Statut Achiziţia nu a avut loc
Valoarea estimată fără TVA 1 733 333 MDL
Perioada clarificărilor: 16 mai 2019, 16:38 - 3 iun 2019, 10:00
Perioada de depunere a ofertelor: 3 iun 2019, 10:00 - 6 iun 2019, 10:00
Începutul licitației: nu va fi folosită

Suport Tehnic pentru furnizori:

(+373) 79999801


Aceasta procedura se va desfășura fară licitație electronică. Oferta Dvs. este finală și trebuie să conțină toată lista de documente cerută de documentația de atribuire.

Carne de la piept de curcan refrigerată
Informaţia despre solicitant
Codul fiscal/IDNO
Adresa
3101, MOLDOVA, mun.Bălţi, locality, str Independeței
Web site
---
Persoana de contact
Nume Prenume
Ceremuș Liliana
Telefonul de contact
+37323154622
Datele achizitiei
Data publicării
Data ultimilor modificări
4 iul 2019, 18:22
Valoarea estimată (fără TVA)
1 733 333 MDL
Achizitii.md ID
21008051
Tipul procedurii
Licitație deschisă
Criteriu de atribuire
Preţul cel mai scăzut
Adresa de livrare
3101, MOLDOVA, mun.Bălţi, mun.Bălţi, conform anexei
Durata contractului
1 iul 2019 03:00 - 31 dec 2019 02:00
Lista pozițiilor
1)
Denumirea
Vid ori ambalată în caserole într-o atmosferă controlată 0,800 kg - 2,0 kg HG RM 696 din 04.08.2010 CPV: 15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea: 13000.0
Unități de măsură: Kilogram
Documentele procedurii de achiziție
documentatia_standard_Semestru II
Documentele la ofertă
FDA, specificații, contract
16.05.19 16:38
DUAE PROD ALIM sem II
Documentele la ofertă
14 file
16.05.19 16:38
anunt_de_participare sem II
tenderNotice
6 file
16.05.19 16:38
Anexa nr. 3 lista instituțiile preșcolare
Documentele la ofertă
adrese
16.05.19 16:38

Mai jos sunt ofertele participanților, documentele la oferte le puteți vedea făcând clic pe simbolul mapei.

Pe baza deciziei grupului de lucru pentru selectare învingătorului este necesar să:

1) Selectați învingătorul dînd clic pe butonul recunoaște învingator.

2) Trimiteți în termen de 3 zile la adresa de e-mail AAP bap@tender.gov.md forma scanată a deciziei grupului de lucru.

3) După selectarea învingătorului, faceți clic pe butonul: “Confirmă decizia”.

Calificarea participanţilor
Denumirea participantului
Preţul ofertei
Statut
1
Denumirea participantului:

Pascolina

Preţul ofertei: 1 573 000 MDL
Statut: Descalificat

Documentele de tipul "documente de calificare", "propunere financiară" și "ilustrare" vor fi vizibile doar atunci cînd oferta va obține statutul "în considerare".

Motivul: Ofertă descalificată din următoarele motive: Agentul economic SRL ” Pascolina” a încălcat prevederile din Documentația standard pentru realizarea achiziţiilor publice de bunuri aprobată prin Ordinul Ministerului Finanțelor nr. 173 din 05 octombrie 2018: p.18.2 - Operatorii economici vor pregăti ofertele într-o manieră structurată și securizată, ca răspuns la anunțul de participare publicat de către autoritatea contractantă în SIA „RSAP” În formularele Specificației tehnice (F 4.1) și Specificației de preț (F 4.2) prezentate de SRL ” Pascolina” s-au constatat necorespunderi: - Operatorul economic nu a respectat cerința obligatorie de calificare prevăzută în Anunțul de participare la p.25 - Autorizație de deținere a abatorului sau contract cu asemenea abator (pentru carne de vită, de pasăre). În setul de documente ce constituie oferta nu a fost regăsită informația cu privire la deținerea abatorului, fiind anexat doar un contract de vînzare-cumpărare încheiat între SRL ”Pascolina” și SRL ”Green Marketing” (Ucraina, Cernăuți). - Pentru lotul ”Carne de la piept de curcan refrigerată ”, în Specificația tehnică, SRL ”Pascolina” menționează la rubrica ”producătorul” doi producători ”UPG Invest; Green Marcheting”, ceea ce contravine cerinței obligatorii din Anunțul de participare p.19 - Livrarea de la același producător sau importator pe toată perioada contractului încheiat; - Pentru lotul ”Carne de la piept de curcan refrigerată ”, în Specificația tehnică, SRL ”Pascolina” nu specifică tipul ambalajului concret pentru carnea de curcan; astfel nu este clar dacă va fi livrată numai în vid sau ambalată în caserole cu atmosferă controlată. - Pentru lotul ”File de merluciu congelat (glazură de 25-30%) ”, în Specificația tehnică, SRL ”Pascolina” nu indică producătorul, fiind înscrisă doar țara de origine. În conformitate cu alin.(4) al art.69 din Legea nr.131/15 privind achizițiile publice, AC se află în imposibilitatea de a solicita clarificări din partea OE, deoarece acestea ar modifica oferta, ce ar face ca oferta să corespundă unor cerințe cărora inițial nu le corespundea.
Documentele de calificare
Nu sunt documente de calificare
Documentele depuse cu oferta
2
Denumirea participantului:

