1
Perioada de actualizare
de la 08.07.2020 15:45
până la 18.07.2020 16:00
2
Propunerea ofertelor
de la 18.07.2020 16:00
până la 23.07.2020 16:30
3
Licitaţie
de la 24.07.2020 15:00
până la 24.07.2020 15:18
4
Evaluare
5
Ofertele au fost evaluate
Statut Ofertele au fost evaluate
Valoarea estimată fără TVA 900 000 MDL
Perioada clarificărilor: 8 iul 2020, 15:45 - 18 iul 2020, 16:00
Perioada de depunere a ofertelor: 18 iul 2020, 16:00 - 23 iul 2020, 16:30
Începutul licitației: 24 iul 2020, 15:00

Suport Tehnic pentru furnizori:

(+373) 79999801

Tunica este constituită din faţă, spate, mâneci şi guler.
Partea din faţă a tunicii este formată din două repere simetrice, ce se închid cu cinci nasturi, prin intermediul fentei ascunse. Fenta este prevăzută cu întărituri între butoniere. În partea superioară și inferioară a părţii din faţă sunt aplicate câte două buzunare tip „cargo”, cu extindere în partea laterală. Închiderea buzunarelor cu doi nasturi prin intermediul clapei cu fentă ascunsă. Sub buzunarul pectoral din stânga este prevăzut un buzunar cu două secțiuni, pentru pix și creion, cu deschidere în cusătura superioară a clapei, care se fixează cu două întărituri delimitatoare.
Partea din spate este formată dintr-un singur reper. Tunica este ajustată în cusăturile laterale, la nivelul liniei taliei. Terminaţia tunicii este prelucrată cu tăietură închisă.
Mâneca tip cămaşă este formată din partea anterioară şi posterioară. Chingile epoleţilor sunt montate în răscroiala mânecilor poziționați 2/3 spre reperul față, terminaţiile libere sunt fixate cu nasturi prin intermediul butonierelor de cusăturile umerale. Mânecile se montează cu cusătură de asamblare executată la mașina specială cu cinci ațe, garnisită cu două tighele paralele. Suplimentar, chingile epoleţilor sunt fixați cu un tighel de garnisire la 0,7 cm. Regiunea cotului este dublată cu întăritură din ţesătura de bază, de formă trapez. Pe partea superioară a mânecilor sunt aplicate câte un buzunar tip „acordeon”, ce se închide cu fermoar ascuns, în pliul lateral din față. Pe întreaga suprafață a buzunarelor se fixează bandă textilă velcro, centrată pe linia de simetrie. Sub buzunarul tip „acordeon” din stânga este prevăzut un buzunar cu două secțiuni, pentru pix și creion, cu deschidere în cusătura superioară a buzunarului, care se fixează cu două întărituri delimitatoare. Terminaţia mânecii este prelucrată cu tăietură închisă cu lățime de șase cm. Lățimea terminației mânecii se reglează prin intermediul chingii, care este fixată în cusătura anterioară, îndreptată spre cusătura cotului, care se încheie şi se ajustează cu 3 nasturi.
Gulerul tunicii este răsfrânt, de tip clasic. Lungimea colțului ascuțit este de șapte cm, dar lungimea reverului este de trei cm. Înălțimea gulerului pe linia de simetrie este de șapte cm. Bizețul repetă configurația reverului ce se fixează în cusătura umărului 3-4 cm.
Pantalonii sunt constituiţi din partea din faţă, spate şi betelie.
Partea din faţa este formată din două repere simetrice, ce se încheie cu patru nasturi, prin intermediul șlițului prelucrat cu fentă ascunsă. În partea din faţă sunt prevăzute două buzunare laterale oblice. Pe cusăturile laterale, mai jos de buzunarele laterale sunt aplicate pe linie orizontală două buzunare tip „cargo”, care se încheie cu doi nasturi, prin intermediul clapelor prelucrate cu fentă ascunsă. Volumul buzunarelor tip”cargo” se obține cu ajutorul a trei pliurilor, uniform poziționate, îndreptate spre spate, cu adîncimea pliului de 2,5 cm (în total 5 cm). În regiunea genunchilor este aplicată o întăritură suplimentară de formă dreptunghiulară din ţesătura de bază.
