1
Enquiry period
with 27.11.2020 16:57
to 10.12.2020 16:45
2
Bidding period
with 10.12.2020 16:45
to 14.12.2020 09:45
3
Auction
with 15.12.2020 13:00
to 15.12.2020 14:09
4
Evaluation
5
Bids have been evaluated
Status Bids have been evaluated
Estimated value without VAT 146 000 MDL
Period of clarifications: 27 Nov 2020, 16:57 - 10 Dec 2020, 16:45
Submission of proposals: 10 Dec 2020, 16:45 - 14 Dec 2020, 9:45
Auction start date: will not be used

Supplier technical support:

(+373) 79999801

Lotul 3 – Produse lactate
Information about customer
Fiscal code/IDNO
Address
4901, MOLDOVA, Glodeni, locality, str. Moldova, 29
Web site
---
The contact person
Full name
Dorin Ciochina
Contact phone
+37369572045
Purchase data
Date created
Date modified
27 Nov 2020, 16:57
Estimated value (without VAT)
146 000 MDL
The minimum downward of the price
Achizitii.md ID
21031284
Type of procedure
Request price offers (goods)
Award criteria
The lowest price
Delivery address
4901, MOLDOVA, Glodeni, or.Glodeni, or. Glodeni, str. Moldova 29
Contract period
1 Jan 2021 02:00 - 30 Jun 2021 03:00
List of positions
1)
Title
Lapte pasteurizat 2,5% ambalaj de 1 litru in punga de plastic, lapte de consum – lapte normalizat, supus unui tratament termic corespunzător, ambalat în recipiente de desfacere şi destinat comercializării. Aspectul exterior şi consistenţa - Lichid netransparent, omogen fără sediment, nefilant. Gust şi miros - Pur, fără miros şi gust străin, necaracteristic laptelui proaspăt. Pentru laptele înăbuşit – gust bine pronunţat de pasteurizare, pentru laptele fabricat cu adaos de produse lactate praf sau concentrate – gust dulcişor. Culoare - Albă, cu o nuanţă puţin gălbuie, pentru laptele înăbuşit – cu nuanţă cremă, pentru laptele degresat – cu o nuanţă albăstruie, pentru laptele cu ingrediente – cu nuanţă caracteristică pentru ingredient. GOST 13277-79 CPV: 15800000-6 - Miscellaneous food products
Quantity: 5000.0
Unit of measurement: Litru; decimetru cub
2)
Title
unt de vacă ambalat in pachet de hirtie de 200 gr., cu grăsimea de 72,5 % unt – unt fabricat din smîntînă dulce sau fermentată obţinută din lapte de vacă; Gust şi miros - De smîntînă dulce cu sau fără gust de pasteurizare; fără gust şi miros străin. Consistenţa şi aspectul exterior - Compactă, plastică, omogenă, suprafaţa în secţiune lucioasă sau slab lucioasă. Se admite: pentru untul din smîntînă dulce – insuficient compactă şi plastică; puţin fragilă şi/sau sfărîmicioasă; suprafaţa cu prezenţa picăturilor foarte mici unitare de umiditate; Culoare - De la albă pînă la galbenă, omogenă în toată masa. GOST: PT MD 67-00400053-033:2006 CPV: 15800000-6 - Miscellaneous food products
Quantity: 700.0
Unit of measurement: Kilogram
3)
Title
Brânză de vaci 9% ambalaj pina la 5 kg in punga de plastic, brânzeturi nematurate, inclusiv brânza proaspătă – brânzeturi, care sunt gata pentru consum după fabricare; Brânzeturi moi: Aspect exterior - Fără coajă. Se admit pete galbene de grăsime pe suprafaţa Consistenţa - Omogenă în toată masa, potrivit de compactă, uşor fărâmicioasă Gust şi miros- Slab acidulat, fără gust şi miros străin, PT MD67-00400053-058:2006 CPV: 15800000-6 - Miscellaneous food products
Quantity: 450.0
Unit of measurement: Kilogram
4)
Title
Brînză cu chiag tare 45-50% calup ambalat de la 2 pina la -5 kg, brânzeturi tari şi semitari – brânzeturi ce se caracterizează printr-o formă bine determinată corespunzătoare fiecărui sortiment, cu pasta omogenă şi elastică, cu ochiuri de fermentare de diferite dimensiuni şi repartizate în funcţie de sortiment, coajă tare şi elastică, acoperită cu un strat subţire de parafină; Aspect exterior - Coaja curată, netedă, fără strat gros sub coajă, fără deteriorări, acoperită cu compoziţie de parafină, polimerică sau mixtă (polimerică cu parafină) sau acoperită cu folie din material polimeric Consistenţa - Plastică, omogenă în toată masa. Se admite pastă densă, puţin fărîmiciosă la îndoire. Aspect în secţiune - Desen ce constă din ochiuri de fermentare cu formă rotundă, ovală sau neregulată. La unele sortimente se admite lipsa desenului. Gust şi miros - Caracteristic brânzeturilor, slab acidulat, fără gust şi miros străin. Se admite gust puţin amărui. Culoarea pastei - De la albă pînă la galben deschis, uniformă în toată masa, GOST 76-16-85 CPV: 15800000-6 - Miscellaneous food products
Quantity: 320.0
Unit of measurement: Kilogram
5)
Title
Smântână 15% ambalaj de 0,5 kg in punga de plastic, smîntînă dulce – produs obţinut din lapte sub forma unei emulsii de tip grăsime în apă, cu un conţinut minim de grăsime lactată de 10 %. Aspectul exterior şi consistenţa - Lichidă netransparentă, omogenă, potrivit de densă. Gust şi miros - Caracteristice pentru smîntîna dulce, cu gust uşor de pasteurizare. Se admite gust dulciu sau puţin sărat. Culoarea - Albă cu nuanţă cremă, uniformă în toată masa. TU 0.02.02.789.09-89 SM 196 CPV: 15800000-6 - Miscellaneous food products
Quantity: 500.0
Unit of measurement: Kilogram
Documents of the procurement procedure
duae
Bidding Documents
Duae
27.11.20 16:57
documentatia_standard_cop
Bidding Documents
Documentatie
27.11.20 16:57
Specificaţii tehnice
Bidding Documents
Specificatie tehnica
27.11.20 16:57
Anunt de participare
Bidding Documents
Anunt de participare
27.11.20 16:57
Specificații de preț
Bidding Documents
Specificatie de pret
27.11.20 16:57
Contract model
Bidding Documents
Contract
27.11.20 16:57

The offers of the participants are available below, you can view the documents for the offers by clicking on the folder icon.

Based on the Working Group Decision, the selection of a winner requires:

1) Choose winner by clicking the button.

2) Отправить в течении 3 дней на почту AAP bap@tender.gov.md отсканированное решение рабочей группы.

4) After choosing the winner, press the button: "Confirm"..

Qualification
Participant(s) name(s)
Normalized price
Status
1
Participant(s) name(s):

SRL Lapmol

Normalized price: 158 678,89 MDL
Status: Winner
Reason: Corespunde criteriului cel mai mic pret
Qualification documents
Documents provided with the proposal
The history of the auction
View auction
Litigation
File an appeal
Unfortunately, questions can be asked only during the "Active" period.
Clarifications