Select the type of procedure
Commercial procurement
21126660
1
Enquiry period
with
05.12.2023 15:50
to 15.12.2023 16:00
to 15.12.2023 16:00
2
Bidding period
with
15.12.2023 16:00
to 09.01.2024 16:00
to 09.01.2024 16:00
3
Auction
with
10.01.2024 14:00
to 10.01.2024 14:09
to 10.01.2024 14:09
4
Evaluation
5
Contract
Status
Evaluation
Estimated value without VAT
5 500 000 MDL
Period of clarifications:
5 Dec 2023, 15:50 - 15 Dec 2023, 16:00
Submission of proposals:
15 Dec 2023, 16:00 - 9 Jan 2024, 16:00
Supplier technical support:
(+373) 79999801
Subscribe impossible
during the period Evaluation
Rația alimentară individuală
Information about customer
Fiscal code/IDNO
Address
MD2021, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, şos.Hînceşti 84
Web site
---
The contact person
Purchase data
Date created
5 Dec 2023, 15:50
Date modified
8 Dec 2023, 16:54
Achizitii.md ID
21126660
MTender ID
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Type of procedure
Open tender
Award criteria
The lowest price
Funding sources
List of lots
Documents of the procurement procedure
Documentatia standard.signed.pdf
Documentatia standard.signed.pdf
Bidding Documents
Documentatia standard
5.12.23 15:50
Anunț de participare.signed.pdf
Anunț de participare.signed.pdf
tenderNotice
Anunț de participare
5.12.23 15:50
Date:
8 Dec 2023, 16:54
Question's name:
despre meniu
Question:
Va rugam sa concretizati gramajul si continutul meniului cu Kcal. per portie
Answer (11 Dec 2023, 11:40):
Bună ziua!
Informațiile solicitate de către Dvs. sunt indicate detaliat la rublica - Specificarea tehnică deplină solicitată. Astfel, structura “Rației alimentare individuale” este următoare:
Alimente – Carbohidrați 50-60%; Lipide - 25-35%; Proteine - 10-20%; Total calorii om/zi – 4200.
Alimentele care compun Rația alimentară individuală trebuie să asigure hrana adecvată unei persoane pentru 24 de ore, cu un aport caloric de minim 4200 calorii (50-60% carbohidrați, 25-35% lipide şi 10-20% proteine).
Produsele alimentare vor fi grupate pe trei mese principale: mic dejun, prânz şi cină.
Masa de prânz trebuie să furnizeze un aport caloric mai mare față de micul dejun sau cină, repartizat astfel:
- dejun: min. 25% - max.35 % din aportul caloric al rației;
- prânz: min. 40 % - max. 50 % din aportul caloric al rației;
- cina: min. 20% - max. 30 % din aportul caloric a1 rației.
Structura unei mese:
- un fe1 principal de tipul MRE (meal ready to eat);
- biscuiți (crackers) sau pâine;
- băuturi reci sau calde;
- gustări;
- dulciuri.
Mic dejun/ Prânz/ Cina (alimente):
Felul principal (mâncare gătită) - MRE (meal ready to eat );
Biscuiți sau pâine - Se consumă ca atare;
Băuturi reci sau calde - Se prepară cu apă rece sau caldă;
Produse de tip *:
Gustări - Se consumă ca atare;
Dulciuri- Se consumă ca atare;
Produse alimentare tartinabile- Se consumă ca atare.
TOTAL CALORII: 4200-4300.
*În compunerea meniului zilnic produsele de tip (gustări, dulciuri, produse alimentare tartinabile) se pot regăsi individual/câte două/toate trei tipurile de produse.
Mâncare gătită de tipul MRE (meal ready to eat) - felul principal:
Produsul trebuie să fie obținut prin prelucrarea cărnii de porc, pui și vită sau preparate din came obținute prin procesarea cărnii de porc, vită și pui (tipul cărnii deferă la toate 3 mese).
Nu se admite utilizarea cărnii separate mecanic.
Conținutul de carne sau de preparate din carne trebuie să fie de minim 60 g din greutatea totală.
Greutatea pe unitatea individuală de ambalare trebuie să fie de 300-400 grame.
Only authorized platform users may ask questions during the clarification period.
Document successfully signed
OK