1
Perioada de actualizare
de la 03.07.2019 15:32
până la 13.07.2019 16:00
2
Propunerea ofertelor
de la 13.07.2019 16:00
până la 18.07.2019 23:30
3
Licitaţie

4
Evaluare
5
Ofertele au fost evaluate
Statut Ofertele au fost evaluate
Valoarea estimată fără TVA 1 375 000 MDL
Perioada clarificărilor: 3 iul 2019, 15:32 - 13 iul 2019, 16:00
Perioada de depunere a ofertelor: 13 iul 2019, 16:00 - 18 iul 2019, 23:30
Începutul licitației: nu va fi folosită

Suport Tehnic pentru furnizori:

(+373) 79999801


Aceasta procedura se va desfășura fară licitație electronică. Oferta Dvs. este finală și trebuie să conțină toată lista de documente cerută de documentația de atribuire.

Tunică şi pantaloni din ţesătură combinată cu desen camuflat. Tunica este constituită din partea din faţă, spate, mâneci şi guler.
Partea din faţă este formată din două repere simetrice. Partea din față a tunicii se închide cu fermoar și fentă care se fixează cu benzi de velcro. La nivelul părții superioare a buzunarului este aplicat suportul pentru epolet (bandă velcro) 5x10 cm. În partea superioară a părţii din faţă a reperelor sânt aplicate două buzunare de tip trapez dreptunghic. Închiderea buzunarelor se face prin intermediul a două fermoare ascunse, plasate pe părțile exterioare ale buzunarelor. Partea superioară a buzunarului constituie 14 cm, iar partea inferioară 17 cm. La un interval de 3-5 mm de la partea superioară a buzunarului se fixează banda velcro cu dimensiunile 2,5x14cm, pentru lipirea ecusonului de identitate personală și de apartenenţă de stat.
Partea din spate este formată dintr-un reper întreg. Tunica este ajustată pe părţile laterale la nivelul liniei taliei. Terminaţia tunicii este prelucrată cu tăietură închisă. Mâneca tip cămaşă este montată cu o singură cusătură. Pe partea superioară a mânecilor sânt aplicate două buzunare de tip “ghiozdan”, cu dimensiunile 18x12 cm. Buzunarele se încheie cu ajutorul unui fermoar ascuns. Peste întreaga suprafață a buzunarului se fixează bandă velcro. Banda velcro se fixează pe centru, la o distanță de 5 mm de la marginile părții superioare a buzunarului. Buzunarele se aplică la distanța de 8 cm, pe centru, de la încheietura mînecii cu partea din față și spate a tunicii. La partea superioară a buzunarului mînecii stîngi este prevăzut un orificiu fixat pe partea exterioară cu două întărituri, pentru pixuri și creioane. Terminaţia mânecii este prevăzută cu manşetă, care se încheie şi se ajustează cu bandă velcro. Manșeta de ajustare a mînecii se începe de la partea frontal a întăriturii cotului mînecii. Regiunea cotului este dublată cu o întăritură de formă trapezoidală din ţesătura de bază. Gulerul este răsfrânt, de tip ştei, având colţurile sub unghi drept şi sistemul de închidere prin bandă velcro. Cusăturile de bază cu excepţia răscroiturii mânecii se execută de model „Francez”.
Pantalonii sânt constituiţi din partea din faţă, spate şi cordon. Partea din faţa este formată din două repere simetrice. Cusătura de mijloc este prelucrată cu şliţ, care se încheie cu patru nasturi şi butoniere. Șlițul este prevăzut cu întărituri între butoniere. În partea din faţă sînt prevăzute două buzunare laterale cu refileţi. Mai jos de buzunarele laterale sânt aplicate două buzunare tip „cargo”, care se încheie cu doi nasturi, prin intermediul clapelor prelucrate cu fentă ascunsă, partea frontal a clapelor este prevăzută cu întăritură. Partea superioară a buzunarelor tip „cargo” este înclinată spre partea din față sub un unghi de 15°. În regiunea genunchilor este aplicată o întăritură suplimentară de formă dreptunghiulară din ţesătura de bază. Pe partea laterală a întăriturii suplimentare a pantalonului sting este fixat un buzunar dreptunghiular cu dimensiunea16x12 cm.
Partea din spate este formată din două repere simetrice. La partea superioară a spatelui sunt prevăzute 2 buzunare cu clapă cu lățimea de 14-15 cm, care se încheie cu 2 nasturi. Buzunarele sînt executate la distanța de 6-7 cm de cusătura beteliei. Cambrarea în talie se realizează cu ajutorul a două pense plasate simetric pe ambele părţi. În regiunea spatelui este aplicată o întăritură suplimentară de formă ovală din ţesătura de bază. Cordonul este montat în cusătura taliei şi este prevăzut cu 7 găici. Cordonul se ajustează pe corp cu ajutorul a doi şnali de formă dreptunghiulară, plasaţi în regiunea cusăturii laterale prin intermediul a doi nasturi și o butonieră. În regiunea gleznei, pantalonii sânt ajustaţi cu ajutorul unei panglici din ţesătură poliesterică trainică de culoare verde sau kaki, care este trecută prin două butoniere pe îndoitura terminaţiei pantalonilor. Cusăturile de bază se execută de model „Francez”.
Modelul uniformei şi materialele auxiliare să corespundă modelului stabilit de autoritatea contractantă. Prestatotul urmează să prezinte autorității contractante modelele de materiale auxiliare, care urmează a fi folosite pentru coaserea și ajustarea uniformei militare. Toate cusăturile se efectuează cu ață armată, identică la toate cusăturile. Banda velcro la tunică este montată dintr-un singur reper.
Țesătura de bază urmează a fi recepționată de la Secția echipament a A.N.
Concomitent cu livrarea ultimei partide de bunuri materiale se prezintă actul de croire şi rămăşiţele întregi de stofă. La livrarea fiecărei partide de marfă prestatorul va prezenta şi tabelul cantităţilor pe mărimi tipodimensionale. Abateri de la procesul tehnologic şi înlocuirea materialelor utilizate pentru confecţionare nu se admit. Mărimile tipodimensionale vor fi prezentate la semnarea contractului. Livrarea bunurilor confecţionate se va efectua cu transportul Prestătorului la Secția echipament a A.N., situată pe str. Pietrarilor 3, mun. Chişinău.
Temen de livrare – pînă la 10.12.2019.
Informaţia despre solicitant
Codul fiscal/IDNO
Adresa
MD2021, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, şos.Hînceşti 84
Web site
---
Persoana de contact
Nume Prenume
Conovalova Olga
Telefonul de contact
022-25-21-49
Datele achizitiei
Data publicării
3 iul 2019, 11:44
Data ultimilor modificări
3 iul 2019, 15:33
Valoarea estimată (fără TVA)
1 375 000 MDL
Achizitii.md ID
21009629
Tipul procedurii
Licitație deschisă
Criteriu de atribuire
Preţul cel mai scăzut
Adresa de livrare
MD2021, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, Secția echipament, str. Pietrarilor 3
Durata contractului
1 aug 2019 18:00 - 30 dec 2019 18:00
Lista pozițiilor
1)
Denumirea
Servicii de confecționare a tunicii și pantaloni din ţesătură combinată cu desen camuflat de tip ”Digital Woodland Camouflage” CPV: 98393000-4 - Servicii de croitorie
Cantitatea: 5000.0
Unități de măsură: Complet
Documentele procedurii de achiziție
Anunt de participare.semnat Anunt de participare.semnat
tenderNotice
Anunt de participare
3.07.19 15:32
Specificaţii tehnice Specificaţii tehnice
Specificaţie tehnică
Specificaţii tehnice
3.07.19 15:32
FDA.semnat FDA.semnat
Criterii de evaluare
Fișa de date a achiziției
3.07.19 15:32
Documentatia standard Documentatia standard
Model de сontract
Modele de documente
3.07.19 15:32
Specificaţii de preţ Specificaţii de preţ
Specificaţie tehnică
Specificaţii de preţ
3.07.19 15:32
DUAE
Criterii de eligibilitate
Documentul unic de achiziții european
3.07.19 15:32

