Status Cancelled
Estimated value without VAT 1 076 182 MDL
Period of clarifications: 17 Feb 2020, 11:17 - 6 Mar 2020, 0:00
Submission of proposals: 6 Mar 2020, 0:00 - 10 Mar 2020, 0:00

Supplier technical support:

(+373) 79999801

Achiziționarea produselor alimentare în centre și instituțiile preșcolare

Information about the cancellation
The reason of cancellation
Pe motivul instituirii stării de urgență pe teritoriul țării, și respectiv sistării activității instituțiilor
Date of cancellation
6 Apr 2020, 11:17
Information about customer
Fiscal code/IDNO
Address
6401, MOLDOVA, Nisporeni, or.Nisporeni, or.Nisporeni str.Al.cel Bun,55
Web site
---
The contact person
Full name
Grigorii Robu
Contact phone
067710880
Purchase data
Date created
17 Feb 2020, 11:17
Date modified
6 Apr 2020, 11:17
Achizitii.md ID
21019770
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Type of procedure
Open tender
Award criteria
The lowest price
Funding sources
List of lots
Lot nr. 1 - Produse diverse
Budget: 170780.0 MDL
Cancelled
Lot nr. 2 - Produse lactate
Budget: 374330.0 MDL
Cancelled
Lot nr. 3 - Carne
Budget: 321100.0 MDL
Cancelled
Cancelled
Lot nr. 5 - Pește congelat
Budget: 57500.0 MDL
Cancelled
Cancelled
Cancelled
Date:
3 Mar 2020, 10:04
Question's name:
Lot Produse Lactate
Question:
Avem întrebări cu privire la pozițiile achiziţionate: Lot 1.4 Bio-chefir, o astfel de formulare este interzisă numai dacă aveţi în vedere eco-chefir Lotul 1.8 - se pare, că descrierea este făcută pentru un anumit chefir, deoarece chefir de standard- este doar chefir Lotul 1.9 este o încălcare clară (nume de marca comercială) Corectaţi, vă rog, specificaţie
Answer (5 Mar 2020, 14:59):
Vă mulțumim pentru sugestii. Vom corecta greșelile emise
Date:
4 Mar 2020, 17:49
Question's name:
lot produse diverse
Question:
pozitia chifle dulci cu magiun, de ce nu ati indicat in lot 5- " Produse de panificatie"??
Answer (5 Mar 2020, 15:02):
Grupului de lucru privind achizițiile a decis formarea Lotul 5: Panificație, strict pentru pâine
Only authorized platform users may ask questions during the clarification period.