Statut Anulat
Valoarea estimată fără TVA 400 002 MDL
Perioada clarificărilor: 17 ian 2019, 13:50 - 27 ian 2019, 17:00
Perioada de depunere a ofertelor: 27 ian 2019, 17:00 - 23 febr 2019, 17:00
Începutul licitației: 25 febr 2019, 13:05

Suport Tehnic pentru furnizori:

(+373) 79999801

Tunica este de siluetă dreaptă. Produsul este constituit din parte fața, spate, mîneci, guler și betelie.
Partea fața este formată din două repere simetrice. Sistemul de închidere a produsului, cu fermuar, acoperit cu o bordură aplicată,o parte a caria, se fixează pe produs cu ajutorul bandei Velcro, plasată în patru nivele. În partea superioară a feţei sunt prevăzute două buzunare aplicate,de tip ghiozdan cu dimensiunile 14,5x14,5 cm. Închiderea buzunarelor se face prin intermediul clapelor cu banda Velcro. Deasupra clapei, în partea dreaptă se aplică blazon cu inscripția CARABINERI într-un chenar roşu de dimensiunea 10x2,5 cm cu litere brodate de culoare argintie pe fundal negru, prin intermediul bandei Velcro. Deasupra clapei, în partea stîngă se aplică blazon cu inscripția grupa de sînge într-un chenar roşu de dimensiunea 10x2,5 cm cu litere brodate de culoare argintie pe fundal negru, prin intermediul bandei Velcro. Mai jos de linia taliei sunt plasate două buzunare oblice. Buzunare taiate cu bordură. Partea superioară a feței este matlasată pe un strat subtire de sintepon, pîna la linia pieptorală.
Pe interiorul scurtei, lateral, în partea stângă, mai sus de linia talie cu 10 cm, pe o bucată de stofă de bază 9x9 cm, cusut un nasture de rezervă.
Partea spate este formată din trei repere - central și două laterale. În regiunea omoplaților sunt prevăzute două cute, pentru legiritate. În partea superioară, pe centru se aplică, cu ajutorul bandei Velcro , blazon cu inscripția CARABINERI brodat direct pe stofa de bază care reprezintă un dreptunghi cu lungimea de 280 mm şi înălţimea de 75 mm, avînd pe perimetru un chenar de culoare roşie cu lăţimea de 3 mm, depărtat de la marginea chenarului cu 3 mm şi în cîmp are inscripţia cu litere capitate de argintie, cu înălţimea de 45 mm.
Partea superioară a spatelui este matlasata pe un strat subtire de sintepon.
Mîneca este formată din partea anterioară şi posterioară. Pe terminația mînecilor sunt prevazute manșete,care se închee cu ajutorul nasturilor, plasați în două nivele. În cusatura de montare a manșetelor se aplică cantul de culoare roșie. Pe partea superioară a mînecilor sunt prevăzute buzunare aplicate, închiderea carora se face prin intermediul fermuarului, amplasat lateral. Pe mâneca dreaptă, la o distanţă de 10 cm de cusătura mânecii în umăr, pe partea laterală, confecţionerul aplică un buzunar interior care se închide vertical cu un fermuar iar pe buzunar pe lipici de tip velcro se aplică ecusonul ce reprezintă Stema de Stat.
Pe mâneca stîngă, la o distanţă de 10 cm de cusătura mânecii în umăr, pe partea laterală, confecţionerul aplică un buzunar interior care se închide vertical cu un fermuar iar pe buzunar pe lipici de tip velcro se aplică ecusonul ce reprezintă două carabine mai sus de ecuson se aplică drapelul de Stat al RM cu dimensiunile de 4x7 cm.
Regiunea cotului este dublată cu o întaritură de formă trapezată, matlasată pe un strat subțire de sintepon.
Tunica de siluetă dreaptă cu lungimea până la linia şoldurilor. Terminaţia produsului prezintă tighele de garnisire pe elastic cu lăţimea de 60 mm., pe două porţiuni amplasate simetric lateral.
Guler stei,cu colturile drepte, partea superioară a caruia se prelucrează cu cant de culoare roșie.
Pe umeri clame pentru epoleţi, lungimea 12 cm, din ţesătura de bază, montate în răscroiala mînecilor, iar terminaţiile libere sunt fixate pe nasturi.
Epoleţii de tip husă sunt aplicaţi de furnizor din stofa de bază, conform modelului aprobat de DTC.
Pantalonii sunt costruiţi din partea faţă, spate şi betelie.
Partea faţă este formată din două repere simetrice. Cusutura de mijloc se prelucrează cu şliţ. Sistemul de închidere a şliţei este cu fermuar. În cusuturile laterale sunt prevăzute două buzunare. Mai jos de buzunarele laterale sunt poziţionate două buzunare aplicate, de tip ghiozdan, cu dimensiunea : lăţimea 20 cm., înălţimea 21 cm, care se închee cu ajutorul bandei velcro, prin intermediul clapelor. Calpele cu demensiunea: lăţimea 20 cm., înălţimea 6 cm.
Regiunea genunchilor este dublată cu o întăritură, de formă dreptunghiulară, matlasată cu un strat subţire de sintipon.
Partea spate este formată din două repere simetrice. În partea superioară sunt prevăzute două clape, cu dimensiunile de 5x14 cm. care se închee prin intermediul bandei velcro. Cambrarea în talie se realizează cu ajutorul a două piese, plasate simetric în ambele părţi. Regiunea fesieră este dublată cu o întăritură, de formă ovală În cusătura laterală este prevăzut cant de culoare roşie. Pantalonuleste prevăzut cu betelie obişnuită. Pe betelie se poziţionează ţapte găici, cu lăţimea de 3 cm. Partea din spate , abeteliei, se prelucrează cu elastic. Sistemul de închidere a beteliei se realizează cu nasture şi butonieră.
Terminaţia pantalonilor se prelucrează cu tăitura închisă, în care se montează elastic.
Modelul este aprobat de DTC.
Informaţia despre solicitant
Codul fiscal/IDNO
Adresa
MD-2012, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, str. Gheorghe Asachi, 65 A
Web site
---
Persoana de contact
Nume Prenume
Dumitru Florea
Telefonul de contact
022739368
Datele achizitiei
Data publicării
16 ian 2019, 13:45
Data ultimilor modificări
18 ian 2019, 9:47
Valoarea estimată (fără TVA)
400 002 MDL
Pasul minim de micşorare a ratei de licitaţie
4 000,02 MDL
Achizitii.md ID
21004561
Tipul procedurii
Licitație deschisă
Criteriu de atribuire
Preţul cel mai scăzut
Adresa de livrare
MD-2012, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, str. Gheorghe Asachi, 65 A
Durata contractului
15 mart 2019 02:00 - 15 mai 2019 03:00
Lista pozițiilor
1)
Denumirea
Costum de instrucţie pentru (tunică şi pantaloni) CPV: 35800000-2 - Echipament individual şi de sprijin
Cantitatea: 600.0
Unități de măsură: Bucata
Documentele procedurii de achiziție
documentatia_standard_echipament 2019.docx
Documentele la ofertă
Documentatia standart
17.01.19 13:50
Caiet de sarcini.doc
Specificaţie tehnică
Caiet de sarcini
17.01.19 13:50
duae.doc
Documentele la ofertă
Documentul Unic de Achizitii European
17.01.19 13:50
anunt echipament.doc
tenderNotice
Anunt de participare
17.01.19 14:23
Istoria licitației
Vezi licitația
Contestație
Depune o contestație
Cu părere de rău întrebările se pun doar în perioada "Activ".
Clarificări