1
Perioada de actualizare
de la 27.04.2021 16:29
până la 07.05.2021 16:30
2
Propunerea ofertelor
de la 07.05.2021 16:30
până la 27.05.2021 17:00
3
Licitaţie
de la 28.05.2021 14:00
până la 28.05.2021 14:09
4
Evaluare
5
Ofertele au fost evaluate
Statut Ofertele au fost evaluate
Valoarea estimată fără TVA 2 600 000 MDL
Perioada clarificărilor: 27 apr 2021, 16:29 - 7 mai 2021, 16:30
Perioada de depunere a ofertelor: 7 mai 2021, 16:30 - 27 mai 2021, 17:00
Începutul licitației: 28 mai 2021, 14:00

Suport Tehnic pentru furnizori:

(+373) 79999801

Tunica este constituită din faţă, spate, mâneci şi guler.
Partea din faţă a tunicii este formată din două repere simetrice, ce se închid cu cinci nasturi, prin intermediul fentei ascunse. Fenta este prevăzută cu întărituri între butoniere. În partea superioară şi inferioară a părţii din faţă sunt aplicate câte două buzunare tip „cargo”, cu extindere în partea laterală. Închiderea buzunarelor cu doi nasturi prin intermediul clapei cu fentă ascunsă. Sub buzunarul pectoral din stânga este prevăzut un buzunar cu două secţiuni, pentru pix şi creion, cu deschidere în cusătura superioară a clapei, care se fixează cu două întărituri delimitatoare. Poziționarea clapei buzunarului aplicat pectoral, pentru mărimea 52/5 la gata, se execută la distanța de 20 cm de la cusătura umărului și 7,5 cm de la marginea reverului. Deasupra clapei buzunarului aplicat este prevăzută panglica Velcro cu dimensiunea 2,5x14cm.
Partea din spate este formată dintr-un singur reper. Tunica este ajustată în cusăturile laterale, la nivelul liniei taliei. Terminaţia tunicii este prelucrată cu tăietură închisă.
Mâneca tip cămaşă este formată din partea anterioară şi posterioară. Chingile epoleţilor sunt montate în răscroiala mânecilor poziţionaţi 2/3 spre reperul faţă, terminaţiile libere sunt fixate cu nasturi prin intermediul butonierelor de cusăturile umerale. Mânecile se montează cu cusătură de asamblare executată la maşina specială cu cinci aţe, garnisită cu două tighele paralele. Suplimentar, chingile epoleţilor sunt fixaţi cu un tighel de garnisire la 0,7 cm. Regiunea cotului este dublată cu întăritură din ţesătura de bază, de formă trapez. Pe partea superioară a mânecilor sunt aplicate câte un buzunar tip „acordeon”, ce se închide cu fermoar ascuns, în pliul lateral din faţă. Pe întreaga suprafaţă a buzunarelor se fixează bandă textilă velcro, centrată pe linia de simetrie. Sub buzunarul tip „acordeon” din stânga este prevăzut un buzunar cu două secţiuni, pentru pix şi creion, cu deschidere în cusătura superioară a buzunarului, care se fixează cu două întărituri delimitatoare. Terminaţia mânecii este prelucrată cu tăietură închisă cu lăţime de şase cm. Lăţimea terminaţiei mânecii se reglează prin intermediul chingii, care este fixată în cusătura anterioară, îndreptată spre cusătura cotului, care se încheie şi se ajustează cu 3 nasturi.
Gulerul tunicii este răsfrânt, de tip clasic. Lungimea colţului ascuţit este de şapte cm, dar lungimea reverului este de trei cm. Înălţimea gulerului pe linia de simetrie este de şapte cm. Bizeţul repetă configuraţia reverului ce se fixează în cusătura umărului 3-4 cm.
Pantalonii sunt constituiţi din partea din faţă, spate şi betelie.
Partea din faţa este formată din două repere simetrice, ce se încheie cu patru nasturi, prin intermediul şliţului prelucrat cu fentă ascunsă. În partea din faţă sunt prevăzute două buzunare laterale oblice. Lungimea pungii buzunarului lateral pe linia de simetrie, la gata este de 32 cm. Pe cusăturile laterale, mai jos de buzunarele laterale sunt aplicate pe linie orizontală două buzunare tip „cargo”, care se încheie cu doi nasturi, prin intermediul clapelor prelucrate cu fentă ascunsă. Volumul buzunarelor tip „cargo” se obţine cu ajutorul a trei pliurilor, uniform poziţionate, îndreptate spre spate, cu adâncimea pliului de 2,5 cm (în total 5 cm). În regiunea genunchilor este aplicată o întăritură suplimentară de formă dreptunghiulară din ţesătura de bază.