Partea din spate este formată din două repere simetrice. În partea superioară a spatelui sunt prevăzute două buzunare cu un refilet și clapă, care se încheie cu doi nasturi, prin intermediul clapei prelucrate cu fentă ascunsă. Buzunarele sunt executate la distanța de 6-7 cm de cusătura beteliei. Betelia este montată în cusătura taliei şi este prevăzută cu 6-8 găici pentru centură, totodată betelia pe revers este dublată cu panglică de corsaj cu lățimea de 5 cm. Betelia se ajustează pe corp cu ajutorul a două chingi de formă dreptunghiulară, fixate în regiunea cusăturilor laterale îndreptate spre cusătura de mijloc, prin intermediul a doi nasturi și o butonieră. În regiunea șezutului este aplicată o întăritură suplimentară din ţesătura de bază, de formă ovală. Terminația pantalonilor este prelucrată cu tăietură închisă, unde sunt prevăzute două butoniere, pe reperul față, prin care este trecută panglica Rep pentru ajustarea terminației pantalonilor. Totodată, pentru fixarea terminației pantalonilor de talpa piciorului, în cusăturile laterale se montează elastic cu lățime de 4 cm.
Pantalonii sunt confecționați cu punga buzunarelor din ţesătura de bază (Rip-Stop).
La asamblarea tunicii și pantalonilor se utilizează cusătura de asamblare executată la mașina specială cu cinci ațe (tighel simplu - 2 ațe + surfilator – 3 ațe). Suplimentar se aplică tighel de garnisire la mașina specială cu două ace, direcția de îndreptare a rezervei cusăturii de asamblare conform modelului etalon.
Notă:
1. Cerințe către ținuta de campanie - construcția tiparelor de execuție a confecției să respecte anatomia mișcărilor, în acest mod să fie respectate libertatea de mișcare a corpului în timpul misiunilor, totodată, zonele expuse la solicitare maxima să fie dublate.
2. Cerințe către calitatea confecționării ținutei de campanie, după cum urmează: aspectul exterior conform modelului-etalon și mostrei aprobate de autoritatea contractantă, materiale auxiliare calitative conform fișei tehnice aprobate, confecționarea cusăturilor, nodurilor, tighelelor conform cerințelor documentației tehnice aplicabile în RM, modelului-etalon și mostrei aprobate de autoritatea contractantă.
3. Cusăturile expuse la solicitare intensivă se întăresc cu întăritură de 0,7 cm la mașina specială, după cum urmează: clapele buzunarelor (2 puncte), buzunarele tip ”cargo” (total 24 puncte, cîte 4 puncte la fiecare buzunar), întărirea fentelor ascunse a clapelor butonierelor la tunică și pantaloni (total 8 puncte, câte un punct la fiecare clapă, între butoniere), întăritura refileților buzunarelor spate a pantalonilor (total 8 puncte, cîte 4 puncte la fiecare buzunar), întărirea fentei ascunse a închiderii tunicii (5 puncte ascunse, vizibile doar pe revers), chingile de reglare a terminației mânecilor (total 4 puncte, câte două puncte la fiecare chingă), chingile de la betelia pantalonilor (12-16 puncte, câte două puncte la fiecare chingă) și întărirea șlițului pantalonilor (2 puncte).
4. La fiecare produs se va verifica respectarea modului de confecţionare, respectarea dimensiunilor prevăzute în specificaţia tehnică precum şi similitudinea acestuia cu cerinţele solicitate și modelul-etalon. Numărul punctelor într-un centimetru de tighel nu mai puțin de 4-5 puncte. Nu se permite ajustarea, tensionarea și răsucirea în exces a reperelor (ГОСТ 4103).
5. La echipamentul confecţionat vor fi indicate: simbolurile de întreținere, marcare, anul producerii şi ambalare conform HG nr.1068 din 20.10.2000 despre aprobarea Regulamentului cu privire la recepționarea mărfurilor conform cantității și calității în RM.
6. Autoritatea contractantă solicită ofertanților să prezinte spre aprobare fișa tehnică a materialelor auxiliare pentru procesul de fabricare a produselor finite conform următoarelor cerințe:
- ață armată întărită cu împletitură din polyester 45LL, 21 tex x 2 de culoare kaki/olive pentru toate tipurile de cusături (asamblare, montare, aplicare, garnisire și întărituri).
- ață din polyester cu finețea nr. 120 de culoare kaki/olive pentru surfilarea tăieturilor;
- panglică Rep de culoare kaki/olive cu lățimea de 10-13 mm pentru ajustarea terminației pantalonilor;
