1
Enquiry period
with 19.03.2019 16:57
to 29.03.2019 11:00
2
Bidding period
with 29.03.2019 11:00
to 23.04.2019 10:00
3
Auction
will not be used
4
Evaluation

5
Contract

Status Completed. Signing the contract
Estimated value without VAT 4 297 020 MDL
Period of clarifications: 19 Mar 2019, 16:57 - 29 Mar 2019, 11:00
Submission of proposals: 29 Mar 2019, 11:00 - 23 Apr 2019, 10:00

Supplier technical support:

(+373) 79999801


This procedure is carried out without auction. Your offer is final and must contain the entire list of required documents.

Servicii de alimentare pentru elevi din cadrul taberei de odihnă ”Poieniţa Veselă”
*** Furnizorul va asigura servicii de alimentare timp de 6 schimburi câte 12 zile / schimb pe perioada estivală a anului 2019.
începând cu data de 05.06.2019 - 25.08.2019 pentru 500 copii și 58 lucrători pentru 72 zile
**** Respectiv: 558 persoane (pentru fiecare schimb) x 72 zile = 40176 porții x 91,00 lei /zi cu TVA = 3656016, 00 lei. Fără TVA-3046680,00 lei
*** Suma alocată per/elev constituie 91,00 lei/zi/elev(copil) cu TVA.
*** Evaluarea ofertei după criteriul - cel mai bun raport calitate-preț.
Servicii de alimentare pentru elevi din cadrul taberei de odihnă ”Alunelul”
*** Furnizorul va asigura servicii de alimentare timp de 6 schimburi câte 12 zile / schimb pe perioada estivală a anului 2019.
începând cu data de 05.06.2019 - 25.08.2019, pentru 200 copii și 29 lucrători pentru 72 zile.
**** Respectiv: 229 persoane (pentru fiecare schimb) x 72 zile = 16488 porții x 91,00 lei/ zi cu TVA = 1500408,00 lei. Fără TVA-1250340,00 lei
*** Suma alocată per/elev constituie 91,00 lei/zi/elev (copil) cu TVA.
*** Evaluarea ofertei după criteriul - cel mai bun raport calitate-preț.
Condiții obligatorii pentru operatorii economici participanți la licitația publică
pentru executarea contractului.

1. Operatorii economici vor respecta meniul – model și prețul pentru alimentarea a elevilor, care va constitui în sumă de 91,00 lei/zi per/elev cu TVA.
2. Meniul de repartiţie se perfectează de către lucrătorul medical și tehnologul angagat și salarizat de către operatorul economic, în conformitate cu legislața în vigoare. Directorul taberei de odihnă va aproba meniul zilnic.
3. Asigurarea condițiilor sanitaro-igienice necesare, păstrarea, prepararea şi repartizarea produsului finit în conformitate cu specificul şi particularităţile înaintate către alimentarea elevilor. Asigurarea calității produselor alimentare achiziţionate.
4. Respectarea obligațiunilor funcționale ale angajaţilor blocurilor alimentare, în conformitate cu ligislația în vigoare.
5. Personalul angajat de către operatorul economic în mod obligatoriu să dispună de instruirea igienică, control medical, iar pentru specialiști minimul necesar de studii pentru activitate în domeniul serviciilor de alimentație a copiilor. Personalul angajat să fie asigurat cu echipament personal necesar pentru lucru.
6. Prepararea şi prelucrarea culinară a produselor alimentare se efectuează în corespundere cu cerinţele tehnologice de pregătire a bucatelor în blocul alimtentar al taberelor de odihnă.
7. Distribuirea bucatelor se permite numai după ce lucrătorii medicali ( angajații taberei și ai operatorului ecomic)au apreciat calitatea organoleptică a fiecărui fel de bucate, cum ar fi: aspectul, culoarea, consistenţa, mirosul şi gustul. Porţia pentru aprecierea calităţii se ia nemijlocit din vasele de pregătit. Rezultatele aprecierii se înregistrează într-un registru de rebutare a bucatelor.
8. Transportarea materiei prime se va organiza în modul, care va exclude poluarea lor. Produsele uşor alterabile se transportă în vase închise şi marcate. La transportarea produselor ce necesită perioadă de timp - 3 ore și mai mult, se utilizează transport izotermic dotat cu aparataj frigorific, fără dotare - nu mai mult de 1 oră. Mijloacele de transport sunt însoțite de pașaport sanitar sau autorizația sanitar-veterinară. Pentru șofer se prezintă carnetul medical (copiile autentificate prin ștampila și semnătura operatorului economic). (în conformitate cu HG nr.22 din 29.12.20015, dezinfectanți, etc.)
9. Operatorul economic va asigura spălarea veselei, curățenia în cantină și în blocul alimentar utilizând produsele de curățire (pentru degresarea veselei în conformitate cu HG nr.22 din 29.12.20015, dezinfectanți, etc.) din cont propriu.
10. Responsabilitatea pentru reparația utilajului tehnologic, inventarului din blocul alimentar și depozite pe tot parcursul perioadei estivale, se pune pe seama operatorului economic de semnat câștigător.
11. Operatorul economic își asumă responsabilitatea pentru reparația utilajului și inventarului în blocul alimentar și depozitele pe tot parcursul perioadei estivale. La sfârșitul sezonului estival operatorul economic în baza procesului verbal predă administrației taberelor utilajul și inventarul din blocul alimentar și depozitele în stare de lucru ( confirmat prin srisoarea de garanție).
În termen de o zi operatorul economic va prezenta documentația solicitată de către AC.

Information about customer
Fiscal code/IDNO
Address
MD-2060, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, Bd. Traian 21/2
Web site
---
The contact person
Full name
Inna Frunză
Contact phone
+37322776711
Purchase data
Date created
19 Mar 2019, 16:57
Date modified
1 May 2019, 20:56
Achizitii.md ID
21006347
CPV
55500000-5 - Servicii de cantină şi servicii de catering
Type of procedure
Licitație deschisă
Award criteria
The lowest price
Funding sources
Documents of the procurement procedure
doc stndart fda formulare.doc
Bidding Documents
FDA FORMULARE
19.03.19 16:57
caiet de sarcini pentru taberele de odihnă elevilor în vara anului 2019.doc
Evaluation Criteria
Caiet de sarcini Criterii de evaluare ( Formula de efectuare calculului a criteriilor pct.1+ pct.2+pct.3+pct.4+pct.5+pct.6 = 100%) Documentația care trebuie fi prezentată de către operatori economici
19.03.19 16:57
duae.doc
Bidding Documents
19.03.19 16:57
informația despre furnizor.doc
Bidding Documents
19.03.19 17:31
anunț modificat.pdf anunț modificat.pdf
Bidding Documents
21.03.19 09:14
Only authorized platform users may ask questions during the clarification period.