Achiziţie publică
21001728
Pui, congelare uscata. Pui de găină cu carcasa eviscerată, calitate superioară, congelare uscată, în cutii de carton, cu greutatea nu mai puţin de 1,5 kg per unitate. Aspect - Pui de găină fără impurităţi mecanice, cu suprafaţă umedă dar nelipicioasă; Culoarea musculaturii - Roz- roşiatică, caracteristică; Consistenţa musculaturii - Fermă şi elastică; Miros - La suprafaţă şi în secţiune caracteristic normal, fără miros străin; Caracteristicile bulionului - Curat, transparent, cu nuanţă opalescentă, fără flacoane sau sediment cu grăsime topită la suprafaţă sub formă de peliculă sau insule; Condiţii de marcare şi ambalare: Produsul se marcheazăîn locurile şi cu specificaţiile prevăzute de dispozitiile legale sanitar-veterinare în vigoare, precum şi cu data fabricării (ziua, luna, anul ) şi termenul de valabilitate. Recepţia produselor:Receptia calitativă va consta în: • probe aspectuale şi organoleptice; • analize fizico-chimice şi bacteriologice de laborator, dacă este cazul. Aceste probe se efectuează cu cantităţi de produse prelevate prin sondaj. Cantităţile necesare analizelor se vor asigura gratuit de furnizor suplimentar faţă de cantitatea livrată.În situaţia în care cantitatea livrată se compune din mai multe loturi de fabricaţie, recepţia calitativă se efectuează prin prelevarea a 1% din fiecare lot.
Statut
Finalizat
Valoarea estimată fără TVA
87 000 MDL
Perioada clarificărilor:
22 nov 2018, 12:47 - 30 nov 2018, 17:00
Perioada de depunere a ofertelor:
30 nov 2018, 17:00 - 10 dec 2018, 14:30
Începutul licitației:
11 dec 2018, 13:40
Suport Tehnic pentru furnizori:
(+373) 79999801
Pui, congelare uscata. Pui de găină cu carcasa eviscerată, calitate superioară, congelare uscată, în cutii de carton, cu greutatea nu mai puţin de 1,5 kg per unitate. Aspect - Pui de găină fără impurităţi mecanice, cu suprafaţă umedă dar nelipicioasă; Culoarea musculaturii - Roz- roşiatică, caracteristică; Consistenţa musculaturii - Fermă şi elastică; Miros - La suprafaţă şi în secţiune caracteristic normal, fără miros străin; Caracteristicile bulionului - Curat, transparent, cu nuanţă opalescentă, fără flacoane sau sediment cu grăsime topită la suprafaţă sub formă de peliculă sau insule; Condiţii de marcare şi ambalare: Produsul se marcheazăîn locurile şi cu specificaţiile prevăzute de dispozitiile legale sanitar-veterinare în vigoare, precum şi cu data fabricării (ziua, luna, anul ) şi termenul de valabilitate. Recepţia produselor:Receptia calitativă va consta în: • probe aspectuale şi organoleptice; • analize fizico-chimice şi bacteriologice de laborator, dacă este cazul. Aceste probe se efectuează cu cantităţi de produse prelevate prin sondaj. Cantităţile necesare analizelor se vor asigura gratuit de furnizor suplimentar faţă de cantitatea livrată.În situaţia în care cantitatea livrată se compune din mai multe loturi de fabricaţie, recepţia calitativă se efectuează prin prelevarea a 1% din fiecare lot.
