1
Enquiry period
with 03.06.2025 23:28
to 13.06.2025 17:00
2
Bidding period
with 13.06.2025 17:00
to 30.06.2025 17:00
3
Auction

4
Evaluation
5
Bids have been evaluated
Status Active
Estimated value without VAT 325 680 MDL
Period of clarifications: 3 Jun 2025, 23:28 - 13 Jun 2025, 17:00
Submission of proposals: 13 Jun 2025, 17:00 - 30 Jun 2025, 17:00
Auction start date: will not be used

Supplier technical support:

(+373) 79999801


This procedure is carried out without auction. Your offer is final and must contain the entire list of required documents.

Lotul nr.4 Carne de pui Clinica Chișinău
Information about customer
Fiscal code/IDNO
Address
MD 2025, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, Str.Constantin Vîrnav 13
Web site
---
The contact person
Full name
Gabriela Lisenco
Contact phone
022 572 213
Purchase data
Date created
3 Jun 2025, 23:15
Date modified
3 Jun 2025, 23:28
Estimated value (without VAT)
325 680 MDL
Achizitii.md ID
21428129
Type of procedure
Open tender
Award criteria
The lowest price
Delivery address
MD 2025, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, Str.Constantin Vîrnav 13
Contract period
7 Jul 2025 00:00 - 31 Dec 2025 00:00
List of positions
1)
Title
"H.G Nr. 773 din 03-10-2013 cu privire la aprobarea Normei sanitar-veterinare de stabilire a cerinţelor de comercializare a cărnii de pasăre MODIFICAT: în vigoare 18.03.22 MARCAREA (ETICHETAREA) CĂRNII Inscripţia de pe eticheta cărnii de pasăre trebuie să ofere consumatorilor informaţii corespunzătoare, clare şi obiective referitoare la produsele expuse. Inscripţia de pe etichetă trebuie să includă: a) denumirile sub care produsele sînt comercializate; b) condiţiile şi termenul de păstrare pe perioada comercializării; c) starea în care se comercializează carnea de pasăre; d) temperatura de depozitare recomandată; e) numărul autorizaţiei abatorului sau a atelierului de tranşare; În cazul carcaselor întregi: parțial eviscerate sau eviscerate;, data minimă de valabilitate sau data durabilității minimale se înlocuiește cu data-limită de consum, conform articolului 22 din Legea nr. 279/2017 privind informarea consumatorului cu privire la produsele alimentare. Livrarea Marti - Vineri.De la producător. CPV: 15800000-6 - Miscellaneous food products
Quantity: 1000.0
Unit of measurement: Kilogram
2)
Title
H.G Nr. 773 din 03-10-2013 cu privire la aprobarea Normei sanitar-veterinare de stabilire a cerinţelor de comercializare a cărnii de pasăre MODIFICAT: în vigoare 18.03.22 MARCAREA (ETICHETAREA) CĂRNII Inscripţia de pe eticheta cărnii de pasăre trebuie să ofere consumatorilor informaţii corespunzătoare, clare şi obiective referitoare la produsele expuse. Inscripţia de pe etichetă trebuie să includă: a) denumirile sub care produsele sînt comercializate; b) condiţiile şi termenul de păstrare pe perioada comercializării; c) starea în care se comercializează carnea de pasăre; d) temperatura de depozitare recomandată; e) numărul autorizaţiei abatorului sau a atelierului de tranşare; În cazul carcaselor întregi: parțial eviscerate sau eviscerate;, data minimă de valabilitate sau data durabilității minimale se înlocuiește cu data-limită de consum, conform articolului 22 din Legea nr. 279/2017 privind informarea consumatorului cu privire la produsele alimentare.De la producător. CPV: 15800000-6 - Miscellaneous food products
Quantity: 2900.0
Unit of measurement: Kilogram
3)
Title
"Piept cu claviculă fara piele de pui-broiler refrigerat.Piept de pui refrigerat.H.GNr. 773din 03-10-2013 cu privire la aprobarea Normeisanitar-veterinare de stabilire a cerinţelorde comercializare a cărnii de pasăre MODIFICAT:în vigoare 18.03.22 Capitolul VIII MARCAREA (ETICHETAREA) CĂRNII 46. Inscripţia de pe eticheta cărnii de pasăre trebuie să ofere consumatorilor informaţii corespunzătoare, clare şi obiective referitoare la produsele expuse spre vînzare şi pentru a asigura libera lor circulaţie în ţară şi în afara teritoriului ei. 47.1. Inscripţia de pe etichetă trebuie să includă: a) denumirile sub care produsele sînt comercializate; b) condiţiile şi termenul de păstrare pe perioada comercializării; c) starea în care se comercializează carnea de pasăre; d) temperatura de depozitare recomandată; 47.11. În sensul articolului 15 din Legea nr. 279/2017 privind informarea consumatorului cu privire la produsele alimentare, carnea de pasăre și produsele din carne sunt comercializate sub denumirile menționate la punctul 2, însoțite de următorii termeni în limba țării importatoare: 1) în cazul carcaselor întregi: parțial eviscerate sau eviscerate;De la producător. În ambalaj cite 1 kg.Livrarea de 2 ori in saptamina (Luni,Vineri de la 09:00-12:00), " CPV: 15800000-6 - Miscellaneous food products
Quantity: 700.0
Unit of measurement: Kilogram
4)
Title
Piept cu claviculă fara piele de pui-broiler congelatt. H.GNr. 773din 03-10-2013 cu privire la aprobarea Normeisanitar-veterinare de stabilire a cerinţelorde comercializare a cărnii de pasăre MODIFICAT:în vigoare 18.03.22 Capitolul VIII MARCAREA (ETICHETAREA) CĂRNII 46. Inscripţia de pe eticheta cărnii de pasăre trebuie să ofere consumatorilor informaţii corespunzătoare, clare şi obiective referitoare la produsele expuse spre vînzare şi pentru a asigura libera lor circulaţie în ţară şi în afara teritoriului ei. 47.1. Inscripţia de pe etichetă trebuie să includă: a) denumirile sub care produsele sînt comercializate; b) condiţiile şi termenul de păstrare pe perioada comercializării; c) starea în care se comercializează carnea de pasăre; d) temperatura de depozitare recomandată; 47.11. În sensul articolului 15 din Legea nr. 279/2017 privind informarea consumatorului cu privire la produsele alimentare, carnea de pasăre și produsele din carne sunt comercializate sub denumirile menționate la punctul 2, însoțite de următorii termeni în limba țării importatoare: 1) în cazul carcaselor întregi: parțial eviscerate sau eviscerate; În ambalaj cite 1 kg.Livrarea de 2 ori in saptamina (Luni,Vineri de la 09:00-12:00), De la producător." CPV: 15800000-6 - Miscellaneous food products
Quantity: 2500.0
Unit of measurement: Kilogram
Advertising
Documents of the procurement procedure
duae_0.doc
Bidding Documents
-
3.06.25 23:28
ds_bunuri_servicii_anual_2022.docx
Bidding Documents
-
3.06.25 23:28

