Statut Anulat
Valoarea estimată fără TVA 2 000 000 MDL
Perioada clarificărilor: 8 mai 2019, 20:32 - 18 mai 2019, 8:00
Perioada de depunere a ofertelor: 18 mai 2019, 8:00 - 21 mai 2019, 17:00

Suport Tehnic pentru furnizori:

(+373) 79999801


Aceasta procedura se va desfășura fară licitație electronică. Oferta Dvs. este finală și trebuie să conțină toată lista de documente cerută de documentația de atribuire.

12 ture (schimburi): 17 iunie 2019-13 AUGUST 2019: Experienţa de lucru a întreprinderii în sfera dată să fie nu mai mică de 2 ani
1. Meniu-model pentru 10 zile pentru odihna copiilor şi întremarea sănătăţii copiilor, aprobat de către Centrul Sănătate Publică cu următoarele cerințe:
Dejun: terci pe lapte cu unt (griş, orez, hrişcă, grîu, paste făinoase), ou fiert, chifle, covrigi, tartină cu unt, ceai sau cacao, copturi proaspete, fructe etc. Prânz: 3-4 feluri de mîncare (salată din legume proaspete, felul I: zamă, borş, carne înăbuşită, pilaf, peşte; garnir din: pireu de cartofi, pireu de mazăre, cartofi înăbuşiţi, paste făinoase, terciuri, varză înăbuşită, carne sau peşte, compot sau sucuri, pâine), fructe şi legume. Chindii: biscuiţi, produse de cofetărie, ceai, chefir, lapte, cacao, fructe etc. Cina 1: unt, carne de găină sau vită, ragu, terci în sortiment, clătite, magiun, produse de patiserie, ceai, pâine etc. Cina 2: Biscuiţi, bomboane, fructe, suc, iaurt, chefir. APĂ POTABILĂ.
2. Să dispună de 1 unitate de transport autorizat, atestat tehnic
3. Toţi angajaţii întreprinderii trebuie să dispună de controlul medical.
Servicii educaţionale de calitate:
Un număr suficient de cadre (bucătari, lucrători auxiliari de bucătăre, spălătorese, personal tehnic), care să dispună de minimul necesar de studii; atestare la minimul sanitar; carnete medicale conform cerinţelor. Educatori cu studii superioare sau studenţi a instituţiilor pedagogice minim anul 3 UPC, educatorul superior experienţă nu mai puţin de 5 ani în domeniul pedagogic, cu plan de activitate conform cerinţelor ME. Instructori la înot (care să dispună de: minimul necesar de studii pentru a activa în întreprinderile de alimentaţie publică; atestare la minimul sanitar; carnete medicale conform cerinţelor). Pază 24/24 ore pentru menţinerea ordinei pe teritoriul taberei. Inventar special (veselă, tacâmuri, echipament, detergenţi şi dezinfectanţi). Efectuarea reparaţiilor (cosmetice) a blocurilor alimentare, sălilor de servire a bucatelor în caz de necesitate. Tabăra urmează a fi dotată cu utilaj medical şi medicamente necesare în dependenţă de numărul de copii şi în corespunderea cu ordinul Ministerului Sănătăţii nr. 106/286 din 01.06.2001: Încăperea punctului medical urmează a fi amenajată conform cerinţelor; Să creeze condiţiile necesare în respectarea igienei personale a copiilor (asigurarea cu lengerie de pat). Deratizarea şi dezinfectarea încăperilor.
Se solicită următoarele condiţii:
Tabăra va asigura cel puţin două schimburi consecutiv. Comodităţi: odăi pentru 2-4 persoane, duş cu apă caldă, veceu, cantină cu nu mai puţin de 100 / 300 locuri, bazin pentru copii de vîrsta 7-15 ani, teatru de vară, terenuri spotrive (de fotbal, volei, baschet, tenis de masă). Să creeze condiţii pentru desfăşurarea activităţilor cu caracter cognitiv şi distractiv (a odihnei pasive). Organizarea jocurilor şi competiţiilor sportive, întremarea copiilor prin diferite metode, excursii, dansuri, vizionarea filmelor şi emisiunilor TV (varietatea serviciilor de odihnă şi distracţie). Amplasarea taberei într-un loc pitoresc (pădure / rîu / lac).
Beneficiarul solicită includerea în prețul bunului şi transportarea copiilor tur-retur
Informația despre anulare
Motivul anulării
Din motiv tehnic s-a greșit termenul de depunere a propunerilor (ofertelor), fiindcă a fost interpretat incorect ”Finalizarea acceptării propunerilor”, care a fost considerat ”finalizarea propunerilor pentru clarificări”. Corect termenul pentru depunerea ofertelor este până la 03.06.2019 (inclusiv).
Data anulării
18 mai 2019, 10:24
Informaţia despre solicitant
Codul fiscal/IDNO
Adresa
3401, MOLDOVA, Hînceşti, mun.Hînceşti (r-l Hînceşti), str. M.Hâncu, 126, et. 4
Web site
---
Persoana de contact
Nume Prenume
o o
Telefonul de contact
1
E-mail
Datele achizitiei
Data publicării
8 mai 2019, 20:32
Data ultimilor modificări
18 mai 2019, 10:24
Achizitii.md ID
21007820
CPV
55243000-5 - Servicii de tabere de copii
Tipul procedurii
Licitație deschisă
Criteriu de atribuire
Preţul cel mai scăzut
Surse de finanțare
Lista loturilor
Anulată
Anulată
Doar utilizatorii autorizați ai platformei pot să adreseze întrebări în perioada de clarificări.