Status Purchase has not taken place
Estimated value without VAT 708 333,33 MDL
Period of clarifications: 7 Sep 2020, 18:32 - 17 Sep 2020, 19:00
Submission of proposals: 17 Sep 2020, 19:00 - 22 Sep 2020, 19:30
Auction start date: will not be used

Supplier technical support:

(+373) 79999801

Scurtă călduroasă cu desen camuflat, cu siluetă dreaptă, constituită din partea din față, spate, mâneci, guler și glugă.
Partea din fața este formată din două repere simetrice, ce se închid cu fermoar acoperit cu bordură, care se închide la un rând de capse plasate în cinci niveluri. În partea superioară a părții din față sunt aplicate două buzunare tip „cargo”, cu extindere în partea laterală. Închiderea buzunarelor cu o capsă prin intermediul clapei modelate. Pe partea inferioară, mai jos de linia taliei sunt plasate două buzunare, cu un refilet și clapă modelată, care se încheie cu o capsă.
Partea din spate este formată din două repere, partea de bază și pava laterală. În cusătura umărului sunt prevăzute două pliuri adânci, îndreptate spre mânecă, pentru asigurarea confortului de mișcare.
Mâneca tip cămașă este formată din partea anterioară și posterioară. Chingile epoleților sunt montate în răscroiala mânecilor, centrate pe cusăturile umerale, terminațiile libere sunt fixate cu capse. Regiunea cotului sunt prevăzute două pliuri mici pentru asigurarea confortului de mișcare. Terminația mânecilor este prelucrată cu tăietura închisă.
Guler lat de tip ștei, cu colțurile drepte, ce se închide cu o capsă în partea de sus. Pe linia de montare a gulerului este prevăzut un buzunar pentru glugă care se încheie cu fermoar și se acoperă cu bordură pentru a camufla intrarea.
Gluga este formată din 2 repere de bază, partea centrală și laterală. Terminația glugii, partea din față, se prelucrează cu bentiță, dar tăietura liberă se montează în cusătura de montare a gulerului. Tăietura din față este prelucrată cu bentiță la care sunt prevăzute două butoniere, prin care se trece un șiret pentru ajustarea acestea.
Pe linia taliei, din partea interioară a țesăturii de bază este aplicată o bentiță, prin care trece un șiret pentru ajustarea scurtei pe corp. Capetele șiretului de ajustare sunt traversate prin intermediul a două butoniere amplasate pe bizeț. Terminația produsului se prelucrează cu tăietură închisă.
Termoizolarea scurtei este prevăzută cu sintepon pentru reperele față, spate, mâneci și guler, care sunt matlasate cu căptușeală de culoare neagră.
Țesătura de bază a Beneficiarului, materialele auxiliare a Prestatorului.
Notă:
1. Cerințe către confecționarea scurtei călduroase cu desen camuflat, după cum urmează:
- aspectul exterior conform modelului-etalon și mostrei aprobate de autoritatea contractantă în corespundere cu DP RM nr. 580/2010;
- parametrii cusăturilor conform cerințelor documentației tehnice aplicabile în RM, modelului-etalon și mostrei aprobate de autoritatea contractantă.
- calitatea materialelor auxiliare conform fișei tehnice aprobate.
2. Cusăturile expuse la utilizare intensivă se întăresc cu întăritură de 0,7cm la mașina specială, după cum urmează: clapele buzunarelor (2 pași), buzunarele tip ”cargo” (în total 6 pași, câte 3 pași la fiecare buzunar), buzunarele cu un refilet și clapă modelată (în total 4 pași, câte 2 pași la fiecare buzunar).
4. La fiecare produs se va verifica respectarea modului de confecționare, respectarea dimensiunilor prevăzute în DN și specificația tehnică precum și corespunderea acestuia cu cerințele solicitate și modelul-etalon. Numărul pașilor de tighel într-un centimetru - nu mai puțin de 4-5. Nu se permite ajustarea, tensionarea și răsucirea în exces a reperelor (ГОСТ 4103).
5. La echipamentul confecționat vor fi indicate: simbolurile de întreținere (conform Reglementării tehnice "Denumirea, marcarea compoziţiei fibroase şi etichetarea produselor textile" aprobate prin Ordinul Ministerul Reintegrării nr. 61 din 23.04.2007 ), marcare, anul producerii și ambalare conform HG nr.1068 din 20.10.2000 despre aprobarea Regulamentului cu privire la recepționarea mărfurilor conform cantității și calității în RM.
6. Autoritatea contractantă solicită ofertanților să prezinte spre aprobare fișa tehnică a materialelor auxiliare pentru procesul de fabricare a produselor finite conform următoarelor cerințe:
- țesătură din bumbac 100% pentru căptușirea reperelor de bază a scurtei și pentru punga buzunarelor cu refilet, densitatea minimă 135 gr/m2.
