1
Enquiry period
with 01.08.2019 16:40
to 08.08.2019 16:01
2
Bidding period
with 08.08.2019 16:01
to 11.08.2019 16:01
3
Auction
with 12.08.2019 09:00
to 12.08.2019 15:51
4
Evaluation

5
Contract

Status Evaluation
Estimated value without VAT 255 450,90 MDL
Period of clarifications: 1 Aug 2019, 16:40 - 8 Aug 2019, 16:01
Submission of proposals: 8 Aug 2019, 16:01 - 11 Aug 2019, 16:01

Supplier technical support:

(+373) 79999801

Diverse produse alimentare pentru perioada 01.09.2019-31.12.2019

Information about customer
Fiscal code/IDNO
Address
MD-4579, MOLDOVA, Dubăsari, s.Pîrîta, s.Pîrîta r-ul Dubăsari
Web site
---
The contact person
Full name
Feodora Verlan
Contact phone
024846518
Purchase data
Date created
1 Aug 2019, 16:40
Date modified
6 Aug 2019, 16:01
Achizitii.md ID
21010583
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Type of procedure
Request price offers (goods)
Award criteria
The lowest price
Funding sources
List of lots
Lot nr. 1 - Sare de lămie
Budget: 25.0 MDL
Active
Lot nr. 4 - Lapte pasterizat
Budget: 2667.6 MDL
Active
Lot nr. 5 - Lămie
Budget: 750.0 MDL
Active
Lot nr. 6 - Stafide
Budget: 350.0 MDL
Active
Lot nr. 7 - Hurma proaspătă
Budget: 4375.0 MDL
Active
Lot nr. 12 - Fasole
Budget: 1500.0 MDL
Active
Lot nr. 18 - Pastă de roşii
Budget: 1360.0 MDL
Active
Lot nr. 19 - Banane
Budget: 11460.0 MDL
Active
Lot nr. 20 - Fulgi de ovăs
Budget: 270.0 MDL
Active
Lot nr. 22 - Fileu de curcan
Budget: 25335.0 MDL
Active
Lot nr. 24 - Crupe de griş
Budget: 480.0 MDL
Active
Lot nr. 25 - Crupe de mei
Budget: 540.0 MDL
Active
Lot nr. 29 - Struguri
Budget: 2550.0 MDL
Active
Lot nr. 33 - Sare iodată
Budget: 262.5 MDL
Active
Lot nr. 34 - Cacao pudră
Budget: 168.0 MDL
Active
Lot nr. 37 - Carne de porcină
Budget: 34000.0 MDL
Active
Lot nr. 40 - Ardei dulci
Budget: 4630.0 MDL
Active
Lot nr. 44 - Cartofi
Budget: 6000.0 MDL
Active
Lot nr. 50 - Chefir
Budget: 1333.2 MDL
Active
Lot nr. 51 - Carne de vită
Budget: 7750.0 MDL
Active
Lot nr. 56 - Crupe de orz
Budget: 560.0 MDL
Active
Lot nr. 57 - Curaga
Budget: 2500.0 MDL
Active
Lot nr. 58 - Prune uscate
Budget: 1250.4 MDL
Active
Lot nr. 63 - Prune proaspete
Budget: 810.0 MDL
Active
Lot nr. 66 - Roșii proaspete
Budget: 4630.0 MDL
Active
Lot nr. 68 - Ouă de găină
Budget: 3437.5 MDL
Active
Lot nr. 69 - Crupe de griu
Budget: 280.0 MDL
Active
Lot nr. 70 - Sfeclă roșie
Budget: 500.0 MDL
Active
Date:
4 Aug 2019, 15:27
Question's name:
Garanţia pentru ofertă va fi în valoare de: zero %?
Question:
Vă rugăm anexați dacă este nevoie de garanțiile?
Answer (5 Aug 2019, 09:14):
Garanția pe format de hirtie,in valoare 1%
Date:
5 Aug 2019, 15:00
Question's name:
Punctul 16 din documentele obligatorii
Question:
In p.16 din documentele solicitate ati introdus doua documente diferite: Certificat legat cu laboratorul si Certificat de panificatie. Pentru care operatori economici sunt obligatorii certificatele date?
Answer (5 Aug 2019, 15:18):
Certificat de deținere a laboratorului pentru toate pozițiile, certificat de panificare pentru(pine,chifle)produse de panificare.
Date:
6 Aug 2019, 11:59
Question's name:
Garanţia pentru ofertă va fi în valoare de: zero %
Question:
De unde sa luat cifra de 1% p-ru Garanţia pentru ofertă, dacă în Documentație standard nui așa cerință? Vă rugăm anexați Documentație standard cu redacție p-ru Garanţia pentru ofertă!
Answer (7 Aug 2019, 13:32):
Anunțul a fost modificat ,urmăriți va rugăm in program
Date:
7 Aug 2019, 11:57
Question's name:
Termenul de livrare pentru carne?
Question:
Conform anuntului de participare și anume pnc. 11. 1) „Produsele din carne livrate in ziua solicitată de cumpărător de 2 ori pe săptămină pină la ora 8 dimineața”, conform HG nr. 696 din 04.08.2010, art. III1. „Termenul de păstrare, transportarea şi plasarea pe piață”, pnct. 48. „Termenul maximal de păstrare a cărnii în carcase şi/sau tranşate, refrigerată şi depozitată la t˚ = + 2˚ + 4˚C constituie pentru carnea de bovine, ovine şi caprine 10 zile, pentru carnea de porcine 7 zile, pentru carnea de pasăre şi de iepuri 5 zile” Intrebarea: Avind un termen de 5-7 zile de pastrare a productiei, de ce livrarea se face pină la ora 8 dimineața?, pe cind conform Codului Muncii RM „Pentru salariatii angajati cu norma intreaga durata normala a timpului de munca este de 8 ore pe zi si de 40 de ore pe saptamana” de la 08:00 pină la 17:00. Modificați vă rog termenul de livrare pentru Loturile din produse de carne de vita, curcan, porcina, gaina și pește!
Answer (7 Aug 2019, 14:10):
In anunț produsele din carne de vită ,porcină sunt solicitate proaspătă,la care temenul de păstrare este 48 ore,de unde reese că bucătarele incep lucrul la 7.00 și trebue să reușască pină la 11.00 să fie preparte produsele.Iar peștele nu are acelaș termen de livrare.
Date:
7 Aug 2019, 14:14
Question's name:
Raspuns dvs. Garanția pe format de hirtie,in valoare 1%
Question:
la intrebarea Garanţia pentru ofertă va fi în valoare de: zero %? dvs raspundeți: Garanția pe format de hirtie,in valoare 1% și la întrebarea„ De unde sa luat cifra de 1% p-ru Garanţia pentru ofertă, dacă în Documentație standard nui așa cerință” ? răspunsul dvs este:Anunțul a fost modificat ,urmăriți va rugăm in program. Întrebarea: conform modificărilor făcute garantia bancara va fi de 0%? și răspunsul anterior este incorect?
Answer (7 Aug 2019, 14:18):
garanția nu este obligatoriu,da 0
Fileu de curcan
Date:
8 Aug 2019, 14:02
Question's name:
Lotul: Fileu de curcan
Question:
Conform documentatiei standard și anume Specificaţii tehnice (F4.1) (atașate) Lotul 29 : Fileu de curcan dvs specificati: „Fileu de găină sau curcan” , concretizați vă rog, de ce aveți nevoie de fileu de găină sau de curcan?
Answer (8 Aug 2019, 15:18):
Fileu de curcan,
Only authorized platform users may ask questions during the clarification period.