Produse de Familie

Preţul ofertei: 1 625 000 MDL
Statut: Descalificat

Documentele de tipul "documente de calificare", "propunere financiară" și "ilustrare" vor fi vizibile doar atunci cînd oferta va obține statutul "în considerare".

Motivul: Ofertă descalificată pentru lotul ~Carne de la piept de curcan refrigerată~ din următoarele motive: Agentul economic SRL ”Produse de familie” a încălcat prevederile din Documentația standard pentru realizarea achiziţiilor publice de bunuri aprobată prin Ordinul Ministerului Finanțelor nr. 173 din 05 octombrie 2018: p.18.2 - Operatorii economici vor pregăti ofertele într-o manieră structurată și securizată, ca răspuns la anunțul de participare publicat de către autoritatea contractantă în SIA „RSAP” În formularele Specificației tehnice (F 4.1) și Specificației de preț (F 4.2) prezentate de SRL ” Produse de familie” s-au constatat necorespunderi: - Operatorul economic nu a respectat cerința obligatorie de calificare prevăzută în Anunțul de participare la p.25 - Autorizație de deținere a abatorului sau contract cu asemenea abator (pentru carne de vită, de pasăre). În setul de documente ce constituie oferta nu a fost regăsită informația cu privire la deținerea abatorului, fiind anexat doar un contract de vînzare-cumpărare încheiat între SRL ”Produse de familie” și SRL ”Pascolina”. - Pentru lotul ”Carne de la piept de curcan refrigerată ”, în Specificația tehnică, SRL ” Produse de familie” menționează la rubrica ”producătorul” patru producători ” Green Market, UPG Invest, Pascolino SRL și Basarabia Nord SA”, ceea ce contravine cerinței obligatorii din Anunțul de participare p.19 - Livrarea de la același producător sau importator pe toată perioada contractului încheiat; - Pentru lotul ”Carne de la piept de curcan refrigerată ”, în Specificația tehnică, SRL ”Pascolina” nu specifică tipul ambalajului concret pentru carnea de curcan; astfel nu este clar dacă va fi livrată numai în vid sau ambalată în caserole cu atmosferă controlată. În conformitate cu alin.(4) al art.69 din Legea nr.131/15 privind achizițiile publice, AC se află în imposibilitatea de a solicita clarificări din partea OE, deoarece acestea ar modifica oferta, ce ar face ca oferta să corespundă unor cerințe cărora inițial nu le corespundea.
Documentele de calificare
Nu sunt documente de calificare
Documentele depuse cu oferta
3
Denumirea participantului:

Slavena Lux

Preţul ofertei: 1 823 250 MDL
Statut: Descalificat

Documentele de tipul "documente de calificare", "propunere financiară" și "ilustrare" vor fi vizibile doar atunci cînd oferta va obține statutul "în considerare".

Motivul: Ofertă descalificată la lotul ”Carne de la piept de curcan refrigerată ”, din următoarele motive: Agentul economic SRL ”Slavena Lux” nu a respectat cerința obligatorie de calificare prevăzută în Anunțul de participare la p.25 - Autorizație de deținere a abatorului sau contract cu asemenea abator (pentru carne de vită, de pasăre). În setul de documente ce constituie oferta nu a fost regăsită informația cu privire la deținerea abatorului, fiind anexate doar declarația de conformitate și certificatul sanitar-veterinar pentru carnea de import.
Documentele de calificare
Nu sunt documente de calificare
Documentele depuse cu oferta
Istoria licitației
Vezi licitația
Contestație
Depune o contestație
Cu părere de rău întrebările se pun doar în perioada "Activ".
Clarificări