Informaţia despre solicitant
Denumirea
Codul fiscal/IDNO
Adresa
4901, MOLDOVA, Glodeni, locality, str. Moldova, 29
Web site
---
Persoana de contact
Datele achizitiei
Data publicării
Data ultimilor modificări
28 mart 2019, 12:29
Valoarea estimată (fără TVA)
87 000 MDL
Pasul minim de micşorare a ratei de licitaţie
870 MDL
Achizitii.md ID
21001728
MTender ID
Tipul procedurii
Licitație deschisă
Criteriu de atribuire
Preţul cel mai scăzut
Adresa de livrare
4901, MOLDOVA, Glodeni, or. Glodeni, str. Moldova, 29 IMSP SR Glodeni, Blocul alimentar, or. Glodeni, str. Moldova, 29 IMSP SR Glodeni, Blocul alimentar
Durata contractului
1 ian 2019 00:00 - 30 iun 2019 01:00
Lista pozițiilor
1)
Denumirea
Pui, congelare uscata. Pui de găină cu carcasa eviscerată, calitate superioară, congelare uscată, în cutii de carton, cu greutatea nu mai puţin de 1,5 kg per unitate. Aspect - Pui de găină fără impurităţi mecanice, cu suprafaţă umedă dar nelipicioasă; Culoarea musculaturii - Roz- roşiatică, caracteristică; Consistenţa musculaturii - Fermă şi elastică; Miros - La suprafaţă şi în secţiune caracteristic normal, fără miros străin; Caracteristicile bulionului - Curat, transparent, cu nuanţă opalescentă, fără flacoane sau sediment cu grăsime topită la suprafaţă sub formă de peliculă sau insule; Condiţii de marcare şi ambalare: Produsul se marcheazăîn locurile şi cu specificaţiile prevăzute de dispozitiile legale sanitar-veterinare în vigoare, precum şi cu data fabricării (ziua, luna, anul ) şi termenul de valabilitate. Recepţia produselor:Receptia calitativă va consta în: • probe aspectuale şi organoleptice; • analize fizico-chimice şi bacteriologice de laborator, dacă este cazul. Aceste probe se efectuează cu cantităţi de produse prelevate prin sondaj. Cantităţile necesare analizelor se vor asigura gratuit de furnizor suplimentar faţă de cantitatea livrată.În situaţia în care cantitatea livrată se compune din mai multe loturi de fabricaţie, recepţia calitativă se efectuează prin prelevarea a 1% din fiecare lot.
CPV: 15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea: 1800.0
Unități de măsură: Kilogram
2)
Denumirea
Fileul carcasei de pasăre refrigerat. În ambalaj, ladă pînă la 5 kg. Refrigerat la maximum + 4▫C, temperatura determinata in profunzime:”Regiunea carcasei de pasăre eviscerată, ce constă din muşchii sternului scoşi de pe os. Condiţii de marcare şi ambalare: Produsul se marcheazăîn locurile şi cu specificaţiile prevăzute de dispozitiile legale sanitar-veterinare în vigoare, precum şi cu data fabricării (ziua, luna, anul ) şi termenul de valabilitate. Recepţia produselor:Receptia calitativă va consta în: • probe aspectuale şi organoleptice; • analize fizico-chimice şi bacteriologice de laborator, dacă este cazul. Aceste probe se efectuează cu cantităţi de produse prelevate prin sondaj. Cantităţile necesare analizelor se vor asigura gratuit de furnizor suplimentar faţă de cantitatea livrată.În situaţia în care cantitatea livrată se compune din mai multe loturi de fabricaţie, recepţia calitativă se efectuează prin prelevarea a 1% din fiecare lot”
CPV: 15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea: 450.0
Unități de măsură: Kilogram
Setările abonării sunt salvate.
Rețineți, puteți întotdeauna să vă întoarceți în secțiunea Abonări și să faceți modificări în frecvența primirii scrisorilor, să ștergeți sau să adăugați categorii și cumpărători.
Вы уже подписаны на данный CPV код
Documentele procedurii de achiziție
Mai jos sunt ofertele participanților, documentele la oferte le puteți vedea făcând clic pe simbolul mapei.
Pe baza deciziei grupului de lucru pentru selectare învingătorului este necesar să:
1) Selectați învingătorul dînd clic pe butonul recunoaște învingător.
2) Trimiteți în termen de 3 zile la adresa de e-mail AAP bap@tender.gov.md forma scanată a deciziei grupului de lucru.
3) După selectarea învingătorului, faceți clic pe butonul: “Confirmă decizia”.
Calificarea participanţilor
№
Denumirea participantului
Preţul ofertei
Statut
1
Denumirea participantului:
Slavena Lux
Achiziția este finalizată
Preţul ofertei:
80 865 MDL
Statut:
Câștigătorul
corespunde cerintelor inaintate de autoritatea contractanta
28.03.19 12:29
Documentele de tipul "documente de calificare", "propunere financiară" și "ilustrare" vor fi vizibile doar atunci cînd oferta va obține statutul "în considerare".