Mai jos sunt ofertele participanților, documentele la oferte le puteți vedea făcând clic pe simbolul mapei.

Pe baza deciziei grupului de lucru pentru selectare învingătorului este necesar să:

1) Selectați învingătorul dînd clic pe butonul recunoaște învingator.

2) Trimiteți în termen de 3 zile la adresa de e-mail AAP bap@tender.gov.md forma scanată a deciziei grupului de lucru.

3) După selectarea învingătorului, faceți clic pe butonul: “Confirmă decizia”.

Calificarea participanţilor
Denumirea participantului
Preţul ofertei
Statut
1
Denumirea participantului:

IS Russca

Preţul ofertei: 1 140 000 MDL
Statut: Învingător
Motivul: La poziţia ”Servicii de confecționare a tunicii și pantalonilor din ţesătură combinată cu desen camuflat de tip ”Digital Woodland Camouflage”, unicul ofertant este IS „Russca”. Reieșind din faptul că, prețul propus este economic avantajos, dar și necesitatea stringentă de asigurare a efectivului unităților/ instituțiilor militare ale Armatei Naționale cu echipament militar, se propune achiziționarea poziției menționate de la operatorul economic IS „Russca”
Documentele de calificare
Documentele depuse cu oferta
Istoria licitației
Vezi licitația
Contestație
Depune o contestație
Cu părere de rău întrebările se pun doar în perioada "Activ".
Clarificări