Statut planning
Valoarea estimată fără TVA 200 000 MDL
Perioada clarificărilor:
Perioada de depunere a ofertelor: 1 ian 2020, 2:00 -

Suport Tehnic pentru furnizori:

(+373) 79999801


Aceasta procedura se va desfășura fară licitație electronică. Oferta Dvs. este finală și trebuie să conțină toată lista de documente cerută de documentația de atribuire.

Componența setului este aprobată prin ordinul Ministerul Sănătății Muncii și Protecției Sociale nr. 688 din 15.09.2017 și urmează să fie format din 4 componente:
1. Componenta I, lichide cu includerea unui sau mai multor produse din listă:
- Suc din mere Fără adaos de zahăr, Aspectul exterior lichid transparent opalescenţă uşoară; Gust şi aroma naturale, bine pronunţate, corespunzătoare fructelor şi pomuşoarelor din care a fost fabricat sucul; Culoare uniformă, corespunzătoare culorii fructelor sau pomuşoarelor din care este fabricat sucul. Nu mai puțin de 1,0 litru Standard de referință Reglementarea tehnică ”Sucuri şi anumite produse similare destinate consumului uman” aprobată prin Hotărîrea Guvernului nr. 1111 din 06.12.2010;
- Suc din mere și struguri Fără adaos de zahăr, Aspectul exterior lichid transparent opalescenţă uşoară; Gust şi aroma naturale, bine pronunţate, corespunzătoare fructelor şi pomuşoarelor din care a fost fabricat sucul; Culoare uniformă, corespunzătoare culorii fructelor sau pomuşoarelor din care este fabricat sucul. Nu mai puțin de 1,0 litru Standard de referință Reglementarea tehnică ”Sucuri şi anumite produse similare destinate consumului uman” aprobată prin Hotărîrea Guvernului nr. 1111 din 06.12.2010;
- Suc din struguri Fără adaos de zahăr, Aspectul exterior lichid transparent opalescenţă uşoară; Gust şi aroma naturale, bine pronunţate, corespunzătoare fructelor şi pomuşoarelor din care a fost fabricat sucul; Culoare uniformă, corespunzătoare culorii fructelor sau pomuşoarelor din care este fabricat sucul. Nu mai puțin de 1,0 litru Standard de referință Reglementarea tehnică ”Sucuri şi anumite produse similare destinate consumului uman” aprobată prin Hotărîrea Guvernului nr. 1111 din 06.12.2010.
2. Componenta, II produse bogate în proteine cu includerea unui sau mai multor produse din listă:
- Conserva din produse de carne Carne înăbușită de vită, găină, curcan Gust plăcut, caracteristic conservelor de acest tip, fără gust străin și de amărăciune; Miros plăcut, caracteristic conservelor de acest tip, fără miros străin; Fracţia masică de grăsime, maximum 8%. Nu mai puțin de 300 gr. Standard de referință Reglementarea tehnică ”Produse din carne” aprobată prin Hotărîrea Guvernului nr. 720 din 28.06.2007;
- Conserva din produse de pește Pește natural ton, selidi, sardinele Gust plăcut, caracteristic conservelor de acest tip, fără gust străin și de amărăciune; Miros plăcut, caracteristic conservelor de acest tip, fără miros străin; Starea peștelui bucăți și carcasele întregi; Slaisul transversal al peștelui și bucăților uniform; Culoarea peștelui caracteristică acestei speciei de carne de pește, culoarea bulionului transparentă; Fracţia masică de pește la masa netă 75%. Nu mai puțin de 160 gr. GOST 13865-2000 ”Peşte şi produse din pescuit” aprobat prin Hotărârea Departamentului "Moldova-Standard" Nr. 1462-ST din 01.03.2004.
3. Componenta, III produse bogate în glucide cu includerea unui sau mai multor produse din listă:
- Ciocolată Conținut de cacao de până la 85% Gust şi miros caracteristic produsului respectiv; Aspect exterior corespunzător documentului normativ pentru produsul respectiv; Nu mai puțin de 100 gr. Standard de referință Reglementarea tehnică ”Produse de cofetărie” aprobată prin Hotărîrea Guvernului nr. 204 din 11.03.2009;
- Halva Fără gust şi miros străin şi impurităţi minerale organoleptic perceptibile; Nu mai mult de 200 gr/per unitate. Standard de referință GOST 6502-94 ”Halva. Condițiile tehnice generale” aprobat prin Hotărârea Departamentului "Moldova-Standard" Nr. 229-ST din 26.08.1996;