Partea din spate este formată din două repere simetrice. În partea superioară a spatelui sunt prevăzute două buzunare cu un refilet şi clapă, care se încheie cu doi nasturi, prin intermediul clapei prelucrate cu fentă ascunsă. Buzunarele sunt executate la distanţa de 6-7 cm de cusătura beteliei. Betelia este montată în cusătura taliei şi este prevăzută cu 6-8 găici pentru centură, totodată betelia pe revers este dublată cu panglică de corsaj cu lăţimea de 5 cm. Betelia se ajustează pe corp cu ajutorul a două chingi de formă dreptunghiulară, fixate în regiunea cusăturilor laterale îndreptate spre cusătura de mijloc, prin intermediul a doi nasturi şi o butonieră. În regiunea şezutului este aplicată o întăritură suplimentară din ţesătura de bază, de formă ovală. Terminaţia pantalonilor este prelucrată cu tăietură închisă, unde sunt prevăzute două butoniere, pe reperul faţă, prin care este trecută panglica Rep pentru ajustarea terminaţiei pantalonilor. Totodată, pentru fixarea terminaţiei pantalonilor de talpa piciorului, în cusăturile laterale se montează elastic cu lăţime de 4 cm. Lungimea elasticului la gata, pentru mărimea 52/5 este de 18 cm.
Pantalonii sunt confecţionaţi cu punga buzunarelor din ţesătura de bază (Rip-Stop).
La asamblarea tunicii şi pantalonilor se utilizează cusătura de asamblare executată la maşina specială cu cinci aţe (tighel simplu - 2 aţe + surfilator – 3 aţe). Suplimentar se aplică tighel de garnisire la maşina specială cu două ace, direcţia de îndreptare a rezervei cusăturii de asamblare conform modelului etalon.
Țesătura de bază a Cumpărătorului, materialele auxiliare a Vânzătorului.
Notă:
1. Cerinţe către ţinuta de campanie - construcţia tiparelor de execuţie a confecţiei să respecte anatomia mişcărilor, în acest mod să fie respectate libertatea de mişcare a corpului în timpul misiunilor, totodată, zonele expuse la solicitare maxima să fie dublate.
2. Cerinţe către calitatea confecţionării ţinutei de campanie, după cum urmează: aspectul exterior conform modelului-etalon şi mostrei aprobate de autoritatea contractantă, materiale auxiliare calitative conform fişei tehnice aprobate, confecţionarea cusăturilor, nodurilor, tighelelor conform cerinţelor documentaţiei tehnice aplicabile în RM, modelului-etalon şi mostrei aprobate de autoritatea contractantă.
3. Cusăturile expuse la solicitare intensivă se întăresc cu întăritură de 0,7 cm la maşina specială, după cum urmează: clapele buzunarelor (2 puncte), buzunarele tip ”cargo” (total 24 puncte, câte 4 puncte la fiecare buzunar), întărirea fentelor ascunse a clapelor butonierelor la tunică şi pantaloni (total 8 puncte, câte un punct la fiecare clapă, între butoniere), întăritura refileţilor buzunarelor spate a pantalonilor (total 8 puncte, câte 4 puncte la fiecare buzunar), întărirea fentei ascunse a închiderii tunicii (5 puncte ascunse, vizibile doar pe revers), chingile de reglare a terminaţiei mânecilor (total 4 puncte, câte două puncte la fiecare chingă), chingile de la betelia pantalonilor (12-16 puncte, câte două puncte la fiecare chingă) şi întărirea şliţului pantalonilor (2 puncte).
4. La fiecare produs se va verifica respectarea modului de confecţionare, respectarea dimensiunilor prevăzute în specificaţia tehnică precum şi similitudinea acestuia cu cerinţele solicitate şi modelul-etalon. Numărul punctelor într-un centimetru de tighel nu mai puţin de 4-5 puncte. Nu se permite ajustarea, tensionarea şi răsucirea în exces a reperelor (ГОСТ 4103).
5. La echipamentul confecţionat vor fi indicate: simbolurile de întreţinere, marcare, anul producerii şi ambalare conform HG nr.1068 din 20.10.2000 despre aprobarea Regulamentului cu privire la recepţionarea mărfurilor conform cantităţii şi calităţii în RM.
6. Autoritatea contractantă solicită ofertanţilor să prezinte spre aprobare fişa tehnică a materialelor auxiliare pentru procesul de fabricare a produselor finite conform următoarelor cerinţe:
