1
Perioada de actualizare
de la 19.08.2019 20:53
până la 23.08.2019 08:00
2
Propunerea ofertelor
de la 23.08.2019 08:00
până la 25.08.2019 08:00
3
Licitaţie
de la 28.08.2019 13:00
până la 28.08.2019 15:19
4
Evaluare

5
Contract

Statut Evaluare
Valoarea estimată fără TVA 144 200 MDL
Perioada clarificărilor: 19 aug 2019, 20:53 - 23 aug 2019, 8:00
Perioada de depunere a ofertelor: 23 aug 2019, 8:00 - 25 aug 2019, 8:00

Suport Tehnic pentru furnizori:

(+373) 79999801

Produse alimentare de calitate superioara
Informaţia despre solicitant
Codul fiscal/IDNO
Adresa
6813, MOLDOVA, Ialoveni, s.Costeşti (r-l Ialoveni), str. Petru Movila 2/2
Web site
---
Persoana de contact
Nume Prenume
Luca Elena
Telefonul de contact
069530042
Datele achizitiei
Data publicării
19 aug 2019, 20:53
Data ultimilor modificări
22 aug 2019, 15:36
Achizitii.md ID
21011391
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Tipul procedurii
Achiziții cu costuri mici
Criteriu de atribuire
Preţul cel mai scăzut
Surse de finanțare
Lista loturilor
Lactate
Buget: 43900.0 MDL
Activ
Piine
Buget: 21500.0 MDL
Achiziţia nu a avut loc
Ulei
Buget: 1800.0 MDL
Activ
Diverse
Buget: 13600.0 MDL
Activ
Peste
Buget: 5500.0 MDL
Activ
Carne
Buget: 20500.0 MDL
Activ
Fructe si legume
Buget: 28700.0 MDL
Activ
Paste fainoase
Buget: 8700.0 MDL
Activ
Documentele procedurii de achiziție
Data:
22 aug 2019, 15:36
Subiectul întrebării:
lotul 6 Carne
Întrebare:
Conform documentației standard la Specificarea tehnică deplină solicitată, (Standarde de referinţă) pentru lotul carne și anume: fileu de pui și sold de pui ati pus aceeași descriere, concretizati va rog, sau modificați descrierea la poziția sold de pui
Răspuns (22 aug 2019, 16:23):
Sold de pui , refrigerat. Ambalată separat vacuum a cîte 1,0 kg. Se livrează cu transport care necesită regim termic special Standard : H.G. nr.696 din 04.08.2010 Acte ce denota calitatea produsului: - Certificat de conformitate; - Certificat sanitar veterinar; Contract pentru executarea investigațiilor de laborator
Doar utilizatorii autorizați ai platformei pot să adreseze întrebări în perioada de clarificări.