- Fructe uscate Bio, fără sâmbure, în amestic sau separat; Aspect exterior corespunzător documentului normativ pentru produsul respectiv; Aspect exterior pentru fructe uscate fructe netăiate cu deteriorări mecanice şi formă în funcţie de modul de îndepărtare a sîmburelui; Suprafaţă rugoasă, tipică fructelor uscate; Gust şi miros caracteristic fructelor uscate corespunzătoare, fără gust şi miros străin şi impurităţi minerale organoleptic perceptibile; Nu mai puțin de 250 gr. Standard de referință Reglementarea tehnică ”Fructe şi legume uscate (deshidratate)” aprobată prin Hotărîrea Guvernului nr. 1523 din 29.12.2007.
4. Componenta, VI produse bogate în vitamine cu includerea unui sau mai multor produse din listă:
- Conserva de legume aperitiv Din grupa vitaminelor hidrosolubile cu substanțe minerale; Aspectul exterior și consistența omogenă netransparentă cu pulpa distribuită omogen; Gust şi miros naturale, bine exprimate, tipice pentru acest tip de produse; Culoare omogenă în întreaga masă, caracteristică legumelor sau amestecului de legume conservate. Nu mai puțin de 350 gr. Standard de referință GOST 16440-89 E ” Conserve de legume, legume și fructe, legume și carne pentru alimentația copiilor. Condiții tehnice” aprobat prin Hotărârea Departamentului "Moldova-Standard" Nr. 9-ST din 03.03.1992;
- Conserva de legume tocate Din grupa vitaminelor hidrosolubile cu substanțe minerale; Aspectul exterior și consistența omogenă netransparentă cu pulpa distribuită omogen; Gust şi miros naturale, bine exprimate, tipice pentru acest tip de produse; Culoare omogenă în întreaga masă, caracteristică legumelor sau amestecului de legume conservat. Nu mai puțin de 350 gr. Standard de referință GOST 16440-89 E ” Conserve de legume, legume și fructe, legume și carne pentru alimentația copiilor. Condiții tehnice” aprobat prin Hotărârea Departamentului "Moldova-Standard" Nr. 9-ST din 03.03.1992;
- - Conserva de legume ragu Din grupa vitaminelor hidrosolubile cu substanțe minerale; Aspectul exterior și consistența omogenă netransparentă cu pulpa distribuită omogen; Gust şi miros naturale, bine exprimate, tipice pentru acest tip de produse; Culoare omogenă în întreaga masă, caracteristică legumelor sau amestecului de legume conservate, Nu mai puțin de 350 gr. Standard de referință GOST 16440-89 E ” Conserve de legume, legume și fructe, legume și carne pentru alimentația copiilor. Condiții tehnice” aprobat prin Hotărârea Departamentului "Moldova-Standard" Nr. 9-ST din 03.03.1992.
Valoarea totală nutritivă și energetică a setului unic oferit va corespunde obligatoriu următoarelor cerințe nutritive:
- Proteine nu mai puțin de 80gr;
- Calorii Nu mai puțin de 1500 kcal;
Setul va fi livrat în pungă pentru produsele alimentare, câte o pungă pentru fiecare set, prețul pungii se va include în costul setului:
- Punga trebuie să fie conformă cerințelor prevederilor art. 20¹ al Legii nr. 231 din 23.09.2010. cu privire la comerţul interior*;
- Cu mențiunea ”Donarea de sânge este voluntară și neremunerată” (designul oferit de cumpărător).
Costul setului va fi conform prevederilor Hotărîrii Guvernului nr. 1240 din 27 octombrie 2006 cu privire la aprobarea normelor de asigurare cu produse alimentare, medicamente şi consumabile a bolnavilor (maturi şi copii), precum şi a normelor de compensare a donatorilor de sînge şi componente sangvine şi alimentaţia lor (100 lei/set).
Cerințe speciale față de setul unic:
- Corespunderea tuturor cerințelor înaintate;
- Prezentarea ofertei care conține nu mai puțin de 4 componente;
- Fiecare componentă a setului poate conține unul sau mai multe produse din listă însă nu mai mult de 2 bucăți de același tip de produs pentru fiecare componentă.
Informaţia despre solicitant
Codul fiscal/IDNO
Adresa
MD-2028, MOLDOVA, mun.Chişinău, mun.Chişinău, Strada Academiei 11
Web site
---
Persoana de contact
Nume Prenume
Beiu Svetlana
Telefonul de contact
022-10-90-70
Datele achizitiei
Data publicării
23 ian 2020, 15:01
Data ultimilor modificări
23 ian 2020, 15:01
Achizitii.md ID
21018462
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Tipul procedurii
Achiziții cu costuri mici
Surse de finanțare
Doar utilizatorii autorizați ai platformei pot să adreseze întrebări în perioada de clarificări.