. 611 din 05.07.2010; SF 039472-08-007:2011, SF 00459075-013:2011
Informaţia despre solicitant
Denumirea
Codul fiscal/IDNO
Adresa
MD-6211, MOLDOVA, Sîngerei, s.Alexăndreni (r-l Sîngerei), Alexandreni
Web site
---
Persoana de contact
Datele achizitiei
Data publicării
11 mart 2022, 15:00
Data ultimilor modificări
24 mart 2022, 14:37
Valoarea estimată (fără TVA)
158 908,32 MDL
Pasul minim de micşorare a ratei de licitaţie
15,89 MDL
Achizitii.md ID
21053100
MTender ID
Tipul procedurii
Achiziții cu costuri mici
Criteriu de atribuire
Preţul cel mai scăzut
Adresa de livrare
MD-6211, MOLDOVA, Sîngerei, s.Alexăndreni (r-l Sîngerei), Alexandreni
Durata contractului
23 mart 2022 09:22 - 29 iun 2022 09:58
Lista pozițiilor
1)
Denumirea
Brânză de vaci Brânză proaspătă, cu procentul de grăsimi animaliere 9%, obținută din lapte de vaci, slab acidualt, fără gust și miros strain, culoare – de la alba pînă la galben deschis; să fie ambulate, etichetate și marcate în pungă de 500 gr, calitatea superioară, ce corespunde standardelor de referință. HG RM nr. 611 din 05.07.2010; SF 039472-08-009:2010, SF 00459075-016:2011
CPV: 15542000-9 - Brânză proaspătă
Cantitatea: 720.0
Unități de măsură: Bucata
2)
Denumirea
Brînză cu cheag tare Brânză cu cheag tare cu grăsimi animaliere 45%, obținută din lapte de vaci, coaja curate, netedă, fără strat gros sub coajă, fără deteriorări, acoperită cu compoziție de parafină, polimerică sau mixtă sau acoperită cu folie din material polimeric; slab acidulată, fără gust și miros străin, să fie ambalate, etichetate și marcate, calitatea superioară, ce corespunde standardelor de referință. HG RM nr. 611 din 05.07.2010; SM 28:2001, SF 00459075-013:2011
CPV: 15543000-6 - Brânză rasă, pulbere, cu mucegai şi alte tipuri de brânză
Cantitatea: 93.0
Unități de măsură: Kilogram
3)
Denumirea
Chefir Chefir, grăsimi animaliere 2,5%, obținut din lapte de vaci, lichid omogen la obținerea prin procedeul cu fermentare în termostat, chefir – lactat acid, puțin înțepător, culoarea de la albă până la albă cu nuanță puțin cremă; să fie ambalat, etichetat și marcat în pungă de polietilenă 0,5 l, calitatea superioară, ce corespunde standardelor de referință. HG RM nr. 611 din 05.07.2010; SF 039472-08-007:2011, SF 00459075-013:2011
CPV: 15511000-3 - Lapte
Cantitatea: 1350.0
Unități de măsură: Bucata
4)
Denumirea
Lapte Lapte pasteurizat cu grăsimi animaliere 2,5%, obținut din lapte de vaci, pur, fără gust și miros străin, culoarea albă, cu o nuanță puțin gălbuie; să fie ambalate, etichetate și marcate în pachete de polietilenă 1 l, calitatea superioară, ce corespunde standardelor de referință. HG RM nr. 611 din 05.07.2010; GOST 13277-79, SF 00459075-009:2010
CPV: 15511100-4 - Lapte pasteurizat
Cantitatea: 4410.0
Unități de măsură: Kilogram
5)
Denumirea
Smântână Smântână cu grăsimi animaliere 15%, obținută din lapte de vaci, cu gust ușor de pasteurizare, se admite gust dulciu sau puțin sărat, culoarea albă, cu nuanță cremă, uniformă în toată masa; să fie ambalată, etichetată și marcată în pungă de polietilenă 0,5 kg, calitatea superioară, ce corespunde standardelor de referință. HG RM nr. 611 din 05.07.2010; SF 093472-08-006:2009, SF 00459075-012:2011
CPV: 15512300-3 - Smântână groasă
Cantitatea: 438.0
Unități de măsură: Bucata
6)
Denumirea
Unt Unt, grăsimi animaliere 72,5%, produs gras obținut exclusiv din lapte de vaci, fără adaos de grăsimi vegetale, fără gust și miros străin, omogen, galben-deschis; să fie ambalat, etichetat și marcat în pachete 200 gr, calitatea superioară, ce corespunde standardelor de referință. HG RM nr. 611 din 05.07.2010; GOST 37-91, SF 00459075-012:2011
CPV: 15530000-2 - Unt
Cantitatea: 1584.0
Unități de măsură: Bucata
7)
Denumirea
Iaurt Iaurt, grăsimi animaliere 1,5%, obținut din lapte de vaci, lichid omogen la obținerea prin procedeul cu fermentare în termostat, iaurt – produs lactat fabricat prin fermentarea laptelui cu culturi starter de Streptococcus thermophilus şi Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus sau culturi de Streptococcus thermophilus şi orice specie de Lactobacillus, culoarea de la albă până la albă cu nuanță de fructe; să fie ambalat, etichetat și marcat în butelii de 500 gr, calitatea superioară, ce corespunde standardelor de referință. HG RM nr. 611 din 05.07.2010; SF 039472-08-007:2011, SF 00459075-013:2011
CPV: 15551300-8 - Iaurt
Cantitatea: 1560.0
Unități de măsură: Bucata
Setările abonării sunt salvate.
Rețineți, puteți întotdeauna să vă întoarceți în secțiunea Abonări și să faceți modificări în frecvența primirii scrisorilor, să ștergeți sau să adăugați categorii și cumpărători.
Вы уже подписаны на данный CPV код
Documentele procedurii de achiziție
caiet de sarcini (1).pdf
caiet de sarcini (1).pdf
Documentele la ofertă
caiet de sarcini
14.03.22 10:44
anunț de participare.pdf
anunț de participare.pdf
Documentele la ofertă
anunț de participare
14.03.22 10:44
documentatia standart.produse alimentare.doc
Documentele la ofertă
documentatia standart
14.03.22 10:44
Documentele lotului
Istoria licitației
Vezi licitația
Cu părere de rău întrebările se pun doar în perioada "Activ".
Clarificări
Document semnat cu succes
OK