- bandă textilă Velcro partea rigidă, după cum urmează: cu lățimea de 100 mm aplicată pe buzunarele mânecilor pentru însemnele distinctive; cu lățimea de 25 mm x 14 cm, aplicată mai sus de buzunarele pectorale pentru ecusonul de identitate personală și de apartenenţă de stat, (10 000 deschideri-închideri);
- fermoar Zipper nr. 5-8 cu dinți din plastic injectați de culoare kaki/olive cu lăcățică durabilă la utilizări multiple (10 000 deschideri-închideri);
- nasturi din plastic cu diametru 17 mm de culoare kaki/olive pentru toate tipurile de închidere, ajustare și fixare;
- Panglică de corsaj pentru prelucrarea beteliei pantalonilor, de culoare similară țesăturii de bază.
- Elastic de lățimea 40 mm pentru fixarea terminației pantalonilor.
7. Autoritatea contractantă prezintă mărimile tipo-dimensionale la semnarea contractului.
8. Agenții economici participanți la licitația publică, sunt obligați:
- să aprecieze prețul serviciilor prestate doar după ce analizează modelul-etalon și aprobă fișa tehnică a materialelor auxiliare;
9. Ofertantul câştigător recepționează țesătura de bază de la Secția echipament a A.N.
10. Autoritatea contractantă își rezervă dreptul de a efectua verificarea încadrărilor privind consumul materiei prime, totodată efectuarea verificărilor privind calitatea executării serviciilor la fluxul de producere, cât și să efectueze inspecții finale la livrarea fiecărei partide, urmând a lua măsuri necesare în cazul constatării neregularităților.
11. Concomitent cu livrarea fiecărei partide de bunuri materiale se prezintă actul de croire, și la livrarea ultimei partide se prezintă actul de croire şi rămăşiţele întregi de stofă. La livrarea fiecărei partide de marfă prestatorul va prezenta şi tabelul cantităţilor pe mărimi tipo-dimensionale. Abateri de la procesul tehnologic şi înlocuirea materialelor auxiliare utilizate pentru confecţionare nu se admit. Livrarea bunurilor confecţionate se va efectua cu transportul Prestatorului la Secția echipament a A.N., situată pe str. Pietrarilor 3, mun. Chişinău. Termen de garanţie la exploatare în condiții normale - minim 1 an (operatorul economic, desemnat cîştigător, va prezenta certificat de garanţie).
Termen de livrare: pînă la 25.09.2020 – 1500 c-t; pînă la 25.10.2020 – 1500 c-t.
Informaţia despre solicitant
Codul fiscal/IDNO
Adresa
MD2021, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, şos.Hînceşti 84
Web site
---
Persoana de contact
Nume Prenume
Conovalova Olga
Telefonul de contact
022-25-21-49
Datele achizitiei
Data publicării
8 iul 2020, 15:34
Data ultimilor modificări
8 iul 2020, 15:45
Valoarea estimată (fără TVA)
900 000 MDL
Pasul minim de micşorare a ratei de licitaţie
900 MDL
Achizitii.md ID
21025887
Tipul procedurii
Licitație deschisă
Criteriu de atribuire
Preţul cel mai scăzut
Adresa de livrare
MD2021, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, str. Pietrarilor, 3
Durata contractului
1 aug 2020 15:42 - 30 dec 2020 15:44
Lista pozițiilor
1)
Denumirea
Servicii de confecționare a tunicii și pantalonilor din țesătură combinată cu desen camuflat de tip Rip-Stop CPV: 98393000-4 - Servicii de croitorie
Cantitatea: 3000.0
Unități de măsură: Complet
Documentele procedurii de achiziție
Anunt de participare.signed Anunt de participare.signed
tenderNotice
Anunt de participare
8.07.20 15:45
Desen tehnic pantaloni Desen tehnic pantaloni
Clarificări pentru participanți
Desen tehnic pantaloni
8.07.20 15:45
Specificaţii de preţ
Specificaţie tehnică
Specificaţii de preţ
8.07.20 15:45
Desen tehnic tunica Desen tehnic tunica
Clarificări pentru participanți
Desen tehnic tunica
8.07.20 15:45
Documentatia standard Documentatia standard
Model de сontract
Documentatia standard
8.07.20 15:45
DUAE
Criterii de eligibilitate
Documentul unic de achiziții european
8.07.20 15:45
Desen tehnic chipiu Desen tehnic chipiu
Clarificări pentru participanți
Desen tehnic chipiu
8.07.20 15:45
Specificaţii tehnice
Specificaţie tehnică
Specificaţii tehnice
8.07.20 15:45