- termoizolant (sintepon) -100% poliester se aplică, *pe reperele față și spate - densitatea 250 gr/m2, iar *pe reperele mâneci și guler - densitatea 150 gr/m2;
- ață armată întărită cu împletitură din poliester 45LL, 21tex x 2 de culoare kaki/olive pentru toate tipurile de cusături;
- ață din poliester cu finețea nr. 120 de culoare kaki/olive pentru surfilarea cusăturilor deschise a glugii și căptușelii detașabile;
- fermoar Zipper nr. 5-8 cu dinți din plastic injectați de culoare kaki/olive cu lăcățică durabilă la utilizări multiple (10 000 deschideri-închideri);
- capse metalice cu finisaj de cupru și rezistente la rugină, cu diametrul 15 mm. Să dețină funcția de închidere și deschidere netedă/lină datorită dublei acțiuni a arcului în formă de ”S”.
7. Autoritatea contractantă prezintă mărimile tipo-dimensionale la semnarea contractului.
8. Agenții economici participanți la licitația publică, sunt obligați:
- să aprecieze prețul serviciilor prestate doar după ce analizează modelul -etalon și aprobă fișa tehnică a materialelor auxiliare;
- în cadrul procedurii de achiziție, în termen de 5 zile lucrătoare din momentul deschiderii ofertelor, ofertantul plasat pe primul loc obligatoriu să prezinte mostra produsului finit confecționată din țesătura Prestatorului (țesătură satin cu desen camuflat), însoțită de fișă tehnică.
9. Ofertantul câștigător recepționează țesătura de bază de la Secția echipament a A.N.
10. Ofertantul câștigător răspunde pentru calitatea produselor livrate, în termenul de garanție de 1 (un) din data finalizării contractului. Autoritatea contractantă este în drept să solicite înlocuirea gratuită a cantităților de produse care nu se încadrează în termenul de garanție.
Autoritatea contractantă își rezervă dreptul de a efectua verificări privind calitatea executării serviciilor la fluxul de producere, cât și să efectueze inspecții finale la livrarea fiecărei partide, urmând a lua măsuri necesare în cazul constatării neregularităților.
Concomitent cu livrarea fiecărei partide de bunuri materiale se prezintă actul de croire, dar la livrarea ultimei partide se prezintă actul de croire și rămășițele întregi de stofă. La livrarea fiecărei partide de marfă prestatorul va prezenta și tabelul cantităților pe mărimi tipo-dimensionale.
Abateri de la procesul tehnologic și înlocuirea materialelor auxiliare utilizate pentru confecționare nu se admit. Livrarea bunurilor confecționate se va efectua cu transportul Prestatorului la Secția echipament a A.N., situată pe str. Pietrarilor 3, mun. Chișinău.
Termen de livrare - 01.11.2020 – 1000 unit, 25.12.2020 – 1500 unit.
Information about customer
Fiscal code/IDNO
Address
MD2021, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, şos.Hînceşti 84
Web site
---
The contact person
Full name
Conovalova Olga
Contact phone
022-25-21-49
Purchase data
Date created
7 Sep 2020, 18:21
Date modified
7 Sep 2020, 18:32
Estimated value (without VAT)
708 333,33 MDL
The minimum downward of the price
Achizitii.md ID
21027998
Type of procedure
Open tender
Award criteria
The lowest price
Delivery address
MD2021, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, str. Pietrarilor, 3
Contract period
6 Oct 2020 18:00 - 30 Dec 2020 18:00
List of positions
1)
Title
Servicii de coasere a scurtei călduroase cu desen camuflat CPV: 98393000-4 - Tailoring services
Quantity: 2500.0
Unit of measurement: Bucata
Documents of the procurement procedure
DUAE
Eligibility Criteria
Documentul Unic de Achiziții European
7.09.20 18:32
Documentatia standard Documentatia standard
Draft contract - special conditions
Documentatia standard
7.09.20 18:32
Anunt de participare.semnat Anunt de participare.semnat
tenderNotice
Anunt de participare
7.09.20 18:32

The offers of the participants are available below, you can view the documents for the offers by clicking on the folder icon.

Based on the Working Group Decision, the selection of a winner requires:

1) Choose winner by clicking the button.

2) Отправить в течении 3 дней на почту AAP bap@tender.gov.md отсканированное решение рабочей группы.

4) After choosing the winner, press the button: "Confirm"..

Qualification
Participant(s) name(s)
Normalized price
Status
1
Participant(s) name(s):

IS Russca

Normalized price: 725 000 MDL
Status: Cancelled
Reason: The bid is irregular
Qualification documents
Documents provided with the proposal
The history of the auction
View auction
Litigation
File an appeal
Unfortunately, questions can be asked only during the "Active" period.
Clarifications