- aţă armată întărită cu împletitură din polyester 45LL, 21 tex x 2 de culoare kaki/olive pentru toate tipurile de cusături (asamblare, montare, aplicare, garnisire şi întărituri).
- aţă din polyester cu fineţea nr. 120 de culoare kaki/olive pentru surfilarea tăieturilor;
- panglică Rep de culoare kaki/olive cu lăţimea de 10-13 mm pentru ajustarea terminaţiei pantalonilor;
- bandă textilă Velcro partea rigidă, după cum urmează: cu lăţimea de 100 mm aplicată pe buzunarele mânecilor pentru însemnele distinctive; cu lăţimea de 25 mm x 14 cm, aplicată mai sus de buzunarele pectorale pentru ecusonul de identitate personală şi de apartenenţă de stat, (10 000 deschideri-închideri);
- fermoar Zipper nr. 5-8 cu dinţi din plastic injectaţi de culoare kaki/olive cu lăcăţică durabilă la utilizări multiple (10 000 deschideri-închideri);
- nasturi din plastic cu diametru 17 mm de culoare kaki/olive pentru toate tipurile de închidere, ajustare şi fixare;
- Panglică de corsaj pentru prelucrarea beteliei pantalonilor, de culoare similară ţesăturii de bază.
- Elastic de lăţimea 40 mm pentru fixarea terminaţiei pantalonilor.
7. Autoritatea contractantă prezintă mărimile tipo-dimensionale la semnarea contractului.
8. Ofertantul câştigător recepţionează ţesătura de bază de la Secţia echipament a A.N.
9. Ofertantul câștigător răspunde pentru calitatea produselor livrate, în termenul de garanție de minim 1 (unu) an la exploatare în condiţii normale. Autoritatea contractantă este în drept să solicite înlocuirea gratuită a cantităților de produse care nu se încadrează în termenul de garanție (operatorul economic, desemnat câștigător, va prezenta certificat de garanţie).
10. Autoritatea contractantă îşi rezervă dreptul de a efectua verificarea încadrărilor privind consumul materiei prime, totodată efectuarea verificărilor privind calitatea executării confecțiilor la fluxul de producere, cât şi să efectueze inspecţii finale la livrarea fiecărei partide, urmând a lua măsuri necesare în cazul constatării neregularităţilor.
11. Concomitent cu livrarea fiecărei partide de bunuri materiale se prezintă actul de croire, şi la livrarea ultimei partide se prezintă actul de croire şi rămăşiţele întregi de stofă. La livrarea fiecărei partide de marfă Vînzătorul va prezenta şi tabelul cantităţilor pe mărimi tipo-dimensionale. Abateri de la procesul tehnologic şi înlocuirea materialelor auxiliare utilizate pentru confecţionare nu se admit. Livrarea bunurilor confecţionate se va efectua cu transportul Vânzătorului la Secţia echipament a A.N., situată pe str. Pietrarilor 3, mun. Chişinău. Prezentarea mostrei în decurs de 3 zile lucrătoare de la data deschiderii ofertelor executată conform modelului aprobat de mărimea 52/5.
Termen de livrare: 15.07.2021-1000 c-t., 15.09.2021-2500 c-t., 15.10.2021-2000 c-t., 15.11.2021-2000 c-t, 15.12.2021 – 2500 c-t.
Informaţia despre solicitant
Codul fiscal/IDNO
Adresa
MD2021, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, şos.Hînceşti 84
Web site
---
Persoana de contact
Nume Prenume
Conovalova Olga
Telefonul de contact
022-25-21-49
Datele achizitiei
Data publicării
27 apr 2021, 16:18
Data ultimilor modificări
4 mai 2021, 15:42
Valoarea estimată (fără TVA)
2 600 000 MDL
Pasul minim de micşorare a ratei de licitaţie
2 600 MDL
Achizitii.md ID
21039043
Tipul procedurii
Licitație deschisă
Criteriu de atribuire
Preţul cel mai scăzut
Adresa de livrare
MD2021, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, str. Pietrarilor, 3
Durata contractului
7 iun 2021 16:23 - 25 dec 2021 16:28
Lista pozițiilor
1)
Denumirea
Confecționarea tunicii și pantalonilor cu desen camuflat de tip „Pădure„ CPV: 18410000-6 - Îmbrăcăminte specială
Cantitatea: 10000.0
Unități de măsură: Complet
Documentele procedurii de achiziție
DUAE.doc
Criterii de eligibilitate
Documentul unic de achiziţii european
27.04.21 16:29
Anunț de participare.signed.pdf Anunț de participare.signed.pdf
tenderNotice
Anunț de participare
27.04.21 16:29
Documentatia standard.signed.pdf Documentatia standard.signed.pdf
Documentele la ofertă
Documentatia standard
27.04.21 16:29

