Select the type of procedure
1
Enquiry period
with
17.10.2024 16:26
to 23.10.2024 09:42
to 23.10.2024 09:42
2
Bidding period
with
23.10.2024 09:42
to 28.10.2024 14:42
to 28.10.2024 14:42
3
Auction
with
29.10.2024 14:00
to 29.10.2024 14:27
to 29.10.2024 14:27
4
Evaluation
5
Contract
Status
Evaluation
Estimated value without VAT
1 450 000 MDL
Period of clarifications:
17 Oct 2024, 16:26 - 23 Oct 2024, 9:42
Submission of proposals:
23 Oct 2024, 9:42 - 28 Oct 2024, 14:42
Supplier technical support:
(+373) 79999801
Subscribe impossible
during the period Evaluation
Margarină pentru foietaj
Information about customer
Title
Fiscal code/IDNO
Address
MD-2032, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, str. Sarmizegetusa, 30
Web site
---
The contact person
Purchase data
Date created
17 Oct 2024, 16:26
Date modified
21 Oct 2024, 9:42
Achizitii.md ID
21299644
MTender ID
CPV
15400000-2 - Uleiuri şi grăsimi animale sau vegetale
Type of procedure
Request price offers (goods)
Award criteria
The best price-quality ratio
Funding sources
List of lots
Documents of the procurement procedure
anunt de participare.margarina pentru foietaj.signed.pdf
anunt de participare.margarina pentru foietaj.signed.pdf
tenderNotice
Anuntul de participare ce contine conditiile de participare si atribuire a contractului
17.10.24 16:26
formular oferta. margarina pentru foietaj.docx
Eligibility Criteria
Oferta economica confirmata prin aplicarea semnăturii electronice și/sau semnată și ștampilată de către ofertant
17.10.24 16:26
specificatii tehnice. margarina pentru foietaj.docx
Documents history
-
specificatii tehnice. margarina pentru foietaj.docx
ID: b79f33b5-29ca-47d7-87c1-7eff63b1eb70
Technical Specifications
-
specificatii tehnice. margarina pentru foietaj.docx
ID: b79f33b5-29ca-47d7-87c1-7eff63b1eb70
Technical Specifications
Technical Specifications
Specificatia tehnica confirmata prin aplicarea semnăturii electronice și/sau semnată și ștampilată de către ofertant
21.10.24 09:42
Date:
18 Oct 2024, 11:46
Question's name:
Fracţia masică de umiditate
Question:
Buna ziua,
in specificatie este indicat ca fractia masica de GRASIMI poate fi 70-82%, in acest caz va rugam la fel sa modificati fractia masica de UMIDITATE in max 20-30%, deoarece o margarina care are 70% grasime automat va avea o umiditate de aproximativ 30%. Va multumim.
Answer (21 Oct 2024, 09:45):
Vedeți Specificația tehnică (Anexa Nr.2) redactată.
Only authorized platform users may ask questions during the clarification period.
Document successfully signed
OK