Mai jos sunt ofertele participanților, documentele la oferte le puteți vedea făcând clic pe simbolul mapei.

Pe baza deciziei grupului de lucru pentru selectare învingătorului este necesar să:

1) Selectați învingătorul dînd clic pe butonul recunoaște învingator.

2) Trimiteți în termen de 3 zile la adresa de e-mail AAP bap@tender.gov.md forma scanată a deciziei grupului de lucru.

3) După selectarea învingătorului, faceți clic pe butonul: “Confirmă decizia”.

Calificarea participanţilor
Denumirea participantului
Preţul ofertei
Statut
1
Denumirea participantului:

Nikita Rinadi

Preţul ofertei: 660 000 MDL
Statut: Anulat
Motivul: Oferta este neconformă
Documentele de calificare
Nu sunt documente de calificare
Documentele depuse cu oferta
2
Denumirea participantului:

IS Russca

Preţul ofertei: 789 000 MDL
Statut: Învingător
Motivul: La lotul „Servicii de confecționare a tunicii și pantalonilor din țesătură combinată cu desen camuflat de tip ”Rip-Stop”, preţul cel mai scăzut dintre ofertanţii calificaţi a fost propus de către ofertantul IS ”Russca”. În urma examinării documentelor ce constituie oferta, fișei tehnice şi a mostrei, prezentate de către operatorul economic IS ”Russca”, pentru lotul menţionat, s-a constatat că acestea corespund cerinţelor solicitate de către autoritatea contractantă în documentaţia de atribuire.
Documentele de calificare
Documentele depuse cu oferta
3
Denumirea participantului:

SRL INSTACON

Preţul ofertei: 790 000 MDL
Statut: în aşteptare
4
Denumirea participantului:

Echiprot SRL

Preţul ofertei: 870 000 MDL
Statut: în aşteptare

Documentele de tipul "documente de calificare", "propunere financiară" și "ilustrare" vor fi vizibile doar atunci cînd oferta va obține statutul "în considerare".

Motivul: Nu este indicat
Documentele de calificare
Nu sunt documente de calificare
Documentele depuse cu oferta
Istoria licitației
Vezi licitația
Contestație
Depune o contestație
Cu părere de rău întrebările se pun doar în perioada "Activ".
Clarificări