Mai jos sunt ofertele participanților, documentele la oferte le puteți vedea făcând clic pe simbolul mapei.

Pe baza deciziei grupului de lucru pentru selectare învingătorului este necesar să:

1) Selectați învingătorul dînd clic pe butonul recunoaște învingator.

2) Trimiteți în termen de 3 zile la adresa de e-mail AAP bap@tender.gov.md forma scanată a deciziei grupului de lucru.

3) După selectarea învingătorului, faceți clic pe butonul: “Confirmă decizia”.

Calificarea participanţilor
Denumirea participantului
Preţul ofertei
Statut
1
Denumirea participantului:

IS Russca

Preţul ofertei: 2 475 000 MDL
Statut: Învingător
Motivul: 1. La lotul „Confecționarea tunicii și pantalonilor cu desen camuflat de tip „Pădure””, preţul cel mai scăzut a fost propuse de către ofertantul ÎS „Russca”. Conform documentației de atribuire, în termen de 3 zile de la deschiderea ofertelor, operatorul economic menționat a prezentat mostra pentru lotul menționat. În urma examinării documentelor ce constituie oferta şi a mostrelor, prezentate de către operatorul economic ÎS „Russca”, pentru lotul date s-a constatat că, acesta corespunde tuturor cerinţelor solicitate de către autoritatea contractantă în documentaţia de atribuire. Se propune achiziţionarea lotuliu „Confecționarea tunicii și pantalonilor cu desen camuflat de tip „Pădure””, de la operatorul economic ÎS „Russca”.
Documentele de calificare
Documentele depuse cu oferta
2
Denumirea participantului:

Fabrica de confecţii "Ionel"

Preţul ofertei: 2 500 000 MDL
Statut: în aşteptare

Documentele de tipul "documente de calificare", "propunere financiară" și "ilustrare" vor fi vizibile doar atunci cînd oferta va obține statutul "în considerare".

Motivul: Nu este indicat
Documentele de calificare
Nu sunt documente de calificare
Documentele depuse cu oferta
Istoria licitației
Vezi licitația
Contestație
Depune o contestație
Cu părere de rău întrebările se pun doar în perioada "Activ".
Clarificări