Motivul: corespunde cerintelor inaintate de autoritatea contractanta
Documentele de calificare
Nu sunt documente de calificare
Documentele depuse cu oferta
certificate carne-min.подписан.pdf
certificate carne-min.подписан.pdf
ID: 0eb2474d-c7d8-4239-82dd-63af555a553d
Documente de calificare
Data încărcării:
6.12.18 10:38
Data deschiderii:
10.12.18 14:30
extras,certificat de inregistrare.подписан.pdf
extras,certificat de inregistrare.подписан.pdf
ID: 18ba7c38-d75d-4565-904a-61f35f9e2b83
Documente de calificare
Data încărcării:
6.12.18 10:52
Data deschiderii:
10.12.18 14:30
Documente de calificare
Data încărcării:
6.12.18 10:50
Data deschiderii:
10.12.18 14:30
autorizatie floreni.подписан.pdf
autorizatie floreni.подписан.pdf
ID: 2d9862fc-37b8-4f17-b0f9-9d0b7b892a48
Documente de calificare
Data încărcării:
6.12.18 10:49
Data deschiderii:
10.12.18 14:30
certificat fiscal.подписан (1).pdf
certificat fiscal.подписан (1).pdf
ID: 37406987-e80e-432d-981a-7652b5d9987c
Documente de calificare
Data încărcării:
6.12.18 10:44
Data deschiderii:
10.12.18 14:30
Documente de calificare
Data încărcării:
6.12.18 10:43
Data deschiderii:
10.12.18 14:30
specificatii f(4.2),f(4.1).подписан (1).pdf
specificatii f(4.2),f(4.1).подписан (1).pdf
ID: 77395b97-5ab2-4705-a6bf-cd80cfb701cd
Documente de calificare
Data încărcării:
6.12.18 10:37
Data deschiderii:
10.12.18 14:30
autorizatie sanitara,sanitar-veterinara-min.подписан.pdf
autorizatie sanitara,sanitar-veterinara-min.подписан.pdf
ID: 78d75d2f-095d-48a8-88c3-9937f8683b13
Documente de calificare
Data încărcării:
6.12.18 10:49
Data deschiderii:
10.12.18 14:30
contract floreni-min.подписан.pdf
contract floreni-min.подписан.pdf
ID: 7d855058-31f0-4abd-83ff-8519a83fdac5
Documente de calificare
Data încărcării:
6.12.18 10:45
Data deschiderii:
10.12.18 14:30
garantia carne.подписан (1).pdf
garantia carne.подписан (1).pdf
ID: 8829ce51-a09f-4cf3-8e6e-6e02034d742c
Documente de calificare
Data încărcării:
6.12.18 10:38
Data deschiderii:
10.12.18 14:30
certificate gaini.подписан.pdf
certificate gaini.подписан.pdf
ID: 982a586e-f5bd-4d3b-aee1-daedb4da3d3e
Documente de calificare
Data încărcării:
6.12.18 10:39
Data deschiderii:
10.12.18 14:30
raport de incercari-min.подписан (1).pdf
raport de incercari-min.подписан (1).pdf
ID: cf2f8850-6b20-4bc2-8556-ca9c83e6ec53
Documente de calificare
Data încărcării:
6.12.18 10:55
Data deschiderii:
10.12.18 14:30
lista fondatorilor-min.подписан.pdf
lista fondatorilor-min.подписан.pdf
ID: d83169cd-e21e-453a-ac0f-95a4387dae9f
Documente de calificare
Data încărcării:
6.12.18 10:54
Data deschiderii:
10.12.18 14:30
Documente de calificare
Data încărcării:
6.12.18 10:56
Data deschiderii:
10.12.18 14:30
certificat de buna executie.подписан.pdf
certificat de buna executie.подписан.pdf
ID: ea62e612-db11-4fa4-8741-c610fecef3c2
Documente de calificare
Data încărcării:
6.12.18 10:50
Data deschiderii:
10.12.18 14:30
formularul f(3.1).подписан (3).pdf
formularul f(3.1).подписан (3).pdf
ID: ee7c96ca-4a96-4083-beed-704362429371
Propunere financiară
Data încărcării:
6.12.18 10:36
Data deschiderii:
10.12.18 14:30
informatii generale.подписан.pdf
informatii generale.подписан.pdf
ID: fe8e8c57-5853-4a18-816f-231a61804035
Documente de calificare
Data încărcării:
6.12.18 10:54
Data deschiderii:
10.12.18 14:30
Istoria licitației
Vezi licitația
Cu părere de rău întrebările se pun doar în perioada "Activ".
Clarificări
Document semnat cu succes
OK