The offers of the participants are available below, you can view the documents for the offers by clicking on the folder icon.

Based on the Working Group Decision, the selection of a winner requires:

1) Choose winner by clicking the button "Winner.”

2) Отправить в течении 3 дней на почту AAP bap@tender.gov.md отсканированное решение рабочей группы.

4) After choosing the winner, press the button: "Confirm"..

Qualification
Participant(s) name(s)
Normalized price
Status
1
Participant(s) name(s):

SC ”VILLA PRODOTTI” S.R.L.

Normalized price: 338 275 MDL
Status: In consideration
Reason: Not indicated
Qualification documents
Documents folder missing
Documents provided with the proposal
2
Participant(s) name(s):

"Premium Catering" SRL

Normalized price: 349 825 MDL
Status: Awaiting

Documents such as "Qualification Documentation", "financial proposal" and "Illustration" will be browseable for all only after your offer has been placed in "pending" status.

Reason: Not indicated
Qualification documents
Documents folder missing
Documents provided with the proposal
3
Participant(s) name(s):

Produse de Familie

Normalized price: 354 964 MDL
Status: Awaiting
4
Participant(s) name(s):

Delmix Prim SRL

Normalized price: 357 141,67 MDL
Status: Awaiting

Documents such as "Qualification Documentation", "financial proposal" and "Illustration" will be browseable for all only after your offer has been placed in "pending" status.

Reason: Not indicated
Qualification documents
Documents folder missing
Documents provided with the proposal
The history of the auction
View auction
Unfortunately, questions can be asked only during the "Active" period.
Clarifications