Statut Achiziţia nu a avut loc
Valoarea estimată fără TVA 3 000 000 MDL
Perioada clarificărilor: 11 nov 2019, 10:59 - 25 nov 2019, 14:00
Perioada de depunere a ofertelor: 25 nov 2019, 14:00 - 4 dec 2019, 14:00

Suport Tehnic pentru furnizori:

(+373) 79999801


Aceasta procedura se va desfășura fară licitație electronică. Oferta Dvs. este finală și trebuie să conțină toată lista de documente cerută de documentația de atribuire.

Lucrări de reparaţii capitale a încăperilor din str. Armeneasca, 42 B, mun. Chișinău (conform caietului de sarcini)
Informaţia despre solicitant
Codul fiscal/IDNO
Adresa
2012, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, str. Puskin, 42
Web site
---
Persoana de contact
Nume Prenume
Angela Prozorov
Telefonul de contact
022504506
Datele achizitiei
Data publicării
11 nov 2019, 10:59
Data ultimilor modificări
6 mart 2020, 9:21
Achizitii.md ID
21014322
CPV
45453000-7 - Lucrări de reparaţii generale şi de renovare
Tipul procedurii
Licitație deschisă
Criteriu de atribuire
Preţul cel mai scăzut
Surse de finanțare
Data:
14 nov 2019, 17:46
Subiectul întrebării:
Proiect
Întrebare:
Solicitam sa atasati proiect de exucutie a lucrarilor solicitate indeosebi pentru lucrari de ventilare. Multumim
Răspuns (18 nov 2019, 17:15):
Stimate operator economic, Referitor la întrebarea adresată, Vă informăm că ofertele de preţ urmeaza a fi prezentate în strictă conformitate cu cerinţele de calificare si specificaţiile tehnice indicate (in mod detaliat) in caietul de sarcini ataşat procedurii de achizitii publice. Totodata, menţionăm că o copie a documentaţiei tehnice de execuţie fără indicarea datelor cu caracter personal, poate fi prezentata printr-o solicitare în scris (e-mail) către persoana responsabilă de procedura de achizitie publică respectivă.
Data:
15 nov 2019, 10:01
Subiectul întrebării:
securitate in munca
Întrebare:
Dv-stra solicitati "Adeverinţă cu privire la examinarea cunoştinţelor în domeniul securităţii în muncă (a dirigintelui de şantier)". In caz ca la companie este angajata persoana care detine Adeverinţă cu privire la examinarea cunoştinţelor în domeniul securităţii în muncă cu alta functie decit dirijinte de santier nu vom fi calificati? Dirijinte de santier dirijeaza cu lucrarile pe santier, dar cu securitatea de munca se ocupa alta persoana angajata cum si cu contabilitatea se ocupa contabil... Solicitam Clarificari
Răspuns (18 nov 2019, 17:15):
Stimate operator economic, Referitor la întrebarea adresată, Vă informăm, în conformitate cu legislaţia în vigoare a R.M. intr-un eventual contract de antrepriză la orice obiectiv de construcţie, inlcusiv reparaţie capitală, responsabil de calitatea şi securitatea procesului de execuţie a lucrărilor este dirigintele de şantier atestat. Luînd in consideraţie faptul, că lucrările solicitate in cadrul achiziţiei publice date, vor fi executate sub conducerea unui diriginte de şantier atestat ce se va afla permanent la obiectiv, se impune posedarea de către acesta a cunoştintelor in domeniul securităţii în muncă, fiind recomandabilă deţinarea Adeverinţei nominalizate, însă astfel de Adeverinţă o poate deţine şi altă persoană împuternucită din cadrul companiei.
Data:
15 nov 2019, 10:41
Subiectul întrebării:
Achitari
Întrebare:
In documentul Sarcina tehnica ati stipulat ca achitarea va fi executata fara avans dupa finalizarea lucrarilor. In FDA stipulati ca va fi executata in termen de 20 zile dupa prezentarea procesului verbal si facturilor. Intrebare: Plata va fi executata pentru fiecare proces verbal cu factura pe parcursul executatii lucrarilor sau integral dupa finalizarea lucrarilor?
Răspuns (18 nov 2019, 17:15):
Stimate operator economic, Referitor la întrebarea adresată, Vă informăm că plata va fi efectuată periodic, în dependenţă de volumul lucrărilor executate, în termen de 20 zile după prezentarea facturii fiscale şi a procesului verbal de recepţie a lucrărilor nominalizate.
Data:
18 nov 2019, 09:20
Subiectul întrebării:
Buna ziua
Întrebare:
În caiet de sarcini 1-1 poz.20 corectați vă rog volumul poziției. Mulțumim anticipat.
Răspuns (18 nov 2019, 17:15):
Stimate operator economic, La intrebarea adresată, Vă informăm că oferta de preţ urmeaza a fi intocmită în strictă conformitate cu prevederile şi specificaţiile indicate in caietul de sarcini ataşat procedurii de achizitie respectivă.
Data:
20 nov 2019, 12:14
Subiectul întrebării:
Proiect
Întrebare:
Am solicitat proiectul prin scrisoare fara date personale de pe angela.prozorov@asp.gov.md si nu am nici un raspuns.
Răspuns (21 nov 2019, 09:05):
Stimate operator economic, Agenţia Servicii Publice (ASP), pe platforma achiziţii.md V-a comunicat că o copie a documentaţiei tehnice de execuţie fără indicarea datelor cu caracter personal poate fi prezentata printr-o solicitare în scris către persoana responsabilă de procedura de achizitie publică respectivă. Astfel, din considerentele expuse în răspunsul de pe platforma achiziţii.md, concretizăm că informaţia solicitată poate fi eliberată la sediul ASP, pe adresa mun. Chişinău, str. A. Puşkin, 42, în baza unei scrisori oficiale, semnată de către administratorul companiei sau persoana împuternicită prin procură, cu aplicarea ştampilei (după caz). Totodată, scrisoarea oficială poate fi expediată persoanei responsabile de achiziţie publică prin e-mail, semnată cu semnătură electronică conform normelor legale. Solicitările de informație trebuie să fie depuse în cadrul termenilor perioadei de clarificări, care expiră la data de 25.11.2019, ora 14.00. Pentru primirea informației la sediul ASP este necesar de prezentat buletinul de identite, extrasul din Registrul de Stat al persoanelor juridice și, după caz, procura persoanei împuternicite.
К сожалению, вопросы можно задавать только во время периода "Perioada de actualizare".