Select the type of procedure
Commercial procurement
21128678
1
Enquiry period
with
10.12.2023 23:37
to 23.12.2023 11:39
to 23.12.2023 11:39
2
Bidding period
with
23.12.2023 11:39
to 30.12.2023 11:09
to 30.12.2023 11:09
3
Auction
02.01.2024 14:00
4
Evaluation
5
Contract
Status
Evaluation
Estimated value without VAT
532 263,33 MDL
Period of clarifications:
10 Dec 2023, 23:37 - 23 Dec 2023, 11:39
Submission of proposals:
23 Dec 2023, 11:39 - 30 Dec 2023, 11:09
Supplier technical support:
(+373) 79999801
Subscribe impossible
during the period Evaluation
Servicii de cantină și servicii de catering pentru alimentarea elevilor, 2024
Information about customer
Fiscal code/IDNO
Address
MD2032, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, Municipiul Chişinău str.Sarmizegetusa 31
Web site
---
The contact person
Purchase data
Date created
10 Dec 2023, 23:37
Date modified
12 Dec 2023, 13:58
Achizitii.md ID
21128678
MTender ID
CPV
55500000-5 - Servicii de cantină şi servicii de catering
Type of procedure
Request price offers (services)
Award criteria
The best price-quality ratio
Funding sources
List of lots
Lot nr. 1 - Servicii de cantină și servicii de catering pentru alimentarea elevilor, 2024
Budget: 532263.33 MDL
Active
Documents of the procurement procedure
caiet de sarcini_alimentație_elevi_cet.docx
Technical Specifications
-Caiet de sarcini
10.12.23 23:37
ds bunuri si servicii_alimentație_elevi_cet.docx
Bidding Documents
-Documentatia Standard
10.12.23 23:37
Date:
12 Dec 2023, 13:58
Question's name:
claritate meniu
Question:
Avînd în vedere că practica arată alte modalități de interpretare pe subiectul calitate-preț al meniului, iar unii agenți economici utilizează cu rea-credință și interpretează dintr-un unghi de referință ilegal criteriile indicate, după noi, dorim să avem claritate pe subiectul: meniului și structurii nutritive, unde se va ține cont de caloriile stabilite conform actelor normative aprobate în domeniul dat. Meniul obligatoriu va conține elementele și produsele folosite la prepararea bucatelor pentru fiecare zi, conținutul de proteinie, grăsimi, carboxidranți, valoarea energiei, cantitatea de sare, cantitatea de lichid? Ex: Terci din hrișcă cu legume Volumul bucatelor? Masa brutto? Proteine? Lipide? Glucide valoarea energiei kkal.?
Answer (21 Dec 2023, 11:39):
Solicitarea autorității contractante este de a prezenta un meniu adecvat care să conțină elementele și produsele folosite la prepararea bucatelor pentru fiecare zi. Astefl, este acceptat orice meniu care va fi aprobat de către organele abilitate conform criteriilor de atribuire.
Only authorized platform users may ask questions during the clarification period.
Document successfully signed
OK