Select the type of procedure
Commercial procurement
21461108
1
Enquiry period
with
29.07.2025 16:50
to 08.08.2025 10:00
to 08.08.2025 10:00
2
Bidding period
with
08.08.2025 10:00
to 02.09.2025 10:00
to 02.09.2025 10:00
10 days left
3
Auction
will not be used
4
Evaluation
5
Contract
Status
Bidding period
Estimated value without VAT
10 726 666,67 MDL
Period of clarifications:
29 Jul 2025, 16:50 - 8 Aug 2025, 10:00
Submission of proposals:
8 Aug 2025, 10:00 - 2 Sep 2025, 10:00
Supplier technical support:
(+373) 79999801
This procedure is carried out without auction. Your offer is final and must contain the entire list of required documents.
Subscribe impossible
during the period Bidding period
Set unic de produse alimentare pentru donatorii de sânge și componente sanguine pentru anul 2026
Information about customer
Fiscal code/IDNO
Address
MD-2028, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, Strada Academiei 11
Web site
---
The contact person
Purchase data
Date created
29 Jul 2025, 16:50
Date modified
5 Aug 2025, 13:50
Achizitii.md ID
21461108
MTender ID
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Type of procedure
Open tender
Award criteria
The best price-quality ratio
Funding sources
List of lots
Lot nr. 1 - Set unic de produse alimentare pentru donatorii de sânge/componente sanguine pentru anul 2026
Budget: 10726666.67 MDL
Active
Documents of the procurement procedure
anunt_de_participare modificat.semnat.pdf
anunt_de_participare modificat.semnat.pdf
Documents history
-
anunt_de_participare modificat.semnat.pdf
anunt_de_participare modificat.semnat.pdf
ID: b058e5a6-2f84-45cb-95ed-0a997631481a
Bidding Documents
-
anunt_de_participare.semnat.pdf
anunt_de_participare.semnat.pdf
ID: b058e5a6-2f84-45cb-95ed-0a997631481a
Bidding Documents
-
anunt_de_participare.semnat.pdf
anunt_de_participare.semnat.pdf
ID: b058e5a6-2f84-45cb-95ed-0a997631481a
Bidding Documents
Bidding Documents
-
5.08.25 13:50
documentatia standard modificat.semnat.pdf
documentatia standard modificat.semnat.pdf
Documents history
-
documentatia standard modificat.semnat.pdf
documentatia standard modificat.semnat.pdf
ID: fd7991da-d7e9-4bb8-adf6-5cd82cdadbe9
Bidding Documents
-
documentatia standard.semnat.pdf
documentatia standard.semnat.pdf
ID: fd7991da-d7e9-4bb8-adf6-5cd82cdadbe9
Bidding Documents
Bidding Documents
-
5.08.25 13:50
Date:
5 Aug 2025, 07:20
Question's name:
Ciocolata
Question:
1Duoa cum este în condiții, Ciocolata în ambalaj de pelicula nu poate fi propusă,Doar în cutiuță de carton, Probabil e legat de temperatura
2 conserva de ton mărunțit nu în bucăți poate fi propusă?
3. Halva nu mai mul de 200g per bucata sau total?
4. aperitiv, ragu si legume tocate presupun ca totul este maruntit? Lecio unde chiperiul este întreg se poate de propus nu este clar?
Multumesc
Answer (5 Aug 2025, 12:01):
Bună ziua!
1. Au fost modificate cerințele pentru ciocolată.
2. Conserva de pește se va prezenta conform cerințelor din Ordinul Ministerului Sănătății nr. 85 din 28.01.2020.
3. Pentru halva cantitatea de 200 grame este specificată per bucată.
4. Conservele aperitiv de legume și legume tocate presupune preparatul culinar obținut prin tocarea diverselor legume. Iar conserva ragu de legume conține legume tăiate.
Date:
5 Aug 2025, 15:13
Question's name:
halva
Question:
Pina la urma nu este destul de clar
componenta 3 este nu mai mul de 2 unități per poziție din componenta.
1,Se are in vedere ca se admite 2 buc de halva? 2 buc de ciocolata?
2. despre conserva de peste nu este în ordin stipulat în bucăți,Adica se va admite pateu din peste , conserva din ton mărunțit?
Answer (6 Aug 2025, 09:13):
Bună ziua!
Toate cerințele sunt clar stipulate și descrise în documentația de atribuire.
Componenta III, produse bogate în glucide, nu mai mult de 2 unități per poziție din componentă:
a) ciocolată cu conținut de cacao nu mai puțin de 70%, în cantitate nu mai puțin de 90g, ambalajul să fie ermetic;
b) halva nu mai puțin de 65% semințe, fără adaos de nuci, în cantitate nu mai mult de 200g;
Componenta II, produse bogate în proteine, ambalate în ambalaj de tinichea, nu mai mult de 1 unitate per poziție din componentă:
b) conservă de peste (ton, hering, sardinela, macrou, sardina), în suc propriu și/sau cu adaos de ulei, în cantitate nu mai puțin de 160 g; Masa neto de pește din conservă să nu fie mai mică de 70% din masa totală.
Only authorized platform users may ask questions during the clarification period.
Document successfully signed
OK