1
Perioada de actualizare
de la 01.10.2019 16:32
până la 17.10.2019 10:00
2
Propunerea ofertelor
de la 17.10.2019 10:00
până la 06.11.2019 09:00
3
Licitaţie
nu va fi folosită
4
Evaluare

5
Contract

Statut Evaluare
Valoarea estimată fără TVA 6 521 956 MDL
Perioada clarificărilor: 1 oct 2019, 16:32 - 17 oct 2019, 10:00
Perioada de depunere a ofertelor: 17 oct 2019, 10:00 - 6 nov 2019, 9:00

Suport Tehnic pentru furnizori:

(+373) 79999801


Aceasta procedura se va desfășura fară licitație electronică. Oferta Dvs. este finală și trebuie să conțină toată lista de documente cerută de documentația de atribuire.

Produse alimentare (blocul alimentar)–pentru anul de activitate 2020

Informaţia despre solicitant
Codul fiscal/IDNO
Adresa
MD 2004, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, str.Toma Ciorba nr.1
Web site
---
Persoana de contact
Nume Prenume
Serviciul achizitii publice
Telefonul de contact
022250809, 022250707
Datele achizitiei
Data publicării
1 oct 2019, 16:32
Data ultimilor modificări
4 oct 2019, 11:52
Achizitii.md ID
21012740
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Tipul procedurii
Licitație deschisă
Criteriu de atribuire
Preţul cel mai scăzut
Surse de finanțare
Lista loturilor
10.Caşcaval 45%
Data:
4 oct 2019, 10:34
Subiectul întrebării:
întrebare
Întrebare:
de ce anume parafiona? Acest procedeu de ambalare se facea pe vremuri. Acum tegnologia ambalarii permite ca cascavalul sa nu piarda din proprietati daca este ambalat in polietilena. Va rog sa modificati sau sa adaugati si unalt tip de ambalare ca sa poata participa mai multi operatori economici. Va multumesc pentru intelegere
Răspuns (4 oct 2019, 11:24):
Bună ziua, am examinat solicitarea Dvs și vă comunicăm că ambalajul de parafină asigură o calitate înaltă a produsului. Permite maturarea cașcavalului în condiții mai bune, astfel cașcavalul respiră și nu își perde din calitățile organoleptice.
67.Unt de vacă 72,5% (grăsimi animale)
Data:
4 oct 2019, 10:38
Subiectul întrebării:
intrebare
Întrebare:
Buna ziua! Se poate de indicat ca la pozitia unt sa fie scris (unt de vaca minim 72,5%), deoarece exista si al procent de grasime. Multumesc
Răspuns (4 oct 2019, 11:41):
Bună ziua! Specificația tehnică la poziția Unt de vacă 72.5% este conform HG. Nr. 158 din 07.03.2019 pct.72.
Doar utilizatorii autorizați ai platformei pot să adreseze întrebări în